- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.081
Peace, sen düzelmeyeceksin, boşuna kendi kendine sözler verme tutmayacaksın, doktora gitmeyecek tedavi olmayacaksın. Sen hariç hepimiz biliyoruz bunları.
Eşin sana hakaret etmeye devam edecek, çünkü artık bıktı. Seni umursamıyor, kırmaktan çekinmiyor. Şimdi seviyorsa bile çok yakın zamanda o sevgi de bitecek. Belki aldatacak, belki başkasına aşık olup çekip gidecek, belki de hayatına birini almadan sadece senden uzaklaşacak ve eninde sonunda boşanacaksınız.
Öngörülerim biraz iç karartıcı ama sizin evliliğiniz kurtarılacak aşamayı çoktan geçti bana kalırsa. Sadece eşin seni başka bir ülkeye götürdüğü için vicdan yapıyor, ayrılamıyor. Kaçınılmaz sonu geciktiriyor sadece. Sana daha önce de söyledim türkiyede olsaydınız çoktan açılmıştı o boşanma davası. Ama dünyanın öbür ucunda olmak da değiştirmeyecek sonucu. Çünkü hiç kimse senin gibi bir insanla bu şekilde bir evliliği sürdürmez, sürdüremez...
Şimdi önemli olan senin bu evlilikten ne kadar zararla çıkacağın olmalı bence. Hakaretlere uğramış, ezilmiş, örselenmiş bir kadın olarak mı yoksa evliliğini sürdürememiş ama dik duran bir kadın olarak mı?
Uzatmasin diye guya , soylediklerini unutarak. Onun davranisina mudahale etmis oluyorum onuda kontrol etmek olarak algiliyor zaten.
Kasindim bende direk bagirmadi.
Cozmeye calisiyorum sabirsizim...
Biliyorsunuz ben sizden ümidi keseli çook uzun zaman oldu, sadece girip okuyup çıkıyorum dizi takip eder gibi.
Sadece tebrik etmek istedim, yine hamster gibi aynı yerde koştuğunuz bir konuda 1000 mesajı, 100 sayfayı geçtiniz.
Tebrik ederim, takipçinizim.
Hala size dair ümidi olan diğer üyelere de sabırlar dilerim.
İkiniz aranızdaki ilişki bir yakınımla olan ilişkime çok benziyor
Bazı şeyleri düzelttim zannedebilirsin hala umudun var ama çok geç kaldın peace
Bir günlük bir aylık mesele değilki bu yıllardır böylesin
Kontrolcüsün,ısrarcısın,adamı sıkboğaz ediyorsun ,boğuyorsun,aynı şeyleri yapmaya devam ettikçe tahammül azalıyor bir zaman sonra sevgide tükeniyor saygıda tükeniyor .Gözünde küçülüyor.Eşininde sana saygısı yok ...
İçini öfke kaplıyor en ufacık bir şeyi batıyor düzelmeyeceğine dair inancını kaybediyorsun bir yandanda kopamıyorsunda merhamet ediyorsun.Ne onunla ne onsuz oluyor.Ama en doğrusu kangren kolu kesmek.
Onu sen yapamazsın ama eşin yapmalı.
Kendi iyiliğin içinde psikiyatrik tedavi almalısın.Ne eşinle nede başkasıyla olsan bir şey değişmeyecek.
2 gun onceye kadar gayet iyiydik. kisa sureli tabiki, ayda 1 boyle kavgamiz oluyor.
umarim bitmez ve duzelir.
Valla ben net size inanmiyorum. Sadece isin sonu ne olacak onu gormek icin takip ediyorum. Ha bu arada uc bes gunu kurtarsaniz kar diye dusunup son care pskiyatriste gidersiniz belki diye yaziyorum. Psikiyatriste gitmeden ayni bu dongu esiniz kirana kadar devam edecek cunku.neden sabir diliyorsunuz ki ?
kimse mecbur degil bana yorum yapmaya veya destek olmaya. ayni esim gibi. inandiklari icin yapiyorlar bence..
ben kimseyle dalga gecmiyorumki burda olanlari yaziyorum, yani olanlari bilerek isteyerek yapmiyorum elimde olmadan yaptigim seylerden dolayi oluyor. bu davranisimi kirmayi diliyorum, kirarsam bana yarar, kiramazsam bana zarar .
burda bir kasit yok. elimde degil
neden sabir diliyorsunuz ki ?
kimse mecbur degil bana yorum yapmaya veya destek olmaya. ayni esim gibi. inandiklari icin yapiyorlar bence..
ben kimseyle dalga gecmiyorumki burda olanlari yaziyorum, yani olanlari bilerek isteyerek yapmiyorum elimde olmadan yaptigim seylerden dolayi oluyor. bu davranisimi kirmayi diliyorum, kirarsam bana yarar, kiramazsam bana zarar .
burda bir kasit yok. elimde degil
Valla ben net size inanmiyorum. Sadece isin sonu ne olacak onu gormek icin takip ediyorum. Ha bu arada uc bes gunu kurtarsaniz kar diye dusunup son care pskiyatriste gidersiniz belki diye yaziyorum. Psikiyatriste gitmeden ayni bu dongu esiniz kirana kadar devam edecek cunku.
Her kelimesine nasıl katılıyorum belli değil.
Sabır diliyorum zira insanı saç-baş yolacak noktaya getiriyorsunuz, mecazen de konuşmuyorum bu arada.
Konunun başından beri sizinle olan üye sayısı birkaç taneyi geçmez. Neden? Çünkü insanlar pes ediyor. Bir tür bayrak yarışı gibi; görev devri yaşanıyor resmen. Bir üye geliyor, ilgi gösterip akıl veriyor, yorum yapıyor, yapıyor, yapıyor ama bakıyor ki sizde tık yok, pes ediyor. Ardından başka bir üye gelip dahil oluyor, yine aynı şey oluyor.
Bana da aynısı oldu yalan yok. Az yazıp çizmedim size özelden ama baktım gelişme yok, pes ettim.
Bu nedenle de şu anda fikir vermeye çalışan üyelere sabır dilemek son derece mantıklı benim için. Dediğiniz gibi inanıyorlar elbette. İnanmayana dek inanacaklar. Tıpkı benim gibi.
Yani bakın Allah aşkına siz bu tatil dönüşü bu adamla ilk kavganızı "uyandırıp bıdı bıdı etmekten" etmediniz mi? Sonra gelip burada "yapmicam, konuşmicam, kararlıyım" deyip, bu sabah birebir aynı şeyi yapıp adamı uykusundan uyandırıp tekrar ateşlemediniz mi? Şaka gibisiniz. Yani ben okudukça "yok artık canım" diyorum, ama siz maşallah sanki bunlar ilk kez oluyor gibi yazıyorsunuz buraya şaşkın, kafası karışmış şekilde. Neyse.
Bir de madem bu kadar yazdım şunu da ekleyeyim; siz boşanırsanız bu adam hakkında "kimbilir ne yaptı da eşi boşadı bunu, kadınlar kolay kolay yıkmaz yuvasını bla bla bla" diyecek ya boşanmayı erkeğin yediği nanelere yükleyen zihniyet, eşinize bunun için de üzülüyorum.
Bundan bahsediyorum işte, demek ki yalnız da değilim.
patronuma da dedim ama o kadar ustelesem kovulurum :))
baska kimseye boyle degilim. genel olarak ilgiyi seven bi yapim var ama esime ayri bir boyutta.
duzelticem.
İlk cümleniz her şeyi açıklıyor aslında. Patrona kovulmaktan korktuğunuz için üstelemiyorsunuz ama eşinize karşı aynı yaklaşımı gösteremiyorsunuz. Çünkü kaybedebileceğinizi düşünmüyorsunuz. Israrla "bence beni sevdiği için yanımda" demeniz de bundan kaynaklanıyor demek ki... "Bu adam nasılsa gitmez..."
İlk defa cidden bencil biri olduğunuzu düşündüm. Adam gitmeyeceği için kendinizi frenlemek şart değil size göre. "Bu adam benim yüzümden mutsuz, huzurunu kaçırıyorum. Biraz düzelteyim kendimi" demek yok. Sizin için tek yaptırım adamın ayrılık resti çekmesi mi olur?
Ve ne yazık ki, öyle görünüyor ki fena toslayacaksınız duvara. O bitmez sandığınız sevgi bitecektir bir gün.
Sabır diliyorum zira insanı saç-baş yolacak noktaya getiriyorsunuz, mecazen de konuşmuyorum bu arada.
Konunun başından beri sizinle olan üye sayısı birkaç taneyi geçmez. Neden? Çünkü insanlar pes ediyor. Bir tür bayrak yarışı gibi; görev devri yaşanıyor resmen. Bir üye geliyor, ilgi gösterip akıl veriyor, yorum yapıyor, yapıyor, yapıyor ama bakıyor ki sizde tık yok, pes ediyor. Ardından başka bir üye gelip dahil oluyor, yine aynı şey oluyor.
Bana da aynısı oldu yalan yok. Az yazıp çizmedim size özelden ama baktım gelişme yok, pes ettim.
Bu nedenle de şu anda fikir vermeye çalışan üyelere sabır dilemek son derece mantıklı benim için. Dediğiniz gibi inanıyorlar elbette. İnanmayana dek inanacaklar. Tıpkı benim gibi.
Yani bakın Allah aşkına siz bu tatil dönüşü bu adamla ilk kavganızı "uyandırıp bıdı bıdı etmekten" etmediniz mi? Sonra gelip burada "yapmicam, konuşmicam, kararlıyım" deyip, bu sabah birebir aynı şeyi yapıp adamı uykusundan uyandırıp tekrar ateşlemediniz mi? Şaka gibisiniz. Yani ben okudukça "yok artık canım" diyorum, ama siz maşallah sanki bunlar ilk kez oluyor gibi yazıyorsunuz buraya şaşkın, kafası karışmış şekilde. Neyse.
Bir de madem bu kadar yazdım şunu da ekleyeyim; siz boşanırsanız bu adam hakkında "kimbilir ne yaptı da eşi boşadı bunu, kadınlar kolay kolay yıkmaz yuvasını bla bla bla" diyecek ya boşanmayı erkeğin yediği nanelere yükleyen zihniyet, eşinize bunun için de üzülüyorum.
Bundan bahsediyorum işte, demek ki yalnız da değilim.
Biraz uzsklasin evinizde
Simdi eve dondum, esim yatak odasina gecmis yatiyordu, ben bisey atistirdim (yemek yapsam yemiyor israf oluyor) o da kalkti etini pisiriyor simdi.
hala bir adim bir gelisme yok.
Uykusundan uyandirma sebebi atesleme degil, oyle gorunce uzuluyorum ve barisalim uzatmayalim istedim soyledigi laflara ragmen ben bu kavgayi baslattigim icin yine bir adim attim , hata oldu, beni tersledi cikisti ve tekrar tartistik.
hep ayni seyler oluyor cunku israr etmemeyi , susmayi, gecistirmeyi, onun deyimiyle muhattap olmamayi ogrenemedim.
beynime isletebilsem keske bunlari, bu davranislari kodlayabilsem de yapmasam.
kaybetme korkusu yok diyorlar, var, kaybetme korkusu oldugu anda adim atiyorum esime, ters tepiyor.
kendisi onca laf etti ama hakli goruyor cunku benim onu bu hale getirdigimi dusunuyor, o yuzden bilmiyorum insallah siniri gecer, kendi laflarininda farkina varir ve adim atar .
ayrilirsak esimi taniyor herkes anlasamadigimizi dusunurler, aldatacak veya kotu birsey yapacak biri degil..
ama hakaret etme konusunda hakli gorur oldu herkes nedense kimse onun yaptiklarina takilmiyor artik...
beni sucluyorsunz ama ben sonucu boyle olsun diye davranmiyorum. madem ben dongudeyim esim dongude degilmi, oda bir kere ben adim attigimda tamam peace gel barisalim desin o kirsin donguyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?