Dövmeli olmasından sizene?dovmeli heryeri her dakika duğunde oynadi hic evlenmemis fazla simarik geldi .
Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantikDövmeli olmasından sizene?
Hiç oturmamasından sizene?
Her dakika oynamasından sizene?
Şımarık olmasından sizene?
Ha ayrıca siz tanıştığımızda sevgililermiş, ayrılacağını söylemiş, ayrılmış sizinle başlamış ilişkisi.Ki bir nevi kızı aldatmış oluyor değil mi? Kızın ahı tutmuştur. Kısacası adamın unutmaya bile fırsatı olmamış ki. Siz de o zaman demediniz mi "ilişkini yeni bitirdin biraz ortalık durulsun, hala fikrin aynıysa sevgili oluruz" diye.
Ayrıca eşiniz sizi sevmiyor, siz seven erkek görmediniz sanırım. Seven insan eski sevgilinin videosunu izleyip efkarlanmaz, onun duyguları bayağı bir dağılmış üzgünüm.
Nasil cozebiliriz terapist haric pskilog felan mi cozer diyorsunuz ?Terapistim cozebilecegi bir durum degil bu..
Bunu kimse cozemez siz ve esinizden baskaNasil cozebiliriz terapist haric pskilog felan mi cozer diyorsunuz ?
O zaman aralari cok kotuydu ve ayricaklardi zaten ,benim icin birakmadi ki aralari kotuydu esim ayrilmak istiyordu bana kac defa soylemisti sonra ayrilinca biz sevgili olduk zaten oncesinden konusuyorduk .Oyle pat diye sevgili olmadik yaniNeden kizdan ayrilip sizinle sevgili oldu bunu bi dusunun. Sizin icin bi baskasini birakan yarin baskasi icin sizi birakacaktir. En bastan hata yapmissiniz. Yuva yıkanın yuvası olmaz misali. Guzel seyler soyleyemicem kbakmayin en hassas oldugum konu
Sevmeden evlenen çok memlekette. Ayrıca resmen ondan ayrılıp bana gelsin diye beklemiş, bir nevi ikinci kadın olmuşsun ilişkinin başında. Ek olarak; kimsenin dövmesi, oynaması, hiç evlenmeniş olması sizi ilgilendirmez. Siz şu an eski sevgilisini hala unutamamış kocanızın kusurlarıyla meşgul olun. Eşini çok seven adam eski sevgilisini İnstagramda aramazEvet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Eğer onu sevmeseydi, onun bulunduğu ortama sizi götürmek istememezlik yapmazdı ya da onu sürekli stalklamazdı değil mi? Düz mantık. Burada masum bir stalklamaktan bahsetmiyoruz ki, bende stalklıyorum ama kalbimde birşey oynamıyor, duygularım değişmiyor. Eşinizin oynamış ki sizi gözden çıkartmış, videosuna efkarlanmış. Kalbinizi kırmak istemiyorum, kabullenmek istemiyor gibisiniz ama bu böyle.Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Aldatma diye birsey yok biz konustuğumuz zaman sevgililerdi ama iliskileri kotuydu esim ayrilmak istediğini soyledi ayrildilar sonra biz sevgili olduk yani bayanla sevgiliyken esimle sevgili olmadim ki ? Bunun neresinde aldatmaDemek ki tam ayıramamışsın sevgilisinden aklı onda kalmış :) Ayrıca arkadaşlarının seni sevmemesi ve eşinle küsmesi doğal eşin arkadaşlarını aldatmış çünkü senin de pek şikayetin yokmuşNiye barıştılar onu anlamadım eşin yalvarmıştır kesin. Terapisr çözmez sizin derdinizi başkasını senle aldatan seni de onla aldatabilir çok normal. Geçmişler olsun
Eşinin bi kadınla hayatında siz varken öylesine konuşsa, o arada siz görseniz ‘‘ öyle pat diye aldatmadım’’ dese kabul edecek misiniz? O kadın hayatında iken sizinle konuşuyorsa onu aldatıyordurO zaman aralari cok kotuydu ve ayricaklardi zaten ,benim icin birakmadi ki aralari kotuydu esim ayrilmak istiyordu bana kac defa soylemisti sonra ayrilinca biz sevgili olduk zaten oncesinden konusuyorduk .Oyle pat diye sevgili olmadik yani
E zaten siz öncesinden konuşuyormuşsunuz. Yani sizin iş garanti olunca kızdan ayrılmış ve siz sevgili olmuşsunuz. Doğru mu anladık?O zaman aralari cok kotuydu ve ayricaklardi zaten ,benim icin birakmadi ki aralari kotuydu esim ayrilmak istiyordu bana kac defa soylemisti sonra ayrilinca biz sevgili olduk zaten oncesinden konusuyorduk .Oyle pat diye sevgili olmadik yani
Bizim buralarda buna aldatma diyorlar, sizin oralarda normal demek ki, eşiniz de başka biriyle konuşabilir bu durumda, ilişkiniz kötü şundan sizinde, madem aldatma olmuyor.Aldatma diye birsey yok biz konustuğumuz zaman sevgililerdi ama iliskileri kotuydu esim ayrilmak istediğini soyledi ayrildilar sonra biz sevgili olduk yani bayanla sevgiliyken esimle sevgili olmadim ki ? Bunun neresinde aldatma
Düğüne gelmememi istememesinin nedeni arkadaslari ben varken esimle konusmuyorlar .Esimde tatsizlik ciksin istemedi ben kendim isteyerek gittim esimin haberi olmadan ve kizin geleceğinide bilmiyordum ilk defa gormustum.Iliskilerini ben bozmadim ki zaten ayrilicaklarda evet hizli sevgili olduk o konuda cevreden tepki cektik ama ask boyle bisey insana yapmam denileni bile yaptiriyor.Evet efkarlandiğini bende farkettim ne yapacağimi bilmiyorum ona geri donsun istemiyorumEğer onu sevmeseydi, onun bulunduğu ortama sizi götürmek istememezlik yapmazdı ya da onu sürekli stalklamazdı değil mi? Düz mantık. Burada masum bir sallamaktan bahsetmiyoruz ki, bende stalklıyorum ama kalbimde birşey oynamıyor, duygularım değişmiyor. Eşinizin oynamış ki sizi gözden çıkartmış, videosuna efkarlanmış. Kalbinizi kırmak istemiyorum, kabullenmek istemiyor gibisiniz ama bu böyle.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim konunuzda sanki eşiniz kızla birlikteyken sizinle sevgili olmaya karar vermiş de sonra kızı bırakmış gibi anlatmışsınız. Yani şöyle düşünün size "kızdan ayrılacağım" diyip sizinle ilişkiye başlıyorsa bir başkasına da "karımdan ayrılacağım" diyebilir. Hani anlatabildim mi bilmiyorum ama bir terapisti çözebileceği birşey değil bu. Bir kişinin kalbini kendinize zorla ısındıramazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?