- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Peace daha önceki konularını hatırlıyorum,evin çok dardı ve düzene ihtiyacın vardı..Tabiri caizse eşine saracağına ilgini evine versen daha iyi olmaz mı ?Böylece evle meşgul olmuş olursun canın da sıkılmaz.
Eşinin üzerine daha fazla gitme..
evlilik statusunden dolayi olabilir, ama bunun disinda esim maddi- yalniz kalmamak gibi mecburiyetlerle birlikte kalacak bi tip degil, basina buyruk ozgur bir tip, maddi acidan bana ihtiyacida yok. bana gore sadece beni sevdigi icin evlilik bozulmasin diye sabrediyor degismem icin. o sevgiyi hissetmesem zaten bir arada olmamizin imkani yok.. yurtdisinda oldugumuz icin ailelere fazla yansimiyor kendi icimizde yasiyoruz herseyi , bilmiyorum Turkiyede olsaydik belkide haklisin.
Bende hic bi sekilde normal gormuyorum hakaret kufur gibi asagilayici konusmalari ama yaptiklarimla cok sinirlendirdigimi usteledigimi soyluyo. Sen yapma bende oyle konusmam diyo.Bak canım,sen o sevgiyi içinde nasıl hissediyorsun bilmiyorum.
Çünkü o ettiğiniz kavgalardaki eşinin ağzından çıkan sözlerden bir tanesini ben duysam evlilik daha fazla devam etmezdi.
Adam senin bu huyunu biliyor,ondan vazgeçmeyeceğini de biliyor,çoğu zaman işyerinin stresini de sana yansıtıyor.
Senin baskıların da sana laf sokmak için bahanesi oluyor bu işin.
Belki tam anlatamadım ama gitgide eziliyorsun,üzülüyorsun en kötüsü de normalleştiriyorsun yaşadıklarını.
Sevildiğini sanarak boşanmıyorsun.
Hayat senin tabi ister boşan ister boşanma.
Ama inan ki hiç normal değil yaşadıkların.
Bende hic bi sekilde normal gormuyorum hakaret kufur gibi asagilayici konusmalari ama yaptiklarimla cok sinirlendirdigimi usteledigimi soyluyo. Sen yapma bende oyle konusmam diyo.
Burdaki kimsede bahsetmemis esimden herkes beni hatali buluyo yani esim bunlara sabrediyo ama sabrederken benden acisini cikariyo zaten.
Bende normal olmadigini biliyorum olsa surekli buraya yazarmiyim.. :)
Bak Peacecim ben de çok samimi ilişkilerden hoşlanırım.
O yüzden ben seni anlıyorum.
Aslında senin yaptıklarının yarısını senin eşin sana yapsa belki sesin çıkmayacak.
Ama üzgünüm seni stres topu olarak görmesinden kaynaklanıyor bunlar.
Seni sevmediğini düşünmem de bu yüzden.
Seven adam kıyamaz,sen ne kadar kötü olursan ol,yanlış olursan ol,yok arkadaş yapamıyorum der,yollarını ayırır ama yine de o cümleleri kurmaz,kuramaz.
Yine diyorum,senin gibi içiçe ilişkileri seven bir adam olsaydı mutlu olurdun.
Boşanmayacağını da biliyorum.
Sadece mutlu olmak için geç kalmış değilsin,bil istedim.
Çünkü sen de o da değişmeyeceksiniz.
Giderek daha kırıcı olacaksınız.
Eninde sonunda üzülen niye daha önce boşanmadım diye pişman olan sadece sen olacaksın.
Yapiyor aslinda ilgisiz degil, anlatiyorum hep korumak icin demiyorum ama benim beklentilerim fazla bende biliyorum.. beni kisitlamiyor disarda bi hayati yok veya beni umursamiyor degil. Sosyal hayatimiz pek yok benim istedigim kadar yani flort donemindeki gibi ilgilenmiyor benimle.
ne olursa olsun soylediklerini bende normal gormuyorum. Bencede kirmamali. Sen cok zorluyosun kendini kirdirmak icin diyor. Sen atesi yakiyosun sonra niye yandim diyosun diyo..
Ben bulasmadikca zorlamadikca hic kavga cikarmaz.. Zamanla bakalim ne olucak insallah hayirlisi olur.. inaniyorum insallah
peki türkiyeye dönme durumunuz yok mu?
Hatalarınızın farkındaysanız hala neden akıl istiyorsunuz onu anlamıyorum ben.
Farkında bile değilsiniz bence hala birisi ama sen de haklısın desin diye bekliyorsunuz.Adamın üstüne düşmeyeceksiniz bunun nesi bu kadar zor olabilir anlamıyorum. Size zor geliyor çünkü halaa haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz içinizde bi yerlerde.
Allah sabır versin eşinize
Simdi gordum. Esiniz normalde yurtdisinda yasayan biri ve siz oraya gelin mi gittiniz turkiyeden? Eger boyleyse...işiniz cok daha zor maalesef.
Diğer konularınızı pek bilmediğim için onlar hakkında yorum yapamıcam. Ama bu anlattıklarınıza bakarak haklı olduğunuz yerler olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle yurtdışındasınız. Kadınlar özellikle biraz daha ilgiye ihtiyaç duyuyorlar böyle durumlarda. Ve sevgiliyken görülen ilgiyi evlilikte görmeyi istemek hakkınız. İnsan ona bakarak evleniyor sonuçta. Bu ilgi evlenince azalacak deselerdi evliliği herkes bir gözden geçirirdi.
Ama buna rağmen, bazı durumlarda ilişkiye güncelleme yapmak gerekir. İş yoğunluğu artmış belli ki. Eğer sadece buysa konu, bence başbaşa zamanlarınızı çok verimli geçirmeniz mümkün. Dozu artırırsanız, eşiniz olmadığı zamanlarda da birden sinirlenmezsiniz.
Ama bir durum daha var ki, eşinizin sadece iş yoğunluğundan değil huzursuzluğunuzdan dolayı eskisi gibi ilgi performansını gösterememesi. Bence bu ihtimal üzerinde de durun. Sürekli huzursuzluk olursa kimse ilgi göstermek istemez. Belki işe de daha çok yoğunlaşır kısır döngüye girer.
İlk adımı siz atın, ve anlayışla ona kucak açın. Anlıyorum bizim için hepsi diye bi de gaz verin.
Hatanızın farkındaysanız (ki ben çok da hata olarak benimsemediğinizi düşünüyorum), ne yapmanız gerektiğini biliyorsanız yapma konusunda bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz? Davranışlarınızı değiştirmek istiyorsanız siz değiştireceksiniz, bu da eğer kendiniz başa çıkamıyorsanız uzman yardımıyla yapabilirsiniz.
Yani anlayamıyorum, insanın eşinin kendisine acıdığını söylemesi, mutlu gününün ne kadar az olduğunu söylemesi, sırtında taşıdığını söylemesi, "sırtımdan in" demesi... bunların hepsi ağır şeyler. Bunları kendinize söyletecek hale geldiğiniz halde hala kendinizi değiştirme yönünde adım atmamanızı anlamıyorum.
Aynı şeyleri üşenmeden tekrar etmek
Konuyu 50 ayrı forum altında açmak
Konu arkalara düşünce birine cevap yazıp konuyu üst sıralara taşımak (gerçi 1-2 kişi dışında kimse sallamadığı için ışık hızıyla ilk sayfadan kayboluyor yine)
Değişik bir ruh hali, bence psikologa değil psikiyatriste görün.
kendinize mutlu olacağınız , kendinizi özel hissedeceğiniz planlar yapmalısınızMerhaba,
diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?
esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.
ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
lutfen akil verin
Bunu ben de farkettim eger o an isine geldigi biri cvp yazdiysa sadece onlara cvp veriyor.yok istedigi biri yazmadiysa onceki mesj birini secip cvp yaziyor.konu guncelleniyor.Aynı şeyleri üşenmeden tekrar etmek
Konuyu 50 ayrı forum altında açmak
Konu arkalara düşünce birine cevap yazıp konuyu üst sıralara taşımak (gerçi 1-2 kişi dışında kimse sallamadığı için ışık hızıyla ilk sayfadan kayboluyor yine)
Değişik bir ruh hali, bence psikologa değil psikiyatriste görün.
Bunu ben de farkettim eger o an isine geldigi biri cvp yazdiysa sadece onlara cvp veriyor.yok istedigi biri yazmadiysa onceki mesj birini secip cvp yaziyor.konu guncelleniyor.
Ben peace uzuluyorum.
Ama hem farkindayim diyor yanlisimin.
Sonra da esinden beklentin fazla soyle boyle deyincede aslinda oda bana ilgili diyor.
Galiba tek sorunu adam isteyken aksama kadar peace aramasi.
Neyi yapmanız gerektiği sayfalarca söylendi birde benden duymak istiyorsanız; evet tam olarak öyle yapmanız gerekir.icten ice kendimi hakli goruyorum, burada yalniziz isler yogun tamam ama eve geldigimizde bari maillerine bakmasa is yapmasa daha cok konussak gezsek dolassak diyorum.
daha ters tepiyor. o zaman ondan elimi ayagimi cekip kendi kendime yonelip kendimi eglendirmelimiyim? yani o icinden gelirse yapar gelmezse yapmaz akisina mi birakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?