Sabır diliyorum zira insanı saç-baş yolacak noktaya getiriyorsunuz, mecazen de konuşmuyorum bu arada.
Konunun başından beri sizinle olan üye sayısı birkaç taneyi geçmez. Neden? Çünkü insanlar pes ediyor. Bir tür bayrak yarışı gibi; görev devri yaşanıyor resmen. Bir üye geliyor, ilgi gösterip akıl veriyor, yorum yapıyor, yapıyor, yapıyor ama bakıyor ki sizde tık yok, pes ediyor. Ardından başka bir üye gelip dahil oluyor, yine aynı şey oluyor.
Bana da aynısı oldu yalan yok. Az yazıp çizmedim size özelden ama baktım gelişme yok, pes ettim.
Bu nedenle de şu anda fikir vermeye çalışan üyelere sabır dilemek son derece mantıklı benim için. Dediğiniz gibi inanıyorlar elbette. İnanmayana dek inanacaklar. Tıpkı benim gibi.
Yani bakın Allah aşkına siz bu tatil dönüşü bu adamla ilk kavganızı "uyandırıp bıdı bıdı etmekten" etmediniz mi? Sonra gelip burada "yapmicam, konuşmicam, kararlıyım" deyip, bu sabah birebir aynı şeyi yapıp adamı uykusundan uyandırıp tekrar ateşlemediniz mi? Şaka gibisiniz. Yani ben okudukça "yok artık canım" diyorum, ama siz maşallah sanki bunlar ilk kez oluyor gibi yazıyorsunuz buraya şaşkın, kafası karışmış şekilde. Neyse.
Bir de madem bu kadar yazdım şunu da ekleyeyim; siz boşanırsanız bu adam hakkında "kimbilir ne yaptı da eşi boşadı bunu, kadınlar kolay kolay yıkmaz yuvasını bla bla bla" diyecek ya boşanmayı erkeğin yediği nanelere yükleyen zihniyet, eşinize bunun için de üzülüyorum.
Bundan bahsediyorum işte, demek ki yalnız da değilim.