Evliliğim normal mi sizce ne yapmalıyım ???

Kamu görevlisi bulunduğu vardiyada 2.5 gün çalışıyor işvereni de durumunu bildiği için rapor durumlarını vs ellerinden geldiği kadar az iş vermeye çalışıyormuş eşimin yorumu bu

Peki babanızla annenizle vs muhabbet nasil onlara gidince? 1 saat sonra kalkiyomusunuz? Yada onların yanında hadi kalkalim diyormu ?

Net bir şekilde adam "hasta".

Keşke evlenmeden önce bu sorun benimle ilgili kismını idrak edebilseydi ve evlenmeye niyetlenmeseydi. Siz yazdıkça ben burda ofkeleniyorum. Nasıl bir bencillik nasıl bir art niyet nasıl bir bir vijdansizlik. Böyle varliklar hiç bir insanın hayatinda olmasa hayat ne kadar güzel olurdu.

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim…Yaşadıklarıma bazen ben de inanamıyorum…

Düzelmezsiniz. Bir arkadaşım sırf bu yüzden boşandı. Boşanma sonrası oğlanın ailesi arkadaşımı arayıp arayıp ağladı. Daha beter oldu, sen en azından toparlıyordun falan diye. Yani o kıza yazık demediler hala, bize yazık dediler düşünün.

Hayat kısa, daha mutlu olacak evlilikler yapacak yaştasınızdır eminim. Bence boşanın ve yolunuzu çizin.

Bu depresif halini saklayan insnalar kadar ürkütücü bir şey de yok. Resmen evlenene kadar rol yapıyorlar. Bu korkunç bir şey

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim…Benim düşüncem de bu yönde son teklifimi yapacağım ya rahatsızlığını kabul edip çözüm yoluna gider ya da bu iş biter

Durumunuza çok üzüldüm. Sakın çocuk yapmayın. 30 yaşındaymışsınız en güzel yıllar. Bu yılları heba etmeyin. Eşiniz hasta ve tedaviyi red ettiği için boşanmanız gerekli diye düşünüyorum. Düzelmek için çaba gerekli ve o da bu adam da yok ve olmayacak. Yol yakınken ayrılın

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim, kendisine son teklifim tedaviyi en azından bir uzman desteğini kabul etmesi olacak kendisi yapıcı olmazsa benim takatim kalmadı artık

Siz iyi misiniz? Nasil bir dunyada yasiyorsunuz? Kiyafet yakan bir kocaniz var hala evliliginizin normalligini sorguluyorsunuz. Gerceklik alginiz mi bozuldu nedir. Kacin gidin Allah askina!

Benzer bir duruma bir yakınım düşmüştü. Çok severek evlenmişti. 10 ay kadar evli kaldı taa ki adamın şizofren olduğunu beyin kanaması geçirerek öğrenene dek.
Adam kendisine alınan bir hediyeyi “bunu sen sevgiline almıştın ama bana verdin o yüzden olmuyor bedeni” diye kadını öldüresiye dövmüştü ve sonuç beyin kanaması.
Adamın ailesi de değişikti.
İlla birlikte oturmak istemişler(meğer şizofren ilaçlarını adama annesi içiriyormuş)
Evleri ayırıp oturmaya başlayınca e bizim kız da hastalıktan bir haber, ilaç içirilmiyor adama. Hastalık kötüye gitmiş. Kötü bir deneyim yaşadı ama çok şükür bitti gitti.
Lütfen direkt ayrılın.
Benim yakınım şuan oldukça mutlu ve evli. Yani yaş geç değil. Orda vakit kaybediyorsunuz.
Ben bugün toplanır yarın çıkar giderdim.

Siz iyi misiniz? Nasil bir dunyada yasiyorsunuz? Kiyafet yakan bir kocaniz var hala evliliginizin normalligini sorguluyorsunuz. Gerceklik alginiz mi bozuldu nedir. Kacin gidin Allah askina!
“Yapmamasını “rica etmeme rağmen …

Yorumunuzu dikkatle okudum bu tecrübenizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim,en kısa yoldan halletmeye çalışacağım

Yok iyi değil bence. Hani köylerde olur ya. Zihinsel engelli iki kişiyi evlendirirler. Tonlarca çocuk olur. Burda da konu sahibinde de bir absurtluk var. Ya da fazla saf. Anlamadım. Urkmuyor da durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…