- 27 Ağustos 2022
- 4.692
- 7.899
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canim cok tatlisin ya suan o yoldayiz esimle zaten esimde biraz daha sabretmemi onunla kacga etmememi istiyorki su tapu olayi bitsinBir şekilde tapuyu halledin ve gizli hareket edin çakmasınlar durumu...
Bence de sapık, içten içe haz alıyor gibi, umarım karısı gibi görüp o yüzden yapışmıyordur, var böyle sapık dedeler...Böyle insanlar bana sapık gibi geliyor ya
Bir iki aksamdir o dedigini yapiyorum bu aksam baya bozuldu giderken yuzune bile bakmadim yani cocuk azarlar gibi azarladim adami resmen yani kendime yakisdiramiyorum ama mecbur kaldimSiz çocukları eşiniz gelmeden doyurun. Eşiniz ve babası geldiğinde de odanıza geçip halsizim, gebeliğim zor geçiyor diyin. Yanlarına uğramayın hiç
İçini dökmek istedi zaarMadem çözümünüz vardı nie konu açtınız akıl istediniz
Aklima bunu getirmek bile istemiyorumBence de sapık, içten içe haz alıyor gibi, umarım karısı gibi görüp o yüzden yapışmıyordur, var böyle sapık dedeler...
Kız kocanın başını ye ki çıksın, hizmet etme, kavga çıkar hep, dişli ol , korkma, ayıl bayıl sinir krizleri geçir...ay canim cok tatlisin ya suan o yoldayiz esimle zaten esimde biraz daha sabretmemi onunla kacga etmememi istiyorki su tapu olayi bitsin
Saol canim sonu pek iyiye gitmeyecek bir durum icindeyim farkindayimAllah sana sabır versin bacım öylesi hiç çekilmiyor bir sorun kavga çıkıp arayı bozmadığın sürece fayda etmez o adama
Olsa hissederdin...Aklima bunu getirmek bile istemiyorum
bu aksam evi gorseydin yani sen gelmis olsaydin da o halimi gorseydin bir daha evime ayak basmazdin eminimKız kocanın başını ye ki çıksın, hizmet etme, kavga çıkar hep, dişli ol , korkma, ayıl bayıl sinir krizleri geçir...
Oyle bisey hissetmedim allah var ama yani asalak mi diyim yoksa cokmu seytan diyim bilemiyorumOlsa hissederdin...
Böyle devam et , gitsin deli karısına yamansın...bu aksam evi gorseydin yani sen gelmis olsaydin da o halimi gorseydin bir daha evime ayak basmazdin eminim
karisi bunu kopek yerine bile koymuyor gidip kedi kopek besliyor buna bir tabak yemek yapmiyorBöyle devam et , gitsin deli karısına yamansın...
Bende hizmet etmiyorum ne cay veriyorum ne bisey ama adamin gelmesi bile sinir ediyor beni artikkarisi bunu kopek yerine bile koymuyor gidip kedi kopek besliyor buna bir tabak yemek yapmiyor
Boşver zaten öyle biriyse de inceldiği yerden kopsun takma bence insan da bir yere kadar sabır çekerSaol canim sonu pek iyiye gitmeyecek bir durum icindeyim farkindayim
Tam o noktadayim heralde bir kiyamet koparmadan kurtulamiycamBoşver zaten öyle biriyse de inceldiği yerden kopsun takma bence insan da bir yere kadar sabır çeker
Koptuğu zaman buraya da yazda bi oh çekelim senin yerineTam o noktadayim heralde bir kiyamet koparmadan kurtulamiycam
Aynısını yap işte, açmayın kapıyı, eşini de korkut biraz...karisi bunu kopek yerine bile koymuyor gidip kedi kopek besliyor buna bir tabak yemek yapmiyor
insallah doldum son damlayi bekliyorumKoptuğu zaman buraya da yazda bi oh çekelim senin yerine