• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayin pederden bikdim kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Meriy1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz çocukları eşiniz gelmeden doyurun. Eşiniz ve babası geldiğinde de odanıza geçip halsizim, gebeliğim zor geçiyor diyin. Yanlarına uğramayın hiç

Allah sana sabır versin bacım öylesi hiç çekilmiyor bir sorun kavga çıkıp arayı bozmadığın sürece fayda etmez o adama

Siz çocukları eşiniz gelmeden doyurun. Eşiniz ve babası geldiğinde de odanıza geçip halsizim, gebeliğim zor geçiyor diyin. Yanlarına uğramayın hiç
Bir iki aksamdir o dedigini yapiyorum bu aksam baya bozuldu giderken yuzune bile bakmadim yani cocuk azarlar gibi azarladim adami resmen yani kendime yakisdiramiyorum ama mecbur kaldim

😹ay canim cok tatlisin ya suan o yoldayiz esimle zaten esimde biraz daha sabretmemi onunla kacga etmememi istiyorki su tapu olayi bitsin
Kız kocanın başını ye ki çıksın, hizmet etme, kavga çıkar hep, dişli ol , korkma, ayıl bayıl sinir krizleri geçir...

Allah sana sabır versin bacım öylesi hiç çekilmiyor bir sorun kavga çıkıp arayı bozmadığın sürece fayda etmez o adama
Saol canim sonu pek iyiye gitmeyecek bir durum icindeyim farkindayim

😅😅😅 karisi bunu kopek yerine bile koymuyor gidip kedi kopek besliyor buna bir tabak yemek yapmiyor
Bende hizmet etmiyorum ne cay veriyorum ne bisey ama adamin gelmesi bile sinir ediyor beni artik

Back