Şöyle bir örnek yazacağım buna göre değerlendirin lütfen, örnek, bir dış kıyafetim var, sonra yenisini almak istiyorum, eşim mağaza gezmez peşin para kullanmaz her şey internet siparişi…Alışveriş için peşin para istediğimde bu talebim asla karşılık görmüyor beni daim internet alışverişine yönlendiriyor, Oysa ben mağaza gezmeyi tercih ederim.Neyse,dedim gönlü olsun şimdi sorun çıkmasın,o baktı bi tane beğenmiş tamam nem de beğendim dedim aldık onu netten geldi vs. Sonra bi gün eski olan (aslımda eski değil giyilmeyecek hiç bir durumu yok ama eşim kendisi her şeyi en asgari düzeyde kullandığı için ona benim kıyafetlerim çok fazla geliyor neyse) kıyafetimi arıyorum,yok,eşimi aradım,ben onu yaktım dedi.Ben hemen parladım ya dedim o yeni gibi ben onu giyiyordum bana sormadan nasıl böyle bir şey yaparsın,baktı ben sinirlendim, yakmadım,uanacakların arasına koydum orda,dedi.Ben de bir çocuğa anlatır gibi anlattım o zaman, bak kocacım,bizim üç tane kapımız var üç kapı üç ayrı ihtiyaç demek…O kıyafet zaten eski değil atma olur mu??? Normalde bunu bir insanın anlamasını beklersiniz, ben de kocam anlamıştır ve yakmaz diye yakacakların içinden almadım,ona güvendim,anlamıştır diye düşündüm.Ertesi gün bakıyorum yok, dedim bulamadım kıyafeti, demez mi ben onu yaktım,işte ben orda koptum…Çok kızdım öfkeme hakim olamadım ve güvenimi de kaybettim ve bana açıklaması: Sorun seninle değil benimle ilgili ben evde fazla eşya tutmuyorum