- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
Onlar sevgiliyken biz tanismistik asla sevgili olma gozuyle bakmadim icimde bir hoslanti olmustu .Aralarinin kotu olduğunu ayrilacaklarini soylediler kiz zaten sorunlu gibiydi esim o yuzden aciyordu esim ayrilinca biz sevgili oldil .Kinamayin kinadiğinizi yasamadan olmezsiniz unutmayin
Valla canim sen kendini kandiriyorsun.Adam.bariz seni sevmiyo aci ama gercek seven adam senin anlattiklarini yapmaz sen seven erkek gormemissin.Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Öncelikle Allah yardımcın olsun, arkadaş çok güzel yorum yapmış. Sal ipini gitsin dönerse senindir.Bazen ipleri birakmak gerekiyor. O iplere tutundukca diger taraf daha cok kaciyor cunku.
Sanirim eski sevgilisiyle arasi bozukken sizinle basladi. Hoslanti idi belki de size karsi hissettigi. Ancak gonlu hala onda. Ulasilmaz olunca biri daha da ilgi cekermis ya, simdi eskisinden daha da cok o kisiyi dusunuyor. Eski esiniz beden olarak eve geliyor ama ruhu o kiside. Salmak gerek boyle durumlarda. Yapacak baska birsey yok. Zorla olmaz.
Kndini kandirmayi kes artikEvet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Duz mantikmi?Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Arkadaslarinin sizi sevmemesi normal gibime geldi. Ayrilik sebebi olarak sizi goruyorlar.Düğüne gelmememi istememesinin nedeni arkadaslari ben varken esimle konusmuyorlar .Esimde tatsizlik ciksin istemedi ben kendim isteyerek gittim esimin haberi olmadan ve kizin geleceğinide bilmiyordum ilk defa gormustum.Iliskilerini ben bozmadim ki zaten ayrilicaklarda evet hizli sevgili olduk o konuda cevreden tepki cektik ama ask boyle bisey insana yapmam denileni bile yaptiriyor.Evet efkarlandiğini bende farkettim ne yapacağimi bilmiyorum ona geri donsun istemiyorum
Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Yani o donemler kizin annesi meme kanserinden vefat etmis 1.yil once esimle 3.5 yillik sevgililik donemi olmus .esim o yuzden ayrilmak istemiyordu acima kismi bu anlamda yeni yeni toparladi olmaz felan diyordu hayir suan acimiyor
Ah kuzum senin mantık anlayışını yerimEvet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Araya giren olduğu için bu eleştiriler. Ayrıca ne zaman savunma yapan birini görsem, aynı şeyi yapmış ki savunuyor derimKadınlar kulubü arkadaşlarım bütün yorumlarınızı okudum fakat çok ağır yorumlar yapılmış dövmesi var sanane ? Oynamasından sanane ? diyenler. Fikrimizi soran arkadaş eşinin eskiden sevgilisinden ayrılmasını beklemiş sizene ? Kadının bir derdi var ki gelip yardım istiyo ben eskiden bunu yaptım şimdide vicdan azabı çekiyorum ne yapıyım demiyor ki. Yada yaptığı şeyi savunmuyor ki bu kadar ağır ithamlar da bulunup konunun sadece o kısmına takılmanız ne kadar doğru ? Konunun sadece yüzeyselini bilinip te bu kadar ağır konuşmanız ve kalp kırmanız gerçekten çok acı.
Ah tatlım çok komiksin keşke benim kadar düzgün olabilse herkes bunu çok içten diyebiliyorum inan ki . Bu hayatta Kalp kırıp incitmeye gerek var mı ? O zaten kendi vicdanıyla cebelleşiyo sizine ? Bu dünyada başkasına hakaret etme hakkını kim kime veriyor ? Pardon ama dünya sizin gibi düşünen insanlar yüzünden bu kadar kötü bende bunu demeden geçemeyeceğim keşke biraz insan psikolojisinden anlayıp öyle yorum yapabilsen.Araya giren olduğu için bu eleştiriler. Ayrıca ne zaman savunma yapan birini görsem, aynı şeyi yapmış ki savunuyor derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?