- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
- Konu Sahibi peaceful16
-
iyi de sadece hak verenAynı şey?? Öyle demeye getiriyorsunuz ?
Merhaba,
diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?
esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.
ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
lutfen akil verin
Şüphelendirtmeyin o zaman. Bende zaten size bişey söylemedim. Bu yorumumu başka bi üyeye yazdım. Siz kendiniz cevap verdiniz. .Bak hala ayni şeyi yapıyorsun gerçekten yazmayım diyorum ama illa cevap verilecek birşey yazıyorsunuz... hala arkadaşsiniz diyorsun ben kk da kimseyle arkadaş değilim. Konu sahibinin türkiye de bile hangi sehirde olduğunu bilmiyorum yazmışsada görmedim... kendi kafaniza göre is yapıyorsunuz
Sanki konu sahibi eşini aldatmış bende iyi yapmissn demişim gibi davranıyorsunuz... lütfen biraz başka fikirlere açık olun.. eger bana sen yanlış düşünüyorsun deseydin cevap bile yazmazdım ama tutup ismimi etiketleyip he yoo reynax fake diye birşey bulmus gibi yazmanızdan dolayi yazıyorum.
@Mune baksin resmen zan altında bırakıyorsunuz ve iftira atiyorsunuz...
Ya sizde ne dediğinizin farkında mısınız bilmiyorum ama ben ar ve namus'a yönelik bi suçlama falan mı yaptım da haberim yok, fake olabilir şüphesini söyledim. "FAKESİN" deyip ortaya bi delil atmadım, bi suçlamada bulunmadım. Böyle bişeyden şüphe ettiğimi dile getirdim. Yorum yapacağınız yorumu iyice anlayıp, dinleyip cevaplayın. Rica ediyorumiyi de sadece hak verenreynax değil ki elifff_____ de hak verir tarzı konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam
bu demek değil ki bunların hepsi fake
peaceful16 bu tarz tavırları bana da doğru gelmiyor ama doğru gelen insan da olabilir çünkü kafaları aynı işliyor olabilir
insanları suçlamadan önce birazcık düşünün lütfen ya
Bilmiyorum bizim kafalarimiz ayni işliyor mu, ben eşimin telini almam merak edip bakmam, sürekli ara beni demem ve evde bizim atısmlarimiz cocuktan kaynaklı olur yemek yemedi, birak yemesin ağlarken konuşmamız gereken durumlarda konuşmasindan vs...iyi de sadece hak verenreynax değil ki elifff_____ de hak verir tarzı konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam
bu demek değil ki bunların hepsi fake
peaceful16 bu tarz tavırları bana da doğru gelmiyor ama doğru gelen insan da olabilir çünkü kafaları aynı işliyor olabilir
insanları suçlamadan önce birazcık düşünün lütfen ya
ben de zaten ardan namustan vuruyorsunuz demedim ne demek istediğinizi gayet iyi anladım merak etmeyinYa sizde ne dediğinizin farkında mısınız bilmiyorum ama ben ar ve namus'a yönelik bi suçlama falan mı yaptım da haberim yok, fake olabilir şüphesini söyledim. "FAKESİN" deyip ortaya bi delil atmadım, bi suçlamada bulunmadım. Böyle bişeyden şüphe ettiğimi dile getirdim. Yorum yapacağınız yorumu iyice anlayıp, dinleyip cevaplayın. Rica ediyorum
lütfen yanlış anlamayın kafaları aynı işliyor olabilir derken sizi eleştirmek için söylemedim bana düşmezBilmiyorum bizim kafalarimiz ayni işliyor mu, ben eşimin telini almam merak edip bakmam, sürekli ara beni demem ve evde bizim atısmlarimiz cocuktan kaynaklı olur yemek yemedi, birak yemesin ağlarken konuşmamız gereken durumlarda konuşmasindan vs...
Ama su var 3 yillik evliyim yurt dışından geldim türkiye ye o zaman ben cok kotu hissediyordum eşimin işi agir degil memur yani belli bir saati var vs ..mesela biz evlendik bazi şanssızlıklar oldu evi kendimiz yerlestirmek zorunda kaldik düğünden 1 hafta önce evi tuttuk , esyalar düğün günü geldi ve ailemizden baska şehirdeydik üstüne balayina gittik geldik evde koliler eşyalar vs herşey ortada eşim merak etme birlitke yaparız dedi ama sadece mutfagi yapmıştık sonra bana yıktı, üstüne bazi gunler otururken uyuyordu bunlar bana batmıştı ben bambaşka biryerden türkiyenin başka bir yerine geldim ve herşeyi tek basima yapiyor gibi gelmişti.. burda yazmamim nedeni bence sebep Çin de sosyal hayatlarının olmamasi diye yazdim yani eşine sarıyor , aynisini bende yaşadım gecti gitti... şimdi bundan dolayı fake ya da hak vermiş olmam mantıksız
Bilmiyorum bizim kafalarimiz ayni işliyor mu, ben eşimin telini almam merak edip bakmam, sürekli ara beni demem ve evde bizim atısmlarimiz cocuktan kaynaklı olur yemek yemedi, birak yemesin ağlarken konuşmamız gereken durumlarda konuşmasindan vs...
Ama su var 3 yillik evliyim yurt dışından geldim türkiye ye o zaman ben cok kotu hissediyordum eşimin işi agir degil memur yani belli bir saati var vs ..mesela biz evlendik bazi şanssızlıklar oldu evi kendimiz yerlestirmek zorunda kaldik düğünden 1 hafta önce evi tuttuk , esyalar düğün günü geldi ve ailemizden baska şehirdeydik üstüne balayina gittik geldik evde koliler eşyalar vs herşey ortada eşim merak etme birlitke yaparız dedi ama sadece mutfagi yapmıştık sonra bana yıktı, üstüne bazi gunler otururken uyuyordu bunlar bana batmıştı ben bambaşka biryerden türkiyenin başka bir yerine geldim ve herşeyi tek basima yapiyor gibi gelmişti.. burda yazmamim nedeni bence sebep Çin de sosyal hayatlarının olmamasi diye yazdim yani eşine sarıyor , aynisini bende yaşadım gecti gitti... şimdi bundan dolayı fake ya da hak vermiş olmam mantıksız
bizde evlendik ertesi gunu balayina geldik sonra buraya geldik evimizi kendimiz bulduk bulana kadar gecici bi yerde kaldik tum esyalari kendimiz sectik aldik, evde 22 tane koli vardi ilk tasindigimizda turkiyeden gelen ceyizlerim vs, esim yine yogun calistigi icin 15-16 tanesini kendim tek basima acip yerlestirdim evet kimsem yoktu burda ilk 6 ay calismiyodum asiri bunaliyodum baya zordu. bunlarin hic biri sebep degildir boyle olmama benim kendi yapimda boyle biseyi inkar etmiyorum.
seni de zor durumda birakmisim burda, arkadas olmamiz gerekmez illa benim dedigime katilman icin ama iste niye oyle dusunuyo anlamadim .
Ben size olduğunuZ ülkenin iyi gelmediğini düşünmüştüm....
Mesela çalışmadığıniz zamanlar dışarı cikip bir kahve içeceğiniz arkadaşiniz var mi ya da telefonda konuşabildigniz yaşadığınız şehirde tabiki varsa onlarla zaman geçirin, kac yıllık evlisiniz?
Kendinizi başka şeylerle meşgul edin.. hobi edinin ve terapi alin... kendinizi daha iyi biliyorsunuz ben böyleydim hep diyorsunuz belki tamamen değişmez ama en aza indirebilirsiniz... acaba dünyanın merkezini eşiniz mi göruyorsunuz...
Ya ben diger konunuzda görmüştüm birkaç defa birşeyi tekrarlasam hemen kavga çıkıyor diyordunuz ikinizinde birnirne tahammülü kalmamış gibi görünüyor çift terapisi alsaniz ya da sen sende görüyorsan sorunu tek basina al
Bana ne garip geliyor biliyor musun? Bilmiyorum tek bende mi var ondan mi garip geliyor hic kendini hakli görmüyor yani tamam su anlattığı kisimlarda öyle ama hani insan , kadin anlatırken surda ben haklıydim diye düşünür ya o hic yok...diğer konusunda bir kiyma meselesi vardı yemek yapacaktı eşine ne yapayim diye birden fazla sordu sonra kavga cikti ve hakaret etmişti eşi ondada ben sebep oldum dedi ben mesela bu olay bizde olsa ne var yani gelmis ne istersin diye sormuşum hergün yemek çeşidine karar vermek kolay mi ne var sorduysam diye düşünürdüm. Valla kabul ediyor ama icratte sıkıntı var demek kiBu onerileri kimse yapmamisti :) Bosuna yoruyorsunuz kendinizi.69362769372 defa soylendi zaten
Bu onerileri kimse yapmamisti :) Bosuna yoruyorsunuz kendinizi.69362769372 defa soylendi zaten
Birbirinize uygun olmama yada yanlış bir evlilik yapma
gibi bir şey değil sizinki.
Eski konularında senden ümidi kesip yorum yapmayı bırakmış bir
üye olarak yazıyorum.
Sıradan alelade bir adam senin eşin.
Hani çatışan, uyum sağlamayan, dümdüz biri değil ki.
Kimse bu şekilde bir eş ile yapamaz.
Bende çok sıradan bir kadınım
Fakat çalışırken yada bir iş yemeğindeyken
Gelen hesabı kimin ödediğine kadar soran bir adama
tahammül edemezdim.
Yada yorgun argın eve döndüğüm de izlediğim tv yi kapatıp
sohbet edelim diye dayatan bir eşe.
Bu adam evliliğiniz için kendime acıyorum bile demişti
yanlış hatırlamıyorsam.
Dediğim gibi böyle bir eşim olsa bende kendime acırdım.
Yanlış bir evlilik değil bunun adı.
Ciddi anlamda ruhsal problemlerin var. Ve buradan bakınca
hala çok ümitsiz görünüyorsun.
Başka bir adam olsa çoktan bitmiştiBirbirinize uygun olmama yada yanlış bir evlilik yapma
gibi bir şey değil sizinki.
Eski konularında senden ümidi kesip yorum yapmayı bırakmış bir
üye olarak yazıyorum.
Sıradan alelade bir adam senin eşin.
Hani çatışan, uyum sağlamayan, dümdüz biri değil ki.
Kimse bu şekilde bir eş ile yapamaz.
Bende çok sıradan bir kadınım
Fakat çalışırken yada bir iş yemeğindeyken
Gelen hesabı kimin ödediğine kadar soran bir adama
tahammül edemezdim.
Yada yorgun argın eve döndüğüm de izlediğim tv yi kapatıp
sohbet edelim diye dayatan bir eşe.
Bu adam evliliğiniz için kendime acıyorum bile demişti
yanlış hatırlamıyorsam.
Dediğim gibi böyle bir eşim olsa bende kendime acırdım.
Yanlış bir evlilik değil bunun adı.
Ciddi anlamda ruhsal problemlerin var. Ve buradan bakınca
hala çok ümitsiz görünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?