- Konu Sahibi peaceful16
-
100 kişinin arasında bi kendisi hak veriyor bu kıza, yaptığı hatayı devam etmesine teşvik ediyor. Hepsi bu. Evliliği bitecek kızın yazık. Biz hatasını anlasın diye uğraşırken, siz hatasına "aferin" diyorsunuz ?
Ben haklisin demedim ama tut ki dedim ben farkli bir görüş bildiremez miyim hepimiz ayni şeyi düşünmek zorunda mi? Benim yüzümden neden evliliği bitsin?100 kişinin arasında bi kendisi hak veriyor bu kıza, yaptığı hatayı devam etmesine teşvik ediyor. Hepsi bu. Evliliği bitecek kızın yazık. Biz hatasını anlasın diye uğraşırken, siz hatasına "aferin" diyorsunuz ?
Aynı şey?? Öyle demeye getiriyorsunuz ?Haklısın nerde dedim ?
Ben ona çin de yaşadıkları icin esinden iki kat ilgi beklediğini orada yaşamak zordur dedim bende ayni şeyi yasadim dedm...taz hadi hakli nerde demişim
Arkadaşlar, bende Almanya'da yaşıyorum ve gerçekten konu sahibinin 'yoğun' dediğine bakmayın. 'Yoğun' dan daha öte bişey. Almanya'da genellikle her yerde iş zamanları aynıdır. Mesela burda 3 vardiye var: Sabah, Öğlen, Gece.. KP 3 vardiyeli çalışıyor. Eşim 2 vardiye. Sabah vardiyesi, sabah saat 4.30'dan, akşam üstü 18.00'a kadar. Öğlen vardiyesi saat 11.30'tan gece saat 23.30'a kadar.. Gece vardiyesi eşim de yok ama KP akşam 21.30'dan, sabah saat 6.30'a kadar çalışır. Eşim işten geldiği zaman yemek yiyor, duş alıyor derken, yazık kendini yatağa zor atıyor. Şimdi ben bu adama "Bana ilgi göster" mi diyeyim? KONU SAHİBİ:
Yazık, günah yaa, kocana acı biraz...
Ben haklisin demedim ama tut ki dedim ben farkli bir görüş bildiremez miyim hepimiz ayni şeyi düşünmek zorunda mi? Benim yüzümden neden evliliği bitsin?
Valla ben şuna inanmıyorum bir kadin surekli ben haksizim diyor buna inanmıyorum bunu dedigi icin eside dahil sen haksızsin diyor ve kadina hakaret edilmesi normal görünüyor
Merhaba ,
Cocukken aldigim sevgi yeterli gelmedi demekki ,bende farkediyorum kosulsuz sevgi icin yaptigimi ama bu ancak cocukken ve anneden gorulecek bisey sanirim. Ne yapmam gerektigini biliyorum ama yapamiyorum dedigin gibi icimden gelen bu.
Kitap tavsiye edebilirsen cok sevinirim.
Günaydın.hosbuldukk, galiba evet. ama bana gore dogru bir koca adayi olabilirmi, benim isteklerimi karsilayacak birisi pek olacagini sanmiyorum
Takıntılısın resmen.
Bana artık korkutucu geliyorsun.
Birebir aynı şeyleri yazıyorsun her konuya, geldiğinde aynı şeyleri üç kişiye birden alıntılayıp yazıyorsun mesela. Ben çok sıkıldım adamı düşünemiyorum bile.
Cidden normal değilsin.
Buraya yazarak da düzelmez.
Aç diğer üç konuya yazdıklarına bir bak, birebir aynı şeyler. Buraya aynı şeyleri yazmaktan da sıkılmadın. Çok zor çok yorucu ve çok sıkıcı bir durum.
Buradan yarar alamazsın sen normal değilsin.
tamam ben uzatmak istemiyorum demedigim seyi demis gibi düşünebilirsiniz..Aynı şey?? Öyle demeye getiriyorsunuz ?
O zaman kimse başlıklarınıza bir şey yazamaz çünkü neredeyse kimse normal olduğunuzu düşünmüyor.Eger normal olmadigimi dusunuyorsan, yazma buraya gerek yok .
Günaydın.
Sana senin gibi biri olmalı.
Sürekli arayan,hesap soran,kısıtlayan,telefonlara dönüş yapmayınca hem fırça atan hem kendini haklı bulan.
Biz bazen buradaki takıntılı erkeklere kızıyoruz da belki o tarz bir adamla evlenseydin mutlu olurdun.
Çünkü bence senin istediğin de bu! Seni arasın,sorgulasın, telefonu her açamadığında inadına daha çok arasın.
Gerçekten seni severim bilirsin,bunları seni kötülemek için söylemiyorum.
Gördüğüm bu.
Yanlış bir evlilik yapmışsın.
Şu anda adamın kalbi nasıl bilmiyorum ama inan soğuması ve kopması da yakındır.
Günaydın.
Sana senin gibi biri olmalı.
Sürekli arayan,hesap soran,kısıtlayan,telefonlara dönüş yapmayınca hem fırça atan hem kendini haklı bulan.
Biz bazen buradaki takıntılı erkeklere kızıyoruz da belki o tarz bir adamla evlenseydin mutlu olurdun.
Çünkü bence senin istediğin de bu! Seni arasın,sorgulasın, telefonu her açamadığında inadına daha çok arasın.
Gerçekten seni severim bilirsin,bunları seni kötülemek için söylemiyorum.
Gördüğüm bu.
Yanlış bir evlilik yapmışsın.
Şu anda adamın kalbi nasıl bilmiyorum ama inan soğuması ve kopması da yakındır.
cok fazla ustuste bombardiman gibi yazmissin abarti yani. ustune dert eklemek icin yazmiyorum ki buraya?gerçekten komiksin konu sahibi. Bir tek benim söylediğim mi battı ?
Ben arkadaşım olmadıktan sonra neden hatalıyken, hatasız diyeyim ki ?Eee?
Burdan aynı kişi oldukları mı çıkıyor?
cok fazla ustuste bombardiman gibi yazmissin abarti yani. ustune dert eklemek icin yazmiyorum ki buraya?
Bak hala ayni şeyi yapıyorsun gerçekten yazmayım diyorum ama illa cevap verilecek birşey yazıyorsunuz... hala arkadaşsiniz diyorsun ben kk da kimseyle arkadaş değilim. Konu sahibinin türkiye de bile hangi sehirde olduğunu bilmiyorum yazmışsada görmedim... kendi kafaniza göre is yapıyorsunuzBen arkadaşım olmadıktan sonra neden hatalıyken, hatasız diyeyim ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?