evliligim, lutfen akil verin

yemegini yapti, tum etleri aldi masada yiyor yani tavada bile birakmamis :) ac degilim zatende bu kadar kinci , vicdansiz davranmasida abarti geliyor.

hicbir sey yapmayacagim. ama kendisinin adim atmasi icin ne kadar zaman gerekiyor. sali aksami takistik, ustune kac gun gecti, ben konustugum icin dun sabahta takistik tekrar gerildik. boyle bi durum suanda.
ben ne dersem diyim suanda beni tersleyeceginden eminim hala ofkeli. ve o kadar laf ettigi icin bi anda yumusamazda.
ancak ozlemesi gerekiyorki dayanamayip konussun dimi

barisirsak aklina gelmez olanlar yeni bir baslangic olmus olur, ama suanda mesafeli oldugumuz icin aklina gelir evet.
yemegini yapti yedi, masayi topladi. koydu herseyi yerine bulasiklarida birakti. odaya gitti yine. bende salondayim.

ben adim atmicam, atsam zaten biseye yaramiyo ters tepiyo yine kavga ediyoruz, kendisi gelsin. gelmiyosada ne kadar gelmicekki? hic ozlemicekmi yani.
2 hafta sonra gidicek seyahate. onumuzdeki hafta burada yani. 10gunden fazla kus kalacak degiliz heralde.
ben cok sabirli biri degilim herkes biliyor. yani bu duruma cok uzun sure katlanamam cok sacma heralde sonsuza kadar kus yasayamayiz. adim atmasi gerekiyor. bunun icin ozlemesi lazim ki kendi hatasini anlasin, benden birsey gelmeyecegini anlasin......
aklima baska birsey gelmiyor.

Neyi anlamiyorum biliyomusun.
Hala adami takip ediyosun ne yaptigini ettigini yemek konusunda bile seni dusunmedigini umursamadigini.
Ama hala daha ozlemesi gerekiyo ki gelsin konussun diye beklentiye giriyon.
Hic mi icin sogumuyor sendede nefret olmuyor seni boyle gormezden gelmesi.
Eger umrunda degilse gercekten git sen konus boyle icin icini yemektense.
Cok zor valla isin.
Kendine oyle haksizlik zarar veriyosun haberin yok.
Ya sagligindan olursun ya kafayi yiyecen bu gidisle.
Normal sartlar da bi insanin boyle bi durumda simdiye coktannnn pes ettiydi.
Beni gormeyenin ne hali varsa gorsun demesi gerekirdi.
Hani desem ki evliligin icin ugrasiyon da oda yokki resmen takmissin.
Senin ki baska bisey ilgi alaka beklemek degil.
Sen normalin ustunde beklenti icindesin

soguyo, bikkinlik geliyo banada bu davranislarini gordukce. ama nereye kadar boyle surebilirki.
bana adim atmasi icin ozlemesi gerekiyo aksi halde o ettigi laflari yemez.
yok konusmam ben diyecek birseyim yok, birde konussamda terslicek tekrar kavga cikacak.
pes edip ne yapmaliyim? gormezden geliyorum, umursamiyorum kendi isime bakiyorum ama akil danisiyorum sizinle paylasiyorm. kendi hatalarimda var evet cok fazla, ama onunda hatali oldugu yerler cok, o benden ustun degil yani bana boyle davranamaz. ama onu tanidigim icin bana adim ancak ozlediginde atacagini biliyorum, icinde o sevgi kipirtilari olmadan o laflari asla yemez..
yemek konusundada dusman degiliz yani bu cok ince dusunmekmi sizce? ben ne zaman yemek yapsam kussek bile kendime alip onada tencerede birakiyorum.

Neyi ozliyecekki ayni evdesin zaten.
Bu kadar basit mi ya soyle yap et sonra barisinca unut.yeni baslangic.
Peki niye hep seni sicluyor hic degismiyon diye.
Su saattten sonra agzinla kus tutsan adama yaranamazzin cunku adamin kafasinda oyle bi profilin varki.
Gel film izleyek desen hep boylesin diye bi basliyor nerelere geliyor.
Eger unutsa o der gel film izleyelim yada tmm der.anladin mi.

Artik gerceklerle yuzles.
Adam sogumus bezmis oyle bi anda 1 senede hatta adamdaki seni degistiremen.
Ondan diyorum ki hala daha bi umut varsa bunu ustune giderek degil.kendine yonelerek yapabilirsin

ben ona yonelmiyorum kendi halimdeyim. kendi istedigi gibi yapsin herseyi. ama bana adim atmasi icin ozlemesi lazim, demek istedigim bu.ayni evdeyiz ama hic bi paylasimimiz yokki, gozgoze gelmiyoruz bile, ayni odada oturmuyoruz.
tahammulu kalmamis belliki. ben ona ne yapsam sonuc alamam, ondan onu kendi haline birakiyorum.
ne kadar sure dersen iste ben cok sabirli degilim. ayni evin icinde 2 yabanci gibi cok uzun sure yasayabilecegimi sanmiyorum

Demek ki bırakmayacaksın bundan sonra.Ders olsun aklını başına al.

Çokta umursamıyor sen niye umursuyorsun o zaman.

İmkanının varsa iştende izin al birkaç gün otele git evdende uzaklaş.O zaman adamı şoka uğratırsın.

Taviz vermeyerek burnundan kıl aldırmayarak devam etmelisin.

Senin hatan adama alan bırakmaman nefes aldırmıyorsun öfkelendiriyorsun onun hatasıda duracağı yeri bilmemek sana hakaret etmesi.

Son düzenleme:
Ben pek senin gibi dusunmuyorum.
Senin icin demiyorum ama ayni evin icin de olupta konusmamak bana ozlem duyar gibi gelmiyor.
Aksine daha cok sogur insan.
Ne bilim bazi seyleri hatta surecleri atlatir insan.daha net kararlar alir.bosanmak gibi.cunku ayni evdesin gozunun onunde hicbirsekilde duygu hissettmiyosun ee niye surdurcem ki der.

dogru daha duygusuzlasabilir .
napabilirim peki elimden gelen bisey yok

Böyle devam ederseniz kavga edecek eşiniz bile olmayacak.

isten izin alma imkanim sifir, ancak hastayim diyerek 2 gun gitmeyebilirim ise.
aileme haber vermem gerekir otele gittigimi cunku esim buyuk ihtimalle soyler bunu haberiniz olsun diye

aileme haber vermem gerekir otele gittigimi cunku esim buyuk ihtimalle soyler bunu haberiniz olsun diye

2 gün dışarılarda plan yap o zaman eve geldiğinde de yüzüne bakma.Ailen ne alaka anlamadım.Bu sizin aranızda bir konu.

Hicbirsey yapmiyacan.
Bikac gun sabirli olursan.sonra sende dogru olani gorceksin.aslinda kendine ne buyuk haksizlik yaptigini.
Sonra sende kendinin farkina varcan.

sence farkina varamadigim sey ne kendimle ilgili?
aslinda onun adim atmasi gerekirken surekli pesinde olmam mi

O an cikmadiysan simdi hic cikma durup duruken.
Hakliyken haksiz duruma dusmek gibi olur ayni.
Gitmemi mi istiyosun dedigin de naparsan yap dedigin de ciksaydin.
Ailene ne diyecen ki.
Bi arkadasin ya da kalacak yerin yok mu bi kac gun hem kafani dagitirsin hem de lendine gelirsin.

Maddi durumun varsa guvenilir bi otel olursa aslinda esine diyebilirsin madem sen gitmiyosun ben de bu sekilde olmak canimi sıkıyo vsvs hem sen hem ben dusunup katarimizi verelim diye ben su adresteki otelde kalcam diyebilirsin.
Baktin ki bi kac gin gecti ses seda yok.
Ozmn anla ki adam bitirmekten yana hic ugrasma.

2 gün dışarılarda plan yap o zaman eve geldiğinde de yüzüne bakma.Ailen ne alaka anlamadım.Bu sizin aranızda bir konu.

oyle zaten bugun 6da geldim eve, cilt bakimina gitmistim. dunde 9da geldim geldigimde evdeydi ikisindede.
yarinda temizlik var cikabilirmiyim bilmiyorum.
gidersem aileme soyler bence, bilmem daha once yapmadim.

bu kavganızda üç gün küser sonra o 5 gün olur ve sonra bir hafta. sonuc olarak ben sen olmaya alıştığınız da hergününüz aynı geçer. birbirimizden soğursanız bir daha asla eski günlere dönemezsiniz.

sence farkina varamadigim sey ne kendimle ilgili?
aslinda onun adim atmasi gerekirken surekli pesinde olmam mi
Evet hatan orda aslinda onun adim atmasi degil de bu kadar buyutmeye ya da ne olursa olsun kimsenin kimseye agir konusmaya hakki yok.eger ki istemiyosan ceker gidersin bu kadar agir konusmaya gerek yok.karsindaki ne kadar hatali bile olsa .
Farkina varman gereken sey kendinin de ne kadar degerli oldugu bu kadar uzulmemen hicbirseyi kendinden fazla umursamaman gerektigi.

arkadasim yok gidebilecegim.
oteller bir suru. 2 gun gidip donmek istemiyorum , gidersem arayacaginida sanmiyorum suanda cok dolu ve haksiz duruma dusmus olcam bide ustune evi terketti diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…