Evliliğimde ki aylardir suren problemler

Düğüne gelmememi istememesinin nedeni arkadaslari ben varken esimle konusmuyorlar .Esimde tatsizlik ciksin istemedi ben kendim isteyerek gittim esimin haberi olmadan ve kizin geleceğinide bilmiyordum ilk defa gormustum.Iliskilerini ben bozmadim ki zaten ayrilicaklarda evet hizli sevgili olduk o konuda cevreden tepki cektik ama ask boyle bisey insana yapmam denileni bile yaptiriyor.Evet efkarlandiğini bende farkettim ne yapacağimi bilmiyorum ona geri donsun istemiyorum
Ya size şöyle söyleyeyim. Eşinizinki normal bir amaan stalklayayım olayı değil, bayağı bayağı unutamamış ki böyle efkanlanmış.
Bu olayda yapabileceğiniz tek şey karşılıklı bir şekilde konuşup bir karara varmak. Eşiniz sizi sevmeyip sizi gözden çıkardıysa arkanıza bile bakmayın. Bir başkası sizi sevecek diye beklerken ömrünüzü heba etmekten başka birşey yapmazsınız.

Eşinin bi kadınla hayatında siz varken öylesine konuşsa, o arada siz görseniz ‘‘ öyle pat diye aldatmadım’’ dese kabul edecek misiniz? O kadın hayatında iken sizinle konuşuyorsa onu aldatıyordur
E zaten siz öncesinden konuşuyormuşsunuz. Yani sizin iş garanti olunca kızdan ayrılmış ve siz sevgili olmuşsunuz. Doğru mu anladık?
Onlar sevgiliyken biz tanismistik asla sevgili olma gozuyle bakmadim icimde bir hoslanti olmustu .Aralarinin kotu olduğunu ayrilacaklarini soylediler kiz zaten sorunlu gibiydi esim o yuzden aciyordu esim ayrilinca biz sevgili oldil .Kinamayin kinadiğinizi yasamadan olmezsiniz unutmayin

Düğüne gelmememi istememesinin nedeni arkadaslari ben varken esimle konusmuyorlar .Esimde tatsizlik ciksin istemedi ben kendim isteyerek gittim esimin haberi olmadan ve kizin geleceğinide bilmiyordum ilk defa gormustum.Iliskilerini ben bozmadim ki zaten ayrilicaklarda evet hizli sevgili olduk o konuda cevreden tepki cektik ama ask boyle bisey insana yapmam denileni bile yaptiriyor.Evet efkarlandiğini bende farkettim ne yapacağimi bilmiyorum ona geri donsun istemiyorum
Beni seviyor diyosun ama ona geri doncegini dusunuyosun sevdiginden emin olsan guvenirdin korkmazdin kbakma

Onlar sevgiliyken biz tanismistik asla sevgili olma gozuyle bakmadim icimde bir hoslanti olmustu .Aralarinin kotu olduğunu ayrilacaklarini soylediler kiz zaten sorunlu gibiydi esim o yuzden aciyordu esim ayrilinca biz sevgili oldil .Kinamayin kinadiğinizi yasamadan olmezsiniz unutmayin
Ne kınayacağım yahu sizi.
Eşiniz acıyor muydu kıza?

Ne kınayacağım yahu sizi.
Eşiniz acıyor muydu kıza?
Yani o donemler kizin annesi meme kanserinden vefat etmis 1.yil once esimle 3.5 yillik sevgililik donemi olmus .esim o yuzden ayrilmak istemiyordu acima kismi bu anlamda yeni yeni toparladi olmaz felan diyordu hayir suan acimiyor

Yani o donemler kizin annesi meme kanserinden vefat etmis 1.yil once esimle 3.5 yillik sevgililik donemi olmus .esim o yuzden ayrilmak istemiyordu acima kismi bu anlamda yeni yeni toparladi olmaz felan diyordu hayir suan acimiyor
E demek ki ayrılma durumunu konuşmuşsunuz siz. Neyse ya hakkınızda hayırlısı olsun, ben yorum yapmayayım.

Ya size şöyle söyleyeyim. Eşinizinki normal bir amaan stalklayayım olayı değil, bayağı bayağı unutamamış ki böyle efkanlanmış.
Bu olayda yapabileceğiniz tek şey karşılıklı bir şekilde konuşup bir karara varmak. Eşiniz sizi sevmeyip sizi gözden çıkardıysa arkanıza bile bakmayın. Bir başkası sizi sevecek diye beklerken ömrünüzü heba etmekten başka birşey yapmazsınız.
Haklisiniz ama bu iliskide cok emek verdim .Dugunumu bile ben yaptim ,ceyizimi herseyimi.Bir kiz icin evli karisini terkeden bir adamla zaten evli durmam .Sadece biraz canim aciyor cunku cok fedakarlik yaptim esime karsi gozum ondan baskasini bir kez olsun gormedi.Anne olmak istiyorum yasim geldi geciyor

Aynı eşinizin eski sevgilisiyle olduğu gibi; sizinle arası kötü belkide karşı tarafa ayrılacağım diyor. Sizlede ayrılmaya çalışıyor. Unutmayın yaptığınızı yaşamadan ölmezsiniz.
Yok kiz cok kinci biriymis gururlu .Esimi asla affetmezmisim o konudan yana sıkıntı yokta.Esim benden soğucak diye korkuyorum ne cinsel hayatimiz var kac aydir ne iletisimimiz resmen kardes gibi olduk .siz hic hata yapmadiniz mi hanimefendi?

O zaman aralari cok kotuydu ve ayricaklardi zaten ,benim icin birakmadi ki aralari kotuydu esim ayrilmak istiyordu bana kac defa soylemisti sonra ayrilinca biz sevgili olduk zaten oncesinden konusuyorduk .Oyle pat diye sevgili olmadik yani
Eeee sıkıntı ne? Şu an da o kızla birlikte olabilir o zaman? Nihayetinde sizinle de arası kötü ve sizden de ayrılmak istiyor. Madem bu normal, siz niye trip atıyorsunuz. Kız da çevresindekilere zaten araları kötü ayrılacaklar, diyordur belki?

Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Bacım, kusura bakmada memleket sevmeden evlenen adam dolu. Benim eski sevgilim benden sonra başkası ile evlendi hemde kendi isteği ile benden ayrıldı. Evlendikten 1 sene sonra sürekli bana ulaşmaya çalıştı, ben numaralarımı değiştikçe başka yerlerden ortak arkadaşlardan ulaştı bensiz yapamayacağını söyledi . Evet bunları söylerken evde eşi onu bekliyordu. Eşine söyledim de öyle düştü yakamdan.demem o ki sevmese evlenmezdi deme

Az önce uýe oldum arkadasimin tavsiyesi uzerine derdimi sizinle paylasacağim .Yazarken sinirli yazacağim icin imla ve noktalara cok takilmayin .Ben 33 esim 29 yasinda 1.5 yillik evliyiz severek evlendik .Esimle aylardir suren iletisimimizde kopukluk var cinsellik 2 aydir yok .Esimle kari koca gibi asla olamadik aylardir .Esim benimle tanistiği zaman 3.5 yillik sevgilisi vardi ayrilicaklarini soyledi ve ayrildilar biz sevgili olduk .Esimin lise ve uni yillarindan grup arkadaslari var o kizda o gruba dahil.O zaman facebooka foto atmistik ilk sevgili zamanlari.Gruptaki bazi arkadaslari esimle gorusmek istemedi .Esim herzaman yanimda destek oldu
6 ay once esim eski arkadasiyla baristi esim adina cok sevinmistim .Ama asla bana yakin olmadilar konusmaya arkadas olmaya calistiysamda nafile.Esim 1 yil once eski kiz arkadasini instagramda ismini arattiğini gordum evde buyuk kavga ettik,bağiris,cağiris derken 1 hafta konusmadik.O kizla o grup halen arkadaslar .Esimle gruptaki birinin duğunune gittik esim gelmemi istemedi ama gittim.. esim yillar sonra o kizi gordu .Bende ilk defa gercekte gordum dovmeli heryeri her dakika duğunde oynadi hic evlenmemis ,surekli,fazla simarik geldi .Biz erkenden ayrildik dugunden o gun oyle bitti .1 ay sonra esim gizli hesaptan o kizi stakladiğini gordum evde gene kavga annemin evine gittim bu sefer ne aradi ne sordu umursamadi bile .Aylardir boyle acikli sarkilar dinliyor ,evde benle asla konusmuyor .Surekli beni tersliyor ,sarilmak istediğimde itiyor ,opmek istediğimde geri cekiliyor,cinsel hayatimiz yok diyorum sen azgin misin diyor ,fazla yilisiyosun diyor .Konu acmaya konusmaya calisiyorum orali olmuyor ,normal bir gunumu anlatiyorum bana niye anlatiyosun diyor .Ne yapacağimi sasirdim .Arabada surekli huzunlu sarkilar dinliyor ,drama filmleri izliyor.Dun aksam esime grup arkadaslari video gondermis telefonundan sesler geliyordu bakmak istedim .Hayir bakma sen filmini izle dedim bakcam dedim inatlastik .o kiz kucağinda gruptaki adamin bebeğiyle dans ediyor .Esim sigara icmeye gitti hemen gel kacma konusucaz dedim ben ne yaptim videoyu izledim dedi .Ben ağlayarak sabahladim yanima bir kez bile olsun gelmedi .bu kizi unutamadi mi acaba geceden beri kac defa videoyu izleyip icki icti .Ses etsem edemiyorum cunku umursamiyor artik bosanalim diyor ciddi ciddi .O yuzden ses etmiyorum ama gururuma dokunuyor evli barkli artik .Acaba kv mi arasam ?durumu anlatsam esim git gite benden uzaklasiyor .O grup arkadaslarindan bir turlu kopartamadim onu .Surekli iğrenc insan olduğumuzu vicdan azabi duyduğunu soyluyormus arkadaslarina wp mesajlarini okudum .Dayanamiyorum artik eski sevgilisi bir turlu unutamiyor acaba terapiste mi gitsek ? Terapiste gidenler var mi icinizde ? Kv arasam durumu anlatsam esimin gozunu korkuturlar mi ? Esimi cok seviyorum oda beni seviyor biliyorum .Esim nasil eski haline dondurebilirim bana yakinlasmasini beni eskisi gibi saymasini sağlayabilirim ?

Zor bir hayat, öncelikle Allah yardımcınız olsun. Yalnız eşinizin sevgisinden nasıl bu kadar eminsiniz? Seven insanın davranışlarını mi sergiliyor? Herşeyi tam olarak anlattığınızı farzederek soruyorum.

Kızın videosuna bakıp kederlenip alkol alıyor
Ama sizi seviyor :(
Üzgünüm gerçekten eminim çok kötü hissediyorsunuz dur ama daha fazla uzatmayin bence kv ne yapacak kalbini mi sokecek beyninde kalbinde siz olmadığınız sürece evli olsanız ne olur ?
Zor çok zor ama gurur yapın ayrılın bu çok üzücü resmen unutamamis kendinize bu iskence yi yapmayın
Ayrılın

Eşiniz duyguları karmaşık bir döneminde hayatına girmişsiniz ve belkide inat uğruna evlenmiş olabilir mi? Evet kırıcı ama olmayacak bir şey değil?
Bunu terapistle çözemezsiniz. Çok aykırı gelmesin size. Biraz ayrı kalıp duyguları hakkında karar vermesini deneseniz? Bu kadar kırıcı muameleye rağmen, ısrarcı olursanız sizden daha çok soğuyabilir. Kaçan kovalanır gerçeği değişmiyor malesef. Kendinizi bu kadar değersiz göstermeyin. Sizinle evliliğe devam etmek istiyorsa sizi dışlayan o gruptan
uzak durmak zorunda. Bunu sizin için yapmıyorsa gözden çıkarmıştır zaten. Kendinize bu değersizliği reva görmeyin. Bir kaç sene sonra niye bu kadar beklemişim diye düşünüp geçen zamanınıza yanarsınız.
Bu kadar yeni bir evlilikte 2 ay cinsellik olmaması kesinlikle normal değil. Evlenmişsiniz ama hayat arkadaşı olamamış size. Kendinizi harcatmayın derim, çünkü kavuşamamış aşk olmuş onların ki artık.

Belli ki esinizin akli karismis silkelenip kendine gelmesi gerekiyor akli o kizda muhtelen bakip ic cekiyor anlattiginiza göre bir gun cark edecektir akli sonucta o kiz da ona donmez ama sana döndüğünde sen onun yaninda olur musun bilemem..gencsin kurtulacak gibi degilse birak gitsin.....

"Ah" la ilgili en güzel cümle "yarına kalsada yanına kalmaz"
Bı tarz evlilikleri hiç ama hiç doğru bulmuyorum.
Kv niz evliliğinize ne yapabilir ki...
Sizin için "iğrenç insanlar" yazan bir adamla evliliğinizi sürdürmekte sizin kararınız.

Back