Evliliğim normal mi sizce ne yapmalıyım ???

Eşiniz ağır hasta. psikiyatrik hastalar çoğunlukla düzelmiyor. Yaş ilerledikçe daha beter oluyorlar. Ve dikkatimi çeken başka bir konu ise sizin bu adamla hiç korkmadan tartışmaya girmeniz. psikiyatrik hastalığı olan insanlarla tartışılmaz. bu tür hastalığı bulunan insanların tartışma veya kavga sırasında asla beklemediğiniz çok ağır şiddette varan tepkiler verebiliyorlar ona göre lütfen dikkatli olun.

Yok iyi değil bence. Hani köylerde olur ya. Zihinsel engelli iki kişiyi evlendirirler. Tonlarca çocuk olur. Burda da konu sahibinde de bir absurtluk var. Ya da fazla saf. Anlamadım. Urkmuyor da durumdan.
Evet bir garip. Yazim tarzi da garip. Konu sahibinin normal olmadigini dusunuyorum.

Akıl sağlığım gayet yerinde elhamdülillah da, Ben tüm bu bilgi sürecini ard arda şoklarla yaşadığım için şuurum almıyor idrak etmekte zorlanıyorum böyle bir sıkıntı var idrak edemiyorum yani

Durumu tam olarak idrak edemediğim için normal insana muamele eder ya da normal insana anlatır gibi anlatmaya çalışma çabasıydı benimkisi,bu akşamki yorumlar sayesinde daha da aydınlandığımı söyleyebilirim

Bir absurtluk var sizde de. Çözemedim. Çözdüm de yazmiyorum aslinda. Takilmaniz gereken en önemli noktayı adeta reddediyorsunuz. Kıyafet almaz, anneme gelmez gibi manasız yerlerde dolaşıyorsunuz. Konunun özü can güvenliğiniz bile olaymayabilecegi. Sizin kafa bambaşka yerlerde.

Yazım tarzımda ne gibi bir gariplik bulduğunuzu sorabilir miyim ??? Kimseyi incitmeden nezaketli ve gerçek olan cevaplar vermeye çalışıyorum
Siz daha once anneannesinin buldugu uzaktan akrabayla evlenmeyi dusunen ogretmen uyeyle neredeyse ayni sekilde yaziyorsunuz. Evet garip yaziyorsunuz. Yaziniz bana nezaketli gibi degil sanki bir sorununuz varmis gibi geliyor.

Durumu reddetmiyorum, gerçek olan şu ki rahatsızlığın ciddiyetini bu başlığın altındaki yorumlar sayesinde daha iyi anladım , kıyafet ya da diğer detaylar da konuyu sizlere en doğru şekilde anlatabilmek içindi, fazla detaylandırmış olabilirim , daha çok üstünde durduğum nokta bu konuyla ilgili tecrübesi olan insanların ileriye yönelik fikirlerini almaktı,”küçük müdahalelerle düzelir “ ya da “bu çöl ciddi bir konu şu şu tür çözümleri önerebilirim “ gibi

Siz daha once anneannesinin buldugu uzaktan akrabayla evlenmeyi dusunen ogretmen uyeyle neredeyse ayni sekilde yaziyorsunuz. Evet garip yaziyorsunuz. Yaziniz bana nezaketli gibi degil sanki bir sorununuz varmis gibi geliyor.
Bahsettiğiniz öğretmen arkadaşın açtığı konuyla ilgili bir bilgim olmamakla birlikte bir sorunum olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, tabi inanıp inanmamak da sizin meseleniz, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

İmla kuralları iyi, yazım dili iyi, eğitimsiz desem degilsiniz ama psikoz nedir hiç bakilmamis. Önce bana söylemiyorlar diyorsunuz sonra psikoz demişti diyorsunuz. Neyse konunuz gercekse bir an önce, zarar almadan kurtulmanız dileğiyle...

Su anda bir olayı bitirmek zor geliyor ama emin olun her dakika omrunuzden gidiyor su yaşadıklarıniz kesinlikle arkaya bakmadan boşanma sebebi biran önce anlaşmalı olarak haklarınızı alın ve bitirin hayatınıza bakın şu an zor gelen şeyi yapmak sizin hayatınızı kurtaracak olan adım zor da olsa atın bu adımı yoksa size çok yazık olacak

Yorum yapan arkadaşlar rahatsızlığı tam olarak sorduklarında bilimsel tanımı hatırlayamadım bir an,hatırladığım an yazdım, psikozun ne olduğuna da baktım ama Google bilgisi ile değil de bir uzmandan dinlemediğim için bilgimin eksik kaldığını düşünerek o şekilde yazmıştım, tezatlık görmeniz benden kaynaklı olabilir bu durumda hakkınız var, en gerçek olan şudur ki ben bu rahatsızlığı evlendikten sonra kötü tecrübelerle öğrendim ve hem böyle bir durumun var olması hem de ailecek bunun benden saklanmış olmasının şokunu hala üstümden atamadığım gibi,kendi içimde birçok meseleyi mukayese etmek durumunda kaldığım için tecrübesi ya da bilgisi olan kişilerin yorumlarına başvurmak istedim,durumun ciddiyetini daha da farkettim ve buna göre aklımda bir karar belirdi,zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim ,gerçekten

Konuyu değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim , zaten bir karar verme aşamasındaydım yorumlarınız bu konuda destekçim oldu, sağolun

Halinden memnunsa neden evlenmişki

Yazım tarzımda ne gibi bir gariplik bulduğunuzu sorabilir miyim ??? Kimseyi incitmeden nezaketli ve gerçek olan cevaplar vermeye çalışıyorum
Mesela evlenmeden önce-ne kadar 9 ay kısa olsa da- aklınızdaki o kadar soru işaretine rağmen evlendiniz?
Ben eşinizin kendini saklayabilecek durumda olacağını sanmıyorum mesela.
Ki siz dediniz soru işaretleri olsa da evlendim diye.
Neden yani evlenmeseniz mantıklı gelmiyor kafama tam oturmadı deseniz aileniz mi bir şey derdi,büyük sorunlar mı çıkardı?
Bir şeylerden mi çekinip evlendiniz bana öyle geldi mantıken

Evet kendime en kızdığım nokta bu zaten,soru işaretin var değil mi bi dur bakalım ortalığı kendini bir dinle bir tart…Biraz ailenin “yaş geçiyor “ baskısı biraz benim körlüğüm…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…