• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

100 kişinin arasında bi kendisi hak veriyor bu kıza, yaptığı hatayı devam etmesine teşvik ediyor. Hepsi bu. Evliliği bitecek kızın yazık. Biz hatasını anlasın diye uğraşırken, siz hatasına "aferin" diyorsunuz ?
Ben haklisin demedim ama tut ki dedim ben farkli bir görüş bildiremez miyim hepimiz ayni şeyi düşünmek zorunda mi? Benim yüzümden neden evliliği bitsin?
Valla ben şuna inanmıyorum bir kadin surekli ben haksizim diyor buna inanmıyorum bunu dedigi icin eside dahil sen haksızsin diyor ve kadina hakaret edilmesi normal görünüyor

Haklısın nerde dedim ?
Ben ona çin de yaşadıkları icin esinden iki kat ilgi beklediğini orada yaşamak zordur dedim bende ayni şeyi yasadim dedm...taz hadi hakli nerde demişim
Aynı şey?? Öyle demeye getiriyorsunuz ?

Arkadaşlar, bende Almanya'da yaşıyorum ve gerçekten konu sahibinin 'yoğun' dediğine bakmayın. 'Yoğun' dan daha öte bişey. Almanya'da genellikle her yerde iş zamanları aynıdır. Mesela burda 3 vardiye var: Sabah, Öğlen, Gece.. KP 3 vardiyeli çalışıyor. Eşim 2 vardiye. Sabah vardiyesi, sabah saat 4.30'dan, akşam üstü 18.00'a kadar. Öğlen vardiyesi saat 11.30'tan gece saat 23.30'a kadar.. Gece vardiyesi eşim de yok ama KP akşam 21.30'dan, sabah saat 6.30'a kadar çalışır. Eşim işten geldiği zaman yemek yiyor, duş alıyor derken, yazık kendini yatağa zor atıyor. Şimdi ben bu adama "Bana ilgi göster" mi diyeyim? KONU SAHİBİ:
Yazık, günah yaa, kocana acı biraz... :KK43:

İstanbul' dayız eşim bir yazılım firmasında test mühendisi mesaisi 9-6 ama bazen örneğin dünkü gibi gece 12' ye kadar çalışıyor. Ve bu adam sevgililikteki adam değil bizim ilişkimiz sevgililikteki ilişki değil şimdi ne yapayım ? Adamı bana ilgi göster diye darlamak heralde yaşım 17 falan olsa yapabileceğim bir şeydi ve konu sahibi de sanırım kendini 17-18 lerinde sanıyor. Eşine kızamıyorum hak veriyorum cidden adam bunalmakta haklı.

Ben de senin gibiydim evliliğimin ilk yıllarında eşim çok yoğundu bankacıydı tüm gün müşterilerle konuşmaktan haklı olarak benle konuşmuyordu sadece nasılsın iyimisin hepsi bu sonra kendime yeni bir hobi buldum pasta kursuna ,dikiş kursuna takı tasarım gibi kurslara gidip kavga etmek yerine kendimi hobiye verdim sonra eşim bankadan ayrıldı gitti hukuk okudu ,hem iş hem okul çok zordu yine kendime yeni hobi ve iş buldum böylece 9 yıldır çookk mutlu evliliğimiz devam etmekte.Şunu anladım ki biz kadınlar çok ilgi bekleyen tarafız erkek o kadar değil bende ilgimi hobilerime verdim gerisini pek takmadım ondan sonra hiç kavga etmez olduk çok şükür.Tavsiye ederim

Ben haklisin demedim ama tut ki dedim ben farkli bir görüş bildiremez miyim hepimiz ayni şeyi düşünmek zorunda mi? Benim yüzümden neden evliliği bitsin?
Valla ben şuna inanmıyorum bir kadin surekli ben haksizim diyor buna inanmıyorum bunu dedigi icin eside dahil sen haksızsin diyor ve kadina hakaret edilmesi normal görünüyor

Bi kadına hakaret edilmesine bende sessiz kalmam. Hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz. Eyvallah. Ama konu sahibi sıkıştırıp, boğmaktan başka bişey yapmıyor? Peki o zaman söyleyin? Neden konu sahibinin önceki konusuna yorum yapmama sinirlenip, tepki verdiniz, ben istediğim konuya istediğim yorumu yaparım? Siz neden bu kadar tepki verdiniz?

Merhaba ,

Cocukken aldigim sevgi yeterli gelmedi demekki ,bende farkediyorum kosulsuz sevgi icin yaptigimi ama bu ancak cocukken ve anneden gorulecek bisey sanirim. Ne yapmam gerektigini biliyorum ama yapamiyorum dedigin gibi icimden gelen bu.
Kitap tavsiye edebilirsen cok sevinirim.

Bu olabilir çocuğun gelişiminde ilk dönemlerde aldığı sevgi ve ilgi çok önemli. Ben ergenliğimde ve sonrasında babamla büyük sorunlar yaşadım ama çok net hatırlıyorum ilkokulda falan çok iyiydik el üstünde tutulurdum. O dönemde özgüvenim gelişmiş olabilir çünkü sonrası benim için de parlak değil. Siz terapiye devam edin her şeyin bir çözümü elbet var.

hosbuldukk, galiba evet. ama bana gore dogru bir koca adayi olabilirmi, benim isteklerimi karsilayacak birisi pek olacagini sanmiyorum
Günaydın.
Sana senin gibi biri olmalı.
Sürekli arayan,hesap soran,kısıtlayan,telefonlara dönüş yapmayınca hem fırça atan hem kendini haklı bulan.
Biz bazen buradaki takıntılı erkeklere kızıyoruz da belki o tarz bir adamla evlenseydin mutlu olurdun.
Çünkü bence senin istediğin de bu! Seni arasın,sorgulasın, telefonu her açamadığında inadına daha çok arasın.
Gerçekten seni severim bilirsin,bunları seni kötülemek için söylemiyorum.
Gördüğüm bu.
Yanlış bir evlilik yapmışsın.
Şu anda adamın kalbi nasıl bilmiyorum ama inan soğuması ve kopması da yakındır.

Takıntılısın resmen.
Bana artık korkutucu geliyorsun.
Birebir aynı şeyleri yazıyorsun her konuya, geldiğinde aynı şeyleri üç kişiye birden alıntılayıp yazıyorsun mesela. Ben çok sıkıldım adamı düşünemiyorum bile.
Cidden normal değilsin.
Buraya yazarak da düzelmez.
Aç diğer üç konuya yazdıklarına bir bak, birebir aynı şeyler. Buraya aynı şeyleri yazmaktan da sıkılmadın. Çok zor çok yorucu ve çok sıkıcı bir durum.
Buradan yarar alamazsın sen normal değilsin.

Eger normal olmadigimi dusunuyorsan, yazma buraya gerek yok .

Aynı şey?? Öyle demeye getiriyorsunuz ?
tamam ben uzatmak istemiyorum demedigim seyi demis gibi düşünebilirsiniz..

Biraz once farkettim ben ilk sizden alinti yapmisim ve ben kimden yaptığımı bile bilmiyordum simdi anladim size yazdığım şeyden dolayi bana yükleniyorsunuz ... size yazma sebebim bunu normal görmeniz ve ben nasil ilgilen benle demeniz demenize gerek yok kadinda erkekte bir yola ciktiysa birnirne karsi sorumluklulari var yani tamam bu dunyada herkes çalışıyor ama eşine ilgili olsundu..yarin çocuğunuz olunca eş desteğini anlarsınız eğer baska yoksa ve bilmiyorsaniz

Eger normal olmadigimi dusunuyorsan, yazma buraya gerek yok .
O zaman kimse başlıklarınıza bir şey yazamaz çünkü neredeyse kimse normal olduğunuzu düşünmüyor.

Umarım ciddi bir kaybınız olmadan sorunu çözmeye yönelik somut adımlar atar, eşinizin deyimiyle "adamın sırtından inersiniz". Kimse kimseyi uzun süre boyunca sırtında taşımaz çünkü.

Günaydın.
Sürekli arayan,hesap soran,kısıtlayan,telefonlara dönüş yapmayınca hem fırça atan hem kendini haklı bulan.
Biz bazen buradaki takıntılı erkeklere kızıyoruz da belki o tarz bir adamla evlenseydin mutlu olurdun.
Çünkü bence senin istediğin de bu! Seni arasın,sorgulasın, telefonu her açamadığında inadına daha çok arasın.
Gördüğüm bu.

Öyle birini de bulamazdı bence çünkü zıt kutuplar çeker birbirini :dondurma:

Günaydın.
Gördüğüm bu.

Gunaydin
esim oyleydi evlenmeden once, hergun gorusur surekli konusurduk, baya ilgiliydi.
evlendikten sonra azaldi, normale dondu. normal olani bu biliyorum. belkide dedigin gibi evlendikten sonra ayni kalabilseydi o zaman bi sorun yasamayacaktik .
biliyorum kotulemek icin yazmadigini , sagol.
sanki buradaki herkes gorumcem / kayinvalidemmis gibi agir yorumlar yapiyorlar, ben destek icin yaziyorum, alamamis olabilirim ama bu kasitli degil insanlarin soylediklerine deger vermek degil - yapamamak sadece- . kotu niyetli biri degilim

cok fazla ustuste bombardiman gibi yazmissin abarti yani. ustune dert eklemek icin yazmiyorum ki buraya?

Doğru. Benim yaptığım abartı, ama senin eşine yaptıkların normal. Resmen abartılı işkence çektiriyorsun. Ve bu sorunu 11 konu açarak anlatıyorsun. Helal :D

Ben arkadaşım olmadıktan sonra neden hatalıyken, hatasız diyeyim ki ?
Bak hala ayni şeyi yapıyorsun gerçekten yazmayım diyorum ama illa cevap verilecek birşey yazıyorsunuz... hala arkadaşsiniz diyorsun ben kk da kimseyle arkadaş değilim. Konu sahibinin türkiye de bile hangi sehirde olduğunu bilmiyorum yazmışsada görmedim... kendi kafaniza göre is yapıyorsunuz

Sanki konu sahibi eşini aldatmış bende iyi yapmissn demişim gibi davranıyorsunuz... lütfen biraz başka fikirlere açık olun.. eger bana sen yanlış düşünüyorsun deseydin cevap bile yazmazdım ama tutup ismimi etiketleyip he yoo reynax fake diye birşey bulmus gibi yazmanızdan dolayi yazıyorum.
Mune Mune baksin resmen zan altında bırakıyorsunuz ve iftira atiyorsunuz...

Back
X