evliligim, lutfen akil verin

evet dogru hatirliyosun evimde yapilacak seyler hala var duzenlemem gereken dolaplar vs..

Bak canım,sen o sevgiyi içinde nasıl hissediyorsun bilmiyorum.
Çünkü o ettiğiniz kavgalardaki eşinin ağzından çıkan sözlerden bir tanesini ben duysam evlilik daha fazla devam etmezdi.
Adam senin bu huyunu biliyor,ondan vazgeçmeyeceğini de biliyor,çoğu zaman işyerinin stresini de sana yansıtıyor.
Senin baskıların da sana laf sokmak için bahanesi oluyor bu işin.
Belki tam anlatamadım ama gitgide eziliyorsun,üzülüyorsun en kötüsü de normalleştiriyorsun yaşadıklarını.
Sevildiğini sanarak boşanmıyorsun.
Hayat senin tabi ister boşan ister boşanma.
Ama inan ki hiç normal değil yaşadıkların.

Bende hic bi sekilde normal gormuyorum hakaret kufur gibi asagilayici konusmalari ama yaptiklarimla cok sinirlendirdigimi usteledigimi soyluyo. Sen yapma bende oyle konusmam diyo.
Burdaki kimsede bahsetmemis esimden herkes beni hatali buluyo yani esim bunlara sabrediyo ama sabrederken benden acisini cikariyo zaten.
Bende normal olmadigini biliyorum olsa surekli buraya yazarmiyim.. :)

Bak Peacecim ben de çok samimi ilişkilerden hoşlanırım.
O yüzden ben seni anlıyorum.
Aslında senin yaptıklarının yarısını senin eşin sana yapsa belki sesin çıkmayacak.
Ama üzgünüm seni stres topu olarak görmesinden kaynaklanıyor bunlar.
Seni sevmediğini düşünmem de bu yüzden.
Seven adam kıyamaz,sen ne kadar kötü olursan ol,yanlış olursan ol,yok arkadaş yapamıyorum der,yollarını ayırır ama yine de o cümleleri kurmaz,kuramaz.
Yine diyorum,senin gibi içiçe ilişkileri seven bir adam olsaydı mutlu olurdun.
Boşanmayacağını da biliyorum.
Sadece mutlu olmak için geç kalmış değilsin,bil istedim.
Çünkü sen de o da değişmeyeceksiniz.
Giderek daha kırıcı olacaksınız.
Eninde sonunda üzülen niye daha önce boşanmadım diye pişman olan sadece sen olacaksın.

Yapiyor aslinda ilgisiz degil, anlatiyorum hep korumak icin demiyorum ama benim beklentilerim fazla bende biliyorum.. beni kisitlamiyor disarda bi hayati yok veya beni umursamiyor degil. Sosyal hayatimiz pek yok benim istedigim kadar yani flort donemindeki gibi ilgilenmiyor benimle.
ne olursa olsun soylediklerini bende normal gormuyorum. Bencede kirmamali. Sen cok zorluyosun kendini kirdirmak icin diyor. Sen atesi yakiyosun sonra niye yandim diyosun diyo..
Ben bulasmadikca zorlamadikca hic kavga cikarmaz.. Zamanla bakalim ne olucak insallah hayirlisi olur.. inaniyorum insallah

İşyerinde sevgili gibi olamazsınız olmamalısınız, senin bu dediğin 14 15 bilemedin 20 yaş flörtü, sonra iş hayatı evlilik çocuk derken başka şeyler giriyo hayatına

Ama flörtteki gibi olmaz ki, artık siz bir hanesiniz hanenin bakımı giderleri hayat gailesi. ..önceden anne babalarınızın telaşı olan şeyler şimdi sizin telaşınız

icten ice kendimi hakli goruyorum, burada yalniziz isler yogun tamam ama eve geldigimizde bari maillerine bakmasa is yapmasa daha cok konussak gezsek dolassak diyorum.
daha ters tepiyor. o zaman ondan elimi ayagimi cekip kendi kendime yonelip kendimi eglendirmelimiyim? yani o icinden gelirse yapar gelmezse yapmaz akisina mi birakayim

Simdi gordum. Esiniz normalde yurtdisinda yasayan biri ve siz oraya gelin mi gittiniz turkiyeden? Eger boyleyse...işiniz cok daha zor maalesef.

esim daha onceden yurtdisinda yasamis biri, bende oyle ogrenciyken.
is yerinde tanistik, o benden once egitimler icin yurtdisina cikti evet 6-7 ay ayriydik nisan doneminde sonra evlendik ve birlikte buraya geldik.

merhaba,

ben evlenince ayni kalir diye dusunmustum ama pek oyle olmadi, hem is yogunlasti hemde hergun birlikteyiz sonucta o donemki gibi degil.. beklentilerim biraz fazla kaciyo evlilikte sanirim, buradaki 100 kadinin 99 u bunu soyluyor.
dediginiz dogru hem is yogunlugu onun disinda huzursuzluk , cok kavga etmelerimiz de ilgisinin azalmasina yol aciyor , gergin bir ortamda benimle ilgilenmek icinden gelmiyordur .

merhaba,

cok uzuluyorum bunlari duydukca bu dogru , unutmuyorum soylediklerini ve kendimi cok guvende rahat hissedemiyorum bu yuzden. dediginiz dogru durumun ciddiyetini farkedip degismek icin birsey yapmadim.

Aynı şeyleri üşenmeden tekrar etmek
Konuyu 50 ayrı forum altında açmak
Konu arkalara düşünce birine cevap yazıp konuyu üst sıralara taşımak (gerçi 1-2 kişi dışında kimse sallamadığı için ışık hızıyla ilk sayfadan kayboluyor yine )

Değişik bir ruh hali, bence psikologa değil psikiyatriste görün.

Bir de hala kendimi haklı görüyorum diyor hanımefendi bütün forum haksız olduğunu söylediği halde. İlginç bir vaka eşinin yerinde olsam sinirimden saçımı başımı yolardım adamda iyi sabır var

kendinize mutlu olacağınız , kendinizi özel hissedeceğiniz planlar yapmalısınız
sinemaya gitmeli. bir pastane ya da kafede arkadaşlarınızla buluşmalı. bi kahve içmelisiniz . tatlı sohbetler edebileceğiniz arkadaşlarınız da olmalı ki sık sık buluşabilin.

demem o ki eşinizden bi şeyler beklemeyin. anlaşılıyor ki bunalıyor bunaltıyorsunuz .

kendiniz planlar yapın ama bi çoğunun içinde eşiniz olmasın. o da plan yapmayı özlesin.

Bunu ben de farkettim eger o an isine geldigi biri cvp yazdiysa sadece onlara cvp veriyor.yok istedigi biri yazmadiysa onceki mesj birini secip cvp yaziyor.konu guncelleniyor.

Ben peace uzuluyorum.
Ama hem farkindayim diyor yanlisimin.
Sonra da esinden beklentin fazla soyle boyle deyincede aslinda oda bana ilgili diyor.
Galiba tek sorunu adam isteyken aksama kadar peace aramasi.

konu guncellensin diye yazmiyorumki cevap yaziyorum daha oncesinde herkese tek tek yaziyordum bu sefer gereksiz diye secip yaziyorum nasilsa acik herkes okuyabiliyor.
esim umursamaz ve ilgisiz degil ama benim istedigim kadar ilgili degil :) beklentilerimin cok ekstrem oldugunun farkindayim.
dun yazdiklarimin sebebi Lale dediki seni sevdigine inanmiyorum, bende ona acikladim.

Okuyorum yazmayacağım diyorum ama yine dayanamadım
Peace 2 haftalık evliyim henüz, en başındayım yani yolun. Akşamları evde yemek yiyoruz, tv bakıyoruz, konuşuyoruz, koklaşıyoruz ama telefonları elimize almak yasak, sürekli dipdibe konuşuyor olacağız demiyoruz. 2 gün önce o bi koltuğa uzandı, ben bi koltuğa uzandım "Kim Milyoner Olmak İster" izleyip soruları cevapladık. Bu arada eşim bir yandan da telefonunda oyun oynuyordu. Tahminimce yaklaşık 2 yıl sonra bu durum çok daha farklılaşacaktır, her dakika dip dibe olmayı daha da istemez hale gelip, ben bir odaya çekilip kitap okuyacağımdır o tv bakacaktır vs.
He gündüzleri dersen, çalışıyorum, eşim de çalışıyor. Tabi o vardiyalı sistem farklı biraz ama gün içerisinde napıyosun diye sormak aklıma gelmiyor benim. Napabilir gece çalıştıysa gündüz uyuyordur, işyerindeyse de çalışıyordur ne cevabı verebilir bana. Gündüzleri iletişim beklentin zaten olmamalı. Akşamları da nefes alsın eşin, sen de kendi hayatına bak.
Haftaya eşim 4-12 çalışacak mesela, akşamları yalnız olacağım evde bir sürü plan yapıyorum kendime şunu yaparım bunu yaparım diye. Puzzle'ım var ona bakarım dedim, dizilerim birikti izlerim dedim, kitabımı bitiririrm dedim. Bir süre sonra eşim evdeyken de yapacağım bunları. Sen de denesene akşamları kendini oyalamayı. Bırak biraz da eşin gelsin yanına.
Örnekler de veriyor insanlar sana, hala burdan ne çözümü bekliyorsun ben onu da anlayamıyorum ki?

Neyi yapmanız gerektiği sayfalarca söylendi birde benden duymak istiyorsanız; evet tam olarak öyle yapmanız gerekir.
Ama ben sizin değişeceğinize inanmıyorum çünkü siz değişmek istemiyosunuz.İnsanların ağzında tüy bitti size konuşmaktan hala kendinizi haklı nasıl görebilirsiniz şoktayım hakikaten.
Boşanın.Er yada geç bu işin sonu o çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…