- Konu Sahibi Kartalice35
-
Buna baya güldüm..killarim bu ay hizli cikti diye sizi suclayanlar bile var iyo dusunun :)
Güzellik uzmanı olmak istiyormuşsunuz.Kusura bakmayın ama havaalanında memurluk bırakılıp da güzellik uzmanı olunmaz.Ne zannediyosunuz salonunuza sadece elit müşterilerin geleceğini falan mı?
Bu süre izin alabiliyosanız izin alın,dinlenin.Havaalanlarında çalışanların maaşları da tatmin edici olur genelde.Para önemli değil huzur önemli diycekseniz de insan alıştığı standartın dışında kalınca huzur karın doyurmuyor.Esinizden bağımsız olarak size işinizi bırakmamanızı tavsiye ederim nacizane
Ben 11 aylık evliyim. 1 ayım var daha.. Ben kuaförde herşeyi yapmayacağım sadece makyaj üzerine serbest çalışmayı düşünüyorum öyle çalışanlar var evine eşine çocuğunada vakit ayırıyor güzelde kazanıyor Ben statüye bakmıyorum ya sevdiğim şeyi yapmak istiyorum makyözlük.kanunda bu sebeple işten ayrılmak için süre 1 yıldır. süre olarak 1 yılı gecirmissiniz o yüzden evlilik nedeniyle işten ayrılamazsınız
ayrıca düzenli gelirden güzellik Uzmanlıği için vazgeçmek hiç akıl kârı değil
her yer güzellik uzmanı zaten
bence birazcık gerginliğinizi azaltmak için yoga vs. deneyebilirsiniz ya da terapi alabilirsiniz
Bende kabin memuruydum, yolcularla uğraşmanın ne demek olduğunu en iyi sen anlarsın arkadaşım. Kabinde basınç yediğimiz için rest time daha fazla oluyodu ama yerde öyle değil gece 12de çıkıp ertesi gün yalancı off gecesine 3te işe gittiğim oluyor. Başka izin günü yok.Sen sevebilen şanslı arkadaşlardanmışsın :)Bende kabin memuruyum eşimde vardiyalı çalışan daha önce bende vardiyalı çalıştım. Dediğiniz gibi evlilik olunca iş daha da zorlaşıyor. Ama önemli olan işinizi sevmeniz. Ben sevdiğim için katlanır oluyor belkide benim için. Ama sağlığınızdan daha önemli değil hiç birşey. Asgari ücret ile hem kirada oturup hem çocuk bakan insanlar var.bi kaç ay sabretsin eşiniz kusura bakmasın. İşten çıkarılsanız ne olacak birde bunu düşünsün.
Keşke göcmeseymiş hakikaten.Ben ikna oldum bırakın işiAh ah herkes havaalanında çalışmayı çok güzel bir şey zannediyor. Türkiye de yaşıyoruz insanlar zırcahil.. Daha nereye gittiğini bilmeyenler var ne içtin diyesim geliyor koca koca insanlar sıraya girmeyi bile beceremiyor çoban lazım bi de utanmasalar elinden tutup çocuk gibi uçağa götürtçekler.. (Onu isteyende var) Heryer tabela heryere neyin ne olduğunu açıkça yazmışlar. Labirent olsa bulursun. Saygı görgü diye bir şey yok. Sabır yok. Aynı anda kimliğini gözüne sokanlar.. Beyin yakan hareketler, sorular.. Hem bişeyden haberi yok hemde herşeye itiraz..İşi gücü üçkağıtçılık insanların. Seni aptal yerine koyduğunu sanıyor kuşbeyniyle ama sen tedbirini çoktan almış oluyorsun neye uğradığını şaşırıyor. tecrübe.. 100 metreden kimin ne olduğu anlıyorum. Ukalası ukala.. neler neler.. hergün kavga dövüş. Devlet hastanesindeki sekreterden beterim.Eskiden uçuyodum kaç ülke gezdim böyle millet görmedim.Beğenmediğin hintli bile daha medeni daha eğitimli.Şaka gibi insanlar. Keşke atalarım romanyadan buraya göçmeseymiş. Deveye hendek atlatma işi var deseler gider onu yaparım daha iyi... Daha az kazanayım huzurum olsun valla. Günde 250 kişiyle uğraşmaktansa 15 kişiyle uğraşırım..
Bana diyo ki ben mantık evliliği yapcak olsam çok zengin sevgililerim oldu onlardan biriyle evlenirdim yaşıda 36. Geçen yaz evlendik daha işte. Uzun zaman önce bi konu açılmıştı yine bahsetmişti zengin sevgilileri olduğundan. Bunu uydurmuyodur. bi elin nesi var iki elin sesi var diyo bırak ama birkaç ay sonra sende sıkılcaksın iş bulamazsan diyo.Makyözlük yapmanı istemiyorum b planın yok napacaksın diyo valla bende farkındayım ama arabanın benzini bitti gitmiyor arkadan ittiriyorum nereye kadar dedim farkındayım ama bırakıncada mutsuz olacaksın diyo..Sen severek evlenmis olabilirsin ama esin mantik evliligi yapmis.
Benimki de tam emin olmasam da ayni yolda seninkiyle. Simdi sehir disinda gelsin niyetini tam anliyim bosicam adami..
Insan sevmedigi meslegi yapmamali bence. Bir aile kuruyoruz evet ama meslegimiz hayatimizin buyuk kismini olusturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?