Herkese merhaba,
Ortalama 1 yıldır evliyim.
Evliliğimde (hatta evlenmeden önce de ) yaşadığım büyük bir sorunum var.
İnanılmaz bir cinsel isteksizliğim var. Yani şöyle izah edeyim, eşim istemese asla aklıma bile gelmez, talep etmem. Eşim istediğinde de sürekli of puf edip bir an önce bitse de kurtulsak modunda oluyorum. Bunu yapmak istemiyorum ama gram istek yok içimde.
Asla canım istemiyor. Bazen sırf talep etmesin diye uyumuş numarası yapıyorum, bazen tartışıyoruz.
Eşimi çok seviyorum, severek evlendik. Evlendiğimiz süreçte ve öncesinde denemeler yaptık fakat ben çok zorlandım. Bir kaç hafta birlikte olamadık. Sonra ben çeşitli egzersizler ile bunu aştım ve birleşme oldu. Fakat cinsel istek kısmına çözüm bulamıyorum.
İyi bir doktora gittim. Hormonel bir sorunum yok. Testofem adında takviye bir ilaç verdi ama kullandığımdan beridir etkisini görmedim. Zaten öyle aman aman bir değişim bekleme bu ilaç ile de dedi.
Doktor tibbi bir sorun yok dedi. Psikolojik olabilirmiş.
Çok kötü bir durumdayım. Eşim sağlıklı ve istekli biri. Artık bu durum aramızda büyük sorunlara sebep oluyor. Resmen yalvar yakar of pof ederek birlikte oluyoruz. En önce kendim için sonra da onun için bu durumu düzeltmek istiyorum. Evliliğimin bu şekilde ilerlemesi mümkün değil.
Bunu yaşamış, cinsel terapi almış veya başka yollarla çözmüş birileri var mı ? Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfen bu konuda yönlendirici ve yol gösterici cevaplar ile bana yardımcı olunuz.
Not : Arkadaşlar eşim ile zorla evlenmedim. Bu sorunu bilerek evlendik. Zorla evlenmişim kandırmışım gibi davranıp konuyu saptırmayın lütfen. İkimizde bunu çözeceğimizi düşünerek evlendik. Rızayla. Zorla veya kandırarak değil.