evliligim, lutfen akil verin

Biliyorsunuz ben sizden ümidi keseli çook uzun zaman oldu, sadece girip okuyup çıkıyorum dizi takip eder gibi.

Sadece tebrik etmek istedim, yine hamster gibi aynı yerde koştuğunuz bir konuda 1000 mesajı, 100 sayfayı geçtiniz.

Tebrik ederim, takipçinizim.

Hala size dair ümidi olan diğer üyelere de sabırlar dilerim.

Peace, sen düzelmeyeceksin, boşuna kendi kendine sözler verme tutmayacaksın, doktora gitmeyecek tedavi olmayacaksın. Sen hariç hepimiz biliyoruz bunları.

Eşin sana hakaret etmeye devam edecek, çünkü artık bıktı. Seni umursamıyor, kırmaktan çekinmiyor. Şimdi seviyorsa bile çok yakın zamanda o sevgi de bitecek. Belki aldatacak, belki başkasına aşık olup çekip gidecek, belki de hayatına birini almadan sadece senden uzaklaşacak ve eninde sonunda boşanacaksınız.

Öngörülerim biraz iç karartıcı ama sizin evliliğiniz kurtarılacak aşamayı çoktan geçti bana kalırsa. Sadece eşin seni başka bir ülkeye götürdüğü için vicdan yapıyor, ayrılamıyor. Kaçınılmaz sonu geciktiriyor sadece. Sana daha önce de söyledim türkiyede olsaydınız çoktan açılmıştı o boşanma davası. Ama dünyanın öbür ucunda olmak da değiştirmeyecek sonucu. Çünkü hiç kimse senin gibi bir insanla bu şekilde bir evliliği sürdürmez, sürdüremez...

Şimdi önemli olan senin bu evlilikten ne kadar zararla çıkacağın olmalı bence. Hakaretlere uğramış, ezilmiş, örselenmiş bir kadın olarak mı yoksa evliliğini sürdürememiş ama dik duran bir kadın olarak mı?

anliyorum dusunduklerini..
yurtdisina geldigimiz icin hicbir sorun yok, bende calisiyorum 1 seneden fazladir , daha yeni istanbuldaydik yani gelip burda zorunlu olarak kalmiyoruz savasta degiliz. ulkeden dolayi vicdan yapacagini sanmam.
ama oda inanmak istiyor duzelebilecegine, bosanmak son tercih. aileleri uzmek istemez biliyorum.
dindar birisi esim ayrica.
belki kendinide hatali goruyordur soylediklerinde falan, bi ucundan tutmaya calistigini dusunuyorum, koparmi tutunur mu Allah bilir.
siz disindan konusuyorsunuz kolay, ben yasayan olarak cok objektif bir yorum yapamam, hislerim var cunku ne kadar yipranmis olsakta evliyim ve seviyorum.

Uzatmasin diye guya , soylediklerini unutarak. Onun davranisina mudahale etmis oluyorum onuda kontrol etmek olarak algiliyor zaten.
Kasindim bende direk bagirmadi.
Cozmeye calisiyorum sabirsizim...

İkiniz aranızdaki ilişki bir yakınımla olan ilişkime çok benziyor
Bazı şeyleri düzelttim düzeltebilirim zannedebilirsin hala umudun var ama çok geç kaldın peace.Eşinin sevgisini sabrını tüketmeden psikiyatrik yardım almalıydın.

Bir günlük bir aylık mesele değilki bu yıllardır böylesin

Kontrolcüsün,ısrarcısın,adamı sıkboğaz ediyorsun ,boğuyorsun,aynı şeyleri yapmaya devam ettikçe tahammül azalıyor bir zaman sonra sevgide tükeniyor saygıda tükeniyor .Gözünde küçülüyor.Eşininde sana saygısı yok ...
İçini öfke kaplıyor en ufacık bir şeyi batıyor düzelmeyeceğine dair inancını kaybediyorsun bir yandanda kopamıyorsunda merhamet ediyorsun.Ne onunla ne onsuz oluyor.Ama en doğrusu kangren kolu kesmek.

Onu sen yapamazsın ama eşin yapmalı.

İlaç tedavisi almadığın müddetçe ne eşinle nede başkasıyla olsan bir şey değişmeyecek.

Son düzenleme:

neden sabir diliyorsunuz ki ?
kimse mecbur degil bana yorum yapmaya veya destek olmaya. ayni esim gibi. inandiklari icin yapiyorlar bence..
ben kimseyle dalga gecmiyorumki burda olanlari yaziyorum, yani olanlari bilerek isteyerek yapmiyorum elimde olmadan yaptigim seylerden dolayi oluyor. bu davranisimi kirmayi diliyorum, kirarsam bana yarar, kiramazsam bana zarar .
burda bir kasit yok. elimde degil

2 gun onceye kadar gayet iyiydik. kisa sureli tabiki, ayda 1 boyle kavgamiz oluyor.
umarim bitmez ve duzelir.

2 gun onceye kadar gayet iyiydik. kisa sureli tabiki, ayda 1 boyle kavgamiz oluyor.
umarim bitmez ve duzelir.

Türkiyedeyken iyiydiniz.Oda nasıl olduysa 10 günün 7 günü ayrıydınız.Adam ilk defa nefes aldı.Çine geldin aynı evin içine girdiniz başa sardınız.Demek ki siz ayrı olmalısınız.Ama sen onu bırakmazsın.

Valla ben net size inanmiyorum. Sadece isin sonu ne olacak onu gormek icin takip ediyorum. Ha bu arada uc bes gunu kurtarsaniz kar diye dusunup son care pskiyatriste gidersiniz belki diye yaziyorum. Psikiyatriste gitmeden ayni bu dongu esiniz kirana kadar devam edecek cunku.

Sabır diliyorum zira insanı saç-baş yolacak noktaya getiriyorsunuz, mecazen de konuşmuyorum bu arada.

Konunun başından beri sizinle olan üye sayısı birkaç taneyi geçmez. Neden? Çünkü insanlar pes ediyor. Bir tür bayrak yarışı gibi; görev devri yaşanıyor resmen. Bir üye geliyor, ilgi gösterip akıl veriyor, yorum yapıyor, yapıyor, yapıyor ama bakıyor ki sizde tık yok, pes ediyor. Ardından başka bir üye gelip dahil oluyor, yine aynı şey oluyor.

Bana da aynısı oldu yalan yok. Az yazıp çizmedim size özelden ama baktım gelişme yok, pes ettim.

Bu nedenle de şu anda fikir vermeye çalışan üyelere sabır dilemek son derece mantıklı benim için. Dediğiniz gibi inanıyorlar elbette. İnanmayana dek inanacaklar. Tıpkı benim gibi.

Yani bakın Allah aşkına siz bu tatil dönüşü bu adamla ilk kavganızı "uyandırıp bıdı bıdı etmekten" etmediniz mi? Sonra gelip burada "yapmicam, konuşmicam, kararlıyım" deyip, bu sabah birebir aynı şeyi yapıp adamı uykusundan uyandırıp tekrar ateşlemediniz mi? Şaka gibisiniz. Yani ben okudukça "yok artık canım" diyorum, ama siz maşallah sanki bunlar ilk kez oluyor gibi yazıyorsunuz buraya şaşkın, kafası karışmış şekilde. Neyse.

Bir de madem bu kadar yazdım şunu da ekleyeyim; siz boşanırsanız bu adam hakkında "kimbilir ne yaptı da eşi boşadı bunu, kadınlar kolay kolay yıkmaz yuvasını bla bla bla" diyecek ya boşanmayı erkeğin yediği nanelere yükleyen zihniyet, eşinize bunun için de üzülüyorum.

Bundan bahsediyorum işte, demek ki yalnız da değilim.

Her kelimesine nasıl katılıyorum belli değil.

Konu sahibinin ilk messagini okurken ben daraldim, bunaldim..afakanlar basti Esinizi düsünmek bile istemiyorum.

Affiniza siginarak: Siz niye hala evlisiniz ?

patronuma da dedim ama o kadar ustelesem kovulurum :))
baska kimseye boyle degilim. genel olarak ilgiyi seven bi yapim var ama esime ayri bir boyutta.
duzelticem.

İlk cümleniz her şeyi açıklıyor aslında. Patrona kovulmaktan korktuğunuz için üstelemiyorsunuz ama eşinize karşı aynı yaklaşımı gösteremiyorsunuz. Çünkü kaybedebileceğinizi düşünmüyorsunuz. Israrla "bence beni sevdiği için yanımda" demeniz de bundan kaynaklanıyor demek ki... "Bu adam nasılsa gitmez..."

İlk defa cidden bencil biri olduğunuzu düşündüm. Adam gitmeyeceği için kendinizi frenlemek şart değil size göre. "Bu adam benim yüzümden mutsuz, huzurunu kaçırıyorum. Biraz düzelteyim kendimi" demek yok. Sizin için tek yaptırım adamın ayrılık resti çekmesi mi olur?

Ve ne yazık ki, öyle görünüyor ki fena toslayacaksınız duvara. O bitmez sandığınız sevgi bitecektir bir gün.

merhaba
patrona ne kadar trip atilir, ustelenirki. ama evet bu adam nasilsa gitmez diye dusunup (cunku bu kavgalari cok ettik cok bosaniriz dedi ama sonuc degismedi) biraz rahat hissediyorum, ama huzursuz ve mutsuz olmasi umurumda..

dun gece yine koltukta yatti, marketten birseyler siparis etmis , buzluktan et cikarmis, kendine yemek yapacak. tabiki hic konusmadik ..
umarim siniri gecer,yumusar, kendine gelir ve adim atar..

Uykusundan uyandirma sebebi atesleme degil, oyle gorunce uzuluyorum ve barisalim uzatmayalim istedim soyledigi laflara ragmen ben bu kavgayi baslattigim icin yine bir adim attim , hata oldu, beni tersledi cikisti ve tekrar tartistik.

hep ayni seyler oluyor cunku israr etmemeyi , susmayi, gecistirmeyi, onun deyimiyle muhattap olmamayi ogrenemedim.
beynime isletebilsem keske bunlari, bu davranislari kodlayabilsem de yapmasam.

kaybetme korkusu yok diyorlar, var, kaybetme korkusu oldugu anda adim atiyorum esime, ters tepiyor.
kendisi onca laf etti ama hakli goruyor cunku benim onu bu hale getirdigimi dusunuyor, o yuzden bilmiyorum insallah siniri gecer, kendi laflarininda farkina varir ve adim atar .

ayrilirsak esimi taniyor herkes anlasamadigimizi dusunurler, aldatacak veya kotu birsey yapacak biri degil..
ama hakaret etme konusunda hakli gorur oldu herkes nedense kimse onun yaptiklarina takilmiyor artik...
beni sucluyorsunz ama ben sonucu boyle olsun diye davranmiyorum. madem ben dongudeyim esim dongude degilmi, oda bir kere ben adim attigimda tamam peace gel barisalim desin o kirsin donguyu?

Simdi eve dondum, esim yatak odasina gecmis yatiyordu, ben bisey atistirdim (yemek yapsam yemiyor israf oluyor) o da kalkti etini pisiriyor simdi.

hala bir adim bir gelisme yok.

Gelmez hatasini anlasa da gelmez cunku buna onu sen ogrettin.
Her kavgada agir kelimelerin de bile gittin konustun.
Bir hafta da gecse bir ayda adam gelmez cunku biliyo ki 2 ay da gecse aradan nasil olsa gelir diye dusunuyor.
Hem bu arada adam kafasini dinliyor.kafasina gore yiyo iciyo uyyor uyaniyor.
Zaten seyahate gitcekmis.
O nasil.ki seni gormuyor sende onu gormezden gel.
Bide su var adamin geri adim atasi varsa da atmaz cunku o kDar laf etti.bi iki gun sen umursamasan bile gelecegi varsada gelemez cunku okadar yuzgoz olunmus okadar zitlasmisiniz inatlasmissiniz.
İkiniz de burnu dik yani.
Valla yapacagin tek sey rahat mutlu mesut yasamak bosanmayi dusunmuyosan o adamdan bisey beklemeden .
Cok zor hemen duzeltmek baya sabir gerekir.
Bide su var zaman gectikce aklina bir bir gelecek senin ona yaptiklarin ve onun sana soyledikleri.onun icin daha fazla dusunme yapma soyleme ustune dusme onfan da agir laflar duyma.

Kaybetme korkun varsa eşini rahat bırakacaksın yakasından düşeceksin tam tersi davrandığın zaman hala alttan aldığında kaale almıyor ,kendine saygın olmadığını düşünüyor, kendine saygısı olmayana ben ne saygı duyacağım diyordur.

Kanepe konusunda yatarsa yatsın, ne yapıyorsa yapsın ,beni düşünmeyeni benmi düşüneceğim demelisin.

O yokmuş gibi farzet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…