- 4 Nisan 2023
- 229
- 62
- 31
-
- Konu Sahibi birgaripyolcu744869
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimPeki. Benden bu kadar. Umarım mutlu olursunuz.
Kesinlikle bu soruyu ben çok sordum ;Mutlu olmak varken neden böyle yapıyor???…Cevabını uzun süre de aradım…Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah insan zor kabul ediyor mutlu olmak varken niye böyle yapıyorlar diyorsun. Boşanmak vs bir başarısızlık asla değil yada ayrilmak biz de 1 kere geliyoruz bu hayata ona göre hareket etmek lazm
Yorumunuz için teşekkür ederim,9 aydır “acaba,belki,hıh şimdi oldu,yok yine olmadı”larla bir evlilik sürdürmeye çalışıyorum bu süreçte yıpranmış olabilirim haklısınızSizin anlamak istemediğiniz karşınızda normal bir insan olmaması hala iletişim kurmaya çabalamanız saçma.
Adam hasta ve iyileşmek istemiyor zaten iyileşmesi normal bir ilişki evlilik yaşayabilmeside çok zor.
Hala ısrarla konuşma çabanız normal değil sizinde psikolojiniz etkilenmiş bu yaşananlardan sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Bu çaba ısrar hiç normal değil hakkınızda hayırlısı olsun.
Size evlenmeden önce bahsettiler mi bu durumdan peki?Böyle söylediğimde “benim evlilik gibi bir düşüncem yoktu ama evlenince daha iyi olur diye düşündüm “ gibi cevapları var
İnsanlar konuyu takip ediyor, akıllılarında kaldıys diye paylaşmak istedim… Yorumunuz için çok teşekkür ederim ben de bezdim zaten
Öyle…Tek taraflı çaba ile olmuyor ve kendisinin de pek çabası yok, bir ara çabalar gibiydi ama artık tamamen kapattı kendini her şeye, hastalığı ne durumda bilmiyorum o iyileştiğini iddia ediyor ama acaba gerçekten öyle mi ??? Şeffaflık yok paylaşım yok…Böyle devam edemez zaten…Öyle ya da böyle bu evlilik sürmeyecek elbette bitecek. bence daha yaşınız gençken arkanıza bakmadan kaçın. Ne kadar erken davranırsanız o kadar iyi olur. Güzel bir paylaşımınız da olmamış ki , evlilik böyle bir şey değil.Hemen unutuverir önünüze bakarsınız. Güzel bir evlilik yaparsınız anne de olursunuz inşallah. Tek tercih hakkınız bu kişi ve bu yaşam değil. Şunu da unutmayın sorun sadece hasta olması değil size değer de vermiyor. Verse çırpınır düzelmek için. Bunları düşünemeyecek kadar hasta olan biri de zaten günlük hayatını sürdürüyor olamaz. İşine de
Bence de kısa yoldan sonlandırmak en mantıklısı hakkınızda hayırlısı olsunYorumunuz için çok teşekkür ederim galiba bütün uğraşım karşıdan bir çaba görmekte, yok, yok,yok,yok…
Hayır, haberim yoktu…Ben evlendikten sonra aylarca depresif, iş çözemez, evden çıkmaz hallerini anlamaya çalıştım , en son kendisi anlattı böyle böyle benim bir durumum vardı diye…O zaman kafamda bir şeyler oturdu sonra ben hemen terapi almaya başladım zaten, bir süre sonra onun da katılması gerekti tabi ama o istemedi sen devam et dedi, bugün de olaylar bu noktada ve ben olan her olumsuzluğu otomatikmen onun rahatsızlığına bağlıyorum artık , öyle ya da değil bilmiyorum ama kafam direkt oraya yoruyorSize evlenmeden önce bahsettiler mi bu durumdan peki?
Şayet söylemedilerse baya kandırılmıssınız bu bile boşanmak için yeterli,geçerli bir sebep.
Öte yandan ben düzeleceğini sanmıyorum, adamın da ailesinin de normali bu, size de idare etmeniz söyleniyor peki sizin haliniz ne olacak,siz ne yaşıyorsunuz düşünen var mı? Yok.
Düzelmeye,değişmeye niyeti olan biri de yok.
Yerinizde olsam çocuk yokken ayrılır hayatımı daha fazla mahvetmezdim.
Çok güzel demişsiniz,o gerçekten kaybolmayı seçmiş biri…Defalarca bu konu yüzünden tartıştım onunla “madem böyle kendi kendine iyiydin,hayatı kendi kendine yaşamaya devam edecektin neden göz göre göre beni bu hayata dahil ettin ?” Cevap yoktu, çok zaman olduğu gibi…Anliyorum sizi.
Bir adim atip bir an evvel bosanin.
Bazi insanlari kurtaramazsiniz. Esiniz kaybolmayi tercih etmis bir birey.
Çok teşekkür ederimBence de kısa yoldan sonlandırmak en mantıklısı hakkınızda hayırlısı olsun
Çok güzel demişsiniz,o gerçekten kaybolmayı seçmiş biri…Defalarca bu konu yüzünden tartıştım onunla “madem böyle kendi kendine iyiydin,hayatı kendi kendine yaşamaya devam edecektin neden göz göre göre beni bu hayata dahil ettin ?” Cevap yoktu, çok zaman olduğu gibi…
Kacin kurtarin kendinizi.Hayır, haberim yoktu…Ben evlendikten sonra aylarca depresif, iş çözemez, evden çıkmaz hallerini anlamaya çalıştım , en son kendisi anlattı böyle böyle benim bir durumum vardı diye…O zaman kafamda bir şeyler oturdu sonra ben hemen terapi almaya başladım zaten, bir süre sonra onun da katılması gerekti tabi ama o istemedi sen devam et dedi, bugün de olaylar bu noktada ve ben olan her olumsuzluğu otomatikmen onun rahatsızlığına bağlıyorum artık , öyle ya da değil bilmiyorum ama kafam direkt oraya yoruyor
hasta çünkü. siz mutluluğu arıyorsunuz bu adamda ama yok. ayrıl sen de kurtul o da kurtulsun.Kesinlikle bu soruyu ben çok sordum ;Mutlu olmak varken neden böyle yapıyor???…Cevabını uzun süre de aradım…
Son bir soru. 30 yaşına kadar herhangi bir başka ilişkiniz oldu mu?İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Anlaşmalı boşanma düşünüyorum, bakalımBilincli mi bilincsiz mi bilmiyorum ama esiniz sizi cevapsız bırakıyor. Avukat destegi alin derim
Çok teşekkür ederimKacin kurtarin kendinizi.
Size söylenmemesi bile yeterli bir sebep
Kesinlikle,o da rahatlayacak ben de…hasta çünkü. siz mutluluğu arıyorsunuz bu adamda ama yok. ayrıl sen de kurtul o da kurtulsun.
Bir tane olmuştu, çok eğlenceliydi,ama olmadı…Son bir soru. 30 yaşına kadar herhangi bir başka ilişkiniz oldu mu?