Merhaba,
Yorumunuz benim için kıymetli. Şuan bu durumu aştınız mı ? Aştıysanız nasıl aştınız destek aldınız mı ? Bunları çok merak ettim.
Sorularınızın cevabına gelecek olursak, normalde tabuları olan biri değilim ama Türkiye'de çoğu ailenin yetiştirilme şekli ile büyüdüm. İşte daha ataerkil, cinselliğin konuşulmadığı ve özel bir alan olarak kalıp dışarıda konulmasının ayıplandığı, evlenince yaşanacak bir şey olduğu vs.
Ben bu fikirlerde miyim ? Hayır. Ama belki de ne kadar kaçsam da içinde yetiştiğim toplumdan ister istemez kaçamadım.
Sevişmenin doğal olduğunu biliyorum, evlenemeden önce de bir iki denemem oldu ama başarılı olamadım. Zaten evliliğim,n ilk ayı vajinismistum. Kendim çabalayarak aştım bunu.
Kölesi gibi hissetmiyorum. Eşim gibi zevk almak bundan keyif almak istiyorum. Bunu kendim için istiyorum. Bu kadar güzel bir hazzı kaçırmaktan dolayı mutsuzum. Çünkü onun zevk aldığı anları gözümle görünce, bunu ben nasıl yaşayamıyorum diyorum.
Siz nasıl aştınız ? Ya da aşabildiniz mi ? Neler yaptınız bu süreçte yol gösterirseniz çok sevinirim.