Evliliğim normal mi sizce ne yapmalıyım ???

Arkadaş o onu dedi, bunu dedi. İftara geldi, bulasigim var vs dedi. Bir cümle benimle doktora gelmezsen ayrılacağım. Bitti. Enteresan şu forumda o kadar çok konu var. Kimi yılları için, kimi ailesi için, kimi çocuğu, korktuğu, alışkanlığı, dul kalma korkusu için duruyor. Bir yanım da hak veriyor bazen Ama sizinki çok enteresan. Forumda hiç sizin kadar hiçbir artısı olmayan evlilige tutunani gormedim.

İnsan bir kere de hayatında bir şey yolunda gitsin, düzgün olsun, ona mutluluk versin istiyor…Şimdi evleniyorsunuz ne hayallerle, yahşi diyorsunuz eve gelince yaman çıkıyor( belki muhatabım da benimle ilgili aynı şeyleri düşünüyor bilmiyorum) , insan bir şaşırıyor, bir hayal kırıklığı, bir üzüntü, incinme… İnsan şimdi başlangıçta o kadar anlam yüklediği , değer verdiği bir şeyin böyle fos çıkması büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor ve bununla bir anda mücadele etmek o kadar kolay olmuyor…Evirip çevirip her yerinden bakmaya çalıştım, işi tüm çıplaklığı ile de buraya yatırdım ki göremediklerim varsa başkaları görür belki…Evet şu bir gerçek , göremediğim bir şey yok ve olay gün gibi ortada…Fakat mazur görün ki bunu hazmetmek biraz zaman alıyor… Hayaller umutlar , çöp

Bakın belki de sizin sorununuz budur. Evli olma haline çok takık olmanızdır. Konuya eşiniz asosyalmis gibi girdiniz sonra psikolojik rahatsızlığa gecti sonra 2.ayda öğrendiğiniz ortaya çıktı, sonra eşinizin kıyafet yaktığı ve cinnet geçirdiğinde çok urkutucu olduğu, eli kolu bağlanarak psikiyatri servisine yatırıldığı, sizin zaten evlenme şekliniz muamma. hoop sonra bir bakıyorum es normalmiş ama iftara da gelmiyor gibi bir post. Burda bazı konularda insanlar geçmişteki güzel anılara tutunuyor yaşanmışlıklar o da yok sizde. Para için desem bunu çekmezsiniz. Bağımlı bir kişilik olabilir misiniz?

Yıllar geçmemiş ki.
İnsan içinde bulunduğu duruma isim koyana kadar geçer birkaç ay.

Öncelikle Allah kolaylik versin çok zor bir durum. Simdi eğer esinizde bir kişilik bozukluğu teşhisi var ise bu çözümsüz ilacı yok terapi alsa da devamı gelmiyor çünkü o tür insanların kendilerine göre değer yargıları var onlara göre herkes yanlış yolda onlar digru ve sen bunu ne yaparsan yap değiştiremezsin. Ama kişilik bozukluğu yoktur tedavi edilebilir bir haldedir mücadele edip etmemek sana kalmış ama sorunlar çözülmeden çocuk yapmak vs bence çok yanlış hiç bir şey düzelmez aksine çocuğun da psikolojisi berbat olur. Bende nisanlimdan narsistlik kişilik bozukluğu olduğunu anladığım an ayrıldım çünkü bir çözüm yok çare yok hep sen yanlışsın böyle de hayat geçmiyor bazen vazgeçmek daha iyi oluyor

Şu muhabetten sonra kocanizin kafasına bı şey indirseniz yeridir...

Yani başta tanimadan evlenmisiniz bu bir hata psikolojisi bozuk birinin nasıl düzelmesini bekleyebilirsiniz ki hastanede yattığını göre bu durum ciddi bence bebekte olmamas çok şükür hastanede yattığını sakladığı için bile evliliğin sonlandırılması için önemli bir etken ailesinin biz çektik sende çek demesi ne kadar saçma bir insanın hayatini mahvet demektir yani siz bu adamı gütmek zorunda değilsiniz ilişkide herşey karsiliklidir bence kısa yoldan bu evliliğe son verin derim

“önce şunu dediniz “, “sonra bu ortaya çıktı “ vs gibi durumların sebebi şudur , aklıma geldikçe ve insanların sorularına göre yazıyor olmam, yukarda okuduklarınızın hepsi zaman içerisinde gerçekleşmiş olaylar mesela psikiyatr servisine yatırılması evlilikten önce vs vs, bağımlı bir kişilik değilim , evli haline takık da değilim öyle olsa neden buraya bunları yazıp insanların fikrini alayım ??? “Kocandır çekeceksin “ der otururum kendi kendime,iftar meselesi ile başlayan post “ne zaman görüşülecek “ gibi sorular soran üyeler için , galiba yanlış yaptım bu noktada

Sizin attığınız yorumdan bir önceki yorumuma bakar mısınız? Orda ozetledim. Şu an 9 aylık evli işin ortaya çıkması 2 aylık evlilerken.
2. Ayda bunlar ortaya çıktığında başınıza gelenleri durup düşünüp anlamaya çalışmanız bile birkaç ay alıyor zaten ve çözüm takdir edersiniz ki “hemen boşanalım” olmuyor öyle yapabilen varsa hakkıdır ama ben “nasıl çözülebilir “ i araştırmaya çalışmıştım 2 ay böyle 9 ay oldu ve olmuyor işte defalarca patladı

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, eşimde bir şeylerin yolunda olmadığı aşikar artık nedir ne değildir bilmiyorum bildiğim tek bir şey var çözümsüz,yat kalk bitsin modunda ama o yatıp kalkma artık bir hafta mı alır bir ay mı alır orasını Allah biliyor

Yorumunuz için çok teşekkür ederim galiba bütün uğraşım karşıdan bir çaba görmekte, yok, yok,yok,yok…

Konu sahibi bu çabalarınız bir yere varmaz, vicdanen rahat olmak için elinizden geleni yapıp çözmeye çalışmışsınız ama olmuyor adamın öyle bir niyeti de yok. Şimdi umarım içiniz rahat etmiştir ve emin olun siz ona fazlasınız.
Lehinize en iyi sonuçlanacak şekilde uzatmadan anlaşmalı boşanmaya çalışın, zaten karşı tarafın da bu durumda pek uzatacağını sanmıyorum. Adamın kendine hali yok, anlattıklarınızdan kafamda pasif, hareket edemeyen, hayatın sorumluluğunu alamayan biri canlandı. Siz anne olmak ister misiniz? Böyle bir adamdan baba olursa vay o çocuğun haline..
Kendinize güzel bir hayat kurarsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah insan zor kabul ediyor mutlu olmak varken niye böyle yapıyorlar diyorsun. Boşanmak vs bir başarısızlık asla değil yada ayrilmak biz de 1 kere geliyoruz bu hayata ona göre hareket etmek lazm

Sizin anlamak istemediğiniz karşınızda normal bir insan olmaması hala iletişim kurmaya çabalamanız saçma.
Adam hasta ve iyileşmek istemiyor zaten iyileşmesi normal bir ilişki evlilik yaşayabilmeside çok zor.
Hala ısrarla konuşma çabanız normal değil sizinde psikolojiniz etkilenmiş bu yaşananlardan sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Bu çaba ısrar hiç normal değil hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu kadar detaylı yazıyorsunuz vs. Niye 30 yaşında 3 ay içinde evlendiniz? Neyin hayali, 18 yaşında çocuk da degilmissiniz. Siz de mantık evliliği yapmışsınız. Neyi kapatmak için bu acale? Koşa koşa kocaya Nişan dahil 3 ay ? Amacım dedektiflik değil.Ben konu akışında , önem sıralamasında, yazım dili , konu akışı arasında tutarsızlık görüyorum. Sizde bir sorun var, söylerseniz ona göre yardımcı olalım.

Bulunduğunuz il neresiyse ya da telefon numaranızı yazın bana ben sizi arayayım evliliğin bu kadar hızlı olmasının tek sebebi ailelerin işi hızlı tutma çabası , yazı dilinde her şeyi bir solukta anlatmak pek mümkün olmuyor dilerseniz konuşalım zira bu “sizde bir sorun var “ ithamları biraz kırıcı oluyor…

Peki. Benden bu kadar. Umarım mutlu olursunuz.

Yorumumuz için teşekkür ederim, pek tabii anne olmak istiyorum ama bu şartlarda değil…Yeni bir hayat için adımlar atılıyor , umarım her şey çok daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…