• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Evet hatan orda aslinda onun adim atmasi degil de bu kadar buyutmeye ya da ne olursa olsun kimsenin kimseye agir konusmaya hakki yok.eger ki istemiyosan ceker gidersin bu kadar agir konusmaya gerek yok.karsindaki ne kadar hatali bile olsa .
Farkina varman gereken sey kendinin de ne kadar degerli oldugu bu kadar uzulmemen hicbirseyi kendinden fazla umursamaman gerektigi.

dua edicem insallah hayirlisi olsun benim icin.
elimden birsey gelmiyo suanda zorla baristiramam, zaten ani barismak bize iyi gelmiyo, benimde hatalarimi gormem gerekiyo onunda bence. ikimizde bakalim hayat nasil ayriyken.
ben bu sefer barismayacagimizi dusunuyorum artik.

Herşey sevgiliyken, nişanlıyken gibi olacak diye bir kaide yok, artık aynı çatı altında yaşıyorsunuz, herşey zamanında yaşanır ve biter bunu unutmayın, evlilikte hergün, ilk günkğ heyecan olmaz, sürekli şımartılmayı, hediyeler alınmasını, sevgi sözcükleri duymayı bütün kadınlar gibi sizde istersiniz eminim, ama dediğim gibi herşeyin bir zamanı var, çok fazla ilgi, şımartılmak, her gün gelen hediye,dakka başı aranmak, mesaj atılması bi yerden sonra sıkar açıkçası, sizde eşinizin üstüne fazla gitmeyin,eşiniz evden işe, işten eve geliyorsa, sizin için bazı şeylerin üstesinden gelmeye çalışıyorsa, fazla üstüne gitmeyin, yapacağı varsada yapmayabilir sizin istediklerinizi, rahat bırakın ve bir an önce bir terapiste gidin derim nacizane fikrimdir yalnış anlamayın..

Otele git diyenlere de sasiriyorum neden gitsinki niye hersey daha kotu olur.iyi bir sey degil bu.bazen esler o kadar kizarki konusasi gelmez rahat birakin birbirinizi.benim esimde bana kizdiginda barut gibi olurdu rahat birakiyorum sonra kendi adim atiyordu.bir arkadasim 15 yildan fazla evli alttan alan idare eden hep o olmus eside asabi biri.bu son anlasmazlikta arkadasim asla adim atmadi hicbor sekilde yaklasmadi esine birikmisliklerde vardi tabi.adamin kendi inadini gururunu kirmasi yaklasik 3 ayi buldu da adim atti esi.sen simdi o kadar hakaretin ustune hevesli gorunursen kucuk duseceksin sessiz sakin dur o adim atsin.

Otele git diyenlere de sasiriyorum neden gitsinki niye hersey daha kotu olur.iyi bir sey degil bu.bazen esler o kadar kizarki konusasi gelmez rahat birakin birbirinizi.benim esimde bana kizdiginda barut gibi olurdu rahat birakiyorum sonra kendi adim atiyordu.bir arkadasim 15 yildan fazla evli alttan alan idare eden hep o olmus eside asabi biri.bu son anlasmazlikta arkadasim asla adim atmadi hicbor sekilde yaklasmadi esine birikmisliklerde vardi tabi.adamin kendi inadini gururunu kirmasi yaklasik 3 ayi buldu da adim atti.sen simdi o kadar hakaretin ustune hevesli gorunursen kucuk duseceksin sessiz sakin dur o adim atsin.

3 ay mi
ben heralde 3-4 gun daha sabredebilirim, sonra gider napiyoruz heralde surduremiyoruz derim. bu sekilde belirsizlik beni cok yipratiyor rahat olamiyorum......

Otele git diyenlere de sasiriyorum neden gitsinki niye hersey daha kotu olur.iyi bir sey degil bu.bazen esler o kadar kizarki konusasi gelmez rahat birakin birbirinizi.benim esimde bana kizdiginda barut gibi olurdu rahat birakiyorum sonra kendi adim atiyordu.bir arkadasim 15 yildan fazla evli alttan alan idare eden hep o olmus eside asabi biri.bu son anlasmazlikta arkadasim asla adim atmadi hicbor sekilde yaklasmadi esine birikmisliklerde vardi tabi.adamin kendi inadini gururunu kirmasi yaklasik 3 ayi buldu da adim atti esi.sen simdi o kadar hakaretin ustune hevesli gorunursen kucuk duseceksin sessiz sakin dur o adim atsin.

Neden otele git dedim çünkü evin içinde hep aynı döngüde devam ediyorlar.Peace bunaltıyor adam hakaret ediyor çok geçmeden peace o lafları yutup eşinin yanına gidiyor alttan alıyor.Adam daha da saygısızlaşıyor.

Peace barışalımda nasıl olursa olsun kafasında

Neden otele git dedim çünkü evin içinde hep aynı döngüde devam ediyorlar.Peace bunaltıyor adam hakaret ediyor çok geçmeden peace o lafları yutup eşinin yanına gidiyor alttan alıyor.Adam daha da saygısızlaşıyor.

ayni evde zor dayaniorm boyle kusluge. 3 ay demissiniz ben 1 hafta zor dayanirim.
ayrica kendisi asiri agir laflar etti 4 gun oldu kavgayi edeli hala uzatiyor? abartmadimi sizce diyorsunuzki daha bekle ancak gecer siniri .. kendi ettigi laflar?

3 ay mi
ben heralde 3-4 gun daha sabredebilirim, sonra gider napiyoruz heralde surduremiyoruz derim. bu sekilde belirsizlik beni cok yipratiyor rahat olamiyorum......
O kadar surmez tabiki onlarda 3 cocuk vardi ayni evin icinde mecburiyetten konusuyorlardi resmi ama. ama yemek vs yine beraberdi.sadece normal sohbetleri paylasimlari yoktu.bizde uzun suren kusluk konusmazlik daha kotu duruma sokuyor

O zaman terk gibi cekip gitmesin konussun kafami dinlemek istiyorum diye gitsin.sanirim bikac gun sonra esi seyehate gidecek zaten.

O zaman terk gibi cekip gitmesin konussun kafami dinlemek istiyorum diye gitsin.sanirim bikac gun sonra esi seyehate gidecek zaten.

Şimdiye kadar aynı sonuç olduğuna göre artık farklı davranmalı.Kafa dinlemek için bir kaç gün gitsin.Adam zaten demiş ne yaparsan yap diye.Peace gitsede bir şey demeye hakkı yok.

peaceful16 peaceful16 bakın ben size önceki konunuzda yazmıştım aynı şeyi, az önce bir üye daha söyledi. Burada size kötü yorum yapılsa da siz hiç kötü karşılık vermiyorsunuz neredeyse. Oldukça saygılı ve seviyeli birisiniz. Eşinizin sabrını taşırdığınız doğru, hatta buradaki üyelerin de. O sebeple ters yorumlar alıyorsunuz zaten. Ama ne yaparsanız yapın eşinizin bu denli çirkinleşmesi normal değil. Ve işin kötüsü size burada yapılan yorumlar yüzünden kendinizi suçlayıp haklı olduğunuz noktada da eşinize gereken tepkiyi gösteremiyorsunuz. Giderek kötü bir hal alıyor. Üzülüyorum sizin için.
Ben de boyle düşünüyorum. Eşini sevmiyorsun diyenler olmus hayret ettim. Kadın sevmese gurursuzluk yapar mi? Adam küfür ediyor, gormezden geliyor karısını. Adamı darlama diyorlar. Bu davranışı kocasini sevdigi icin zoruna gidiyor. Ayni evde gormezden gelinmenin ne kadar yipratici oldugundan bi haber cogu. Buna sadece seven insan dayanamaz. Sevmese umrunda olmaz başımı sisiren yok ohh diyip yayim yayim yayılır cift kişilik yataga. Ama kocası yok diye yatak buz gibi uykusu gelmiyor. Seven insan bi sozle bile olsa zeytin dalı uzatir. Konu sahibi barısmak icin uğraşıyor sinirlendigi gormezden gelinmesi sadece. Kim olsa sinirlenir buna ayni evde günlerce bu şekilde olunca. Yorumlar dogrultusunda kendinde suc arama peaceful16 peaceful16 senin tek sucun onceki darlamalarin. Bi de sen gerizekalı demeden once hakaret duymus muydun bilmiyorum konuya tam hakim değilim ama kim baslattiysa büyük yanlış yapmış bu hakaret olayını. Saygı gidince sevgi de kalmıyor. Kalmasın da bence zaten.

Benim merak ettigim sey naparsan yap demis ya ben olsam o lafi ona yedirirdim. Bu laftan sonra bana olan sevgisine inancim kalmazdı. Bunu ya blof yapmak icin söylüyor ya da cidden umrunda degilsin. Bunu anlamanın tek yolu da uzaklasmak. Ben boyle yapardim bana naparsan yap diyen adama.

Gelismeler var.
Esim koltuga geldi yanima cay demledi cay getirdi bir dizi acti diziyle ilgili bisiler dedi havadan sudan bende cevap verdim , calisma vizemle ilgili biseyler sordu falan oyle konu acti.
bi yarim saat sonra falan dedimki kavgadada saygini koru, esinle ve bir bayanla konustugunu unutuyosun, cok soyledim benimle bu sekilde konusma vs anlattim , o da lutfen o konuya hic girme istersen , 2 haftalik tatilden gelmisiz 1 gun sonra daha eve gelmeden mesajla dirdira basladin (evin halinden yakiniyodum) geldigimizden beri zehir dolusun lanet davraniyosun herseye yardim ettim yattim diye Gerizekali dedin ustune uyurken zorla uyandirip kriz gecirttin bana , zorla kufur et bana hakaret diyosun resmen dedi,.
Bende her evde kavga var herkes boyle mi konusuyo saniyosun duzelticeksin kendini bu sekilde bir yere varamayiz haketmiyorum ben o sozleri karsiligi ne olursa olsun dedim. Oda bende bu hayati haketmiyorum napicaz dedi. Bu kadar calismaya cabalamaya, senin herseyinle ilgilenmeme el ustunde tutmama ragmen bende senden saygi gormuyorum huzur vermedigin gibi huzursuz ediyosun beni dirdirdirdir basimi yiyosun bende bunu haketmiyorum o duyduklarinin hepsi senin beni zorlamandan o zaman zorlama beni duyma bunlari ne zaman sana satastim ne zaman durduk yere kavga cikardim vs dedi.
Bende seninde kabalikLarin oluyo durduk yere bunlarda kavga sebebi dedim neyse ikimizde dikkat edelim dedim. O da bana masal anlatma utanmadan sen degismiceksin yalan konusma bari deki ben boyleyim degisemiyorum de bari beni kandirmaya calisma 2 senedir aynisin her hafta sacma sapan biseyden kavga ediyoruz bana kufur etme hakaret etme deme gelipte ben evliya degilim nasil sabredebilirim dedi.
Bende yasayip gorelim o zaman dedim degisebilirmiyim ne olur bisey soylemiyim ama niyetim ve istegim degismek bende mutsuz olmak istemiyorum dedim.
Oda evet yasayip gorelim bu konusmalara gerek yok konusmak yerine yuruyelim dedi. Sen degisirsen bende degisicem hep soyluyorum bana huzur ver alan ver sakin ol dedi.

Gelismeler var.
Esim koltuga geldi yanima cay demledi cay getirdi bir dizi acti diziyle ilgili bisiler dedi havadan sudan bende cevap verdim , calisma vizemle ilgili biseyler sordu falan oyle konu acti.
bi yarim saat sonra falan dedimki kavgadada saygini koru, esinle ve bir bayanla konustugunu unutuyosun, cok soyledim benimle bu sekilde konusma vs anlattim , o da lutfen o konuya hic girme istersen , 2 haftalik tatilden gelmisiz 1 gun sonra daha eve gelmeden mesajla dirdira basladin (evin halinden yakiniyodum) geldigimizden beri zehir dolusun lanet davraniyosun herseye yardim ettim yattim diye Gerizekali dedin ustune uyurken zorla uyandirip kriz gecirttin bana , zorla kufur et bana hakaret diyosun resmen dedi,.
Bende her evde kavga var herkes boyle mi konusuyo saniyosun duzelticeksin kendini bu sekilde bir yere varamayiz haketmiyorum ben o sozleri karsiligi ne olursa olsun dedim. Oda bende bu hayati haketmiyorum napicaz dedi. Bu kadar calismaya cabalamaya, senin herseyinle ilgilenmeme el ustunde tutmama ragmen bende senden saygi gormuyorum huzur vermedigin gibi huzursuz ediyosun beni dirdirdirdir basimi yiyosun bende bunu haketmiyorum o duyduklarinin hepsi senin beni zorlamandan o zaman zorlama beni duyma bunlari ne zaman sana satastim ne zaman durduk yere kavga cikardim vs dedi.
Bende seninde kabalikLarin oluyo durduk yere bunlarda kavga sebebi dedim neyse ikimizde dikkat edelim dedim. O da bana masal anlatma utanmadan sen degismiceksin yalan konusma bari deki ben boyleyim degisemiyorum de bari beni kandirmaya calisma 2 senedir aynisin her hafta sacma sapan biseyden kavga ediyoruz bana kufur etme hakaret etme deme gelipte ben evliya degilim nasil sabredebilirim dedi.
Bende yasayip gorelim o zaman dedim degisebilirmiyim ne olur bisey soylemiyim ama niyetim ve istegim degismek bende mutsuz olmak istemiyorum dedim.
Oda evet yasayip gorelim bu konusmalara gerek yok konusmak yerine yuruyelim dedi. Sen degisirsen bende degisicem hep soyluyorum bana huzur ver alan ver sakin ol dedi.

Ona sorun: Bahanelerinin esini doven erkeklerin bahanelerinden farki var miymis?

Sonuc olarak baristiniz mi:)
Yoksa yeni bi tartismami oldu anlamadim.
Sonuna dogru o seni suclamis degismezsin felan diye.

baristik, ama gulluk gulistanlik degil tabi. evet degismezsin hayal anlatma dedi, bosuna degisicem diyip diyip ayni seyleri yapacagina yasayarak gorelim o zaman dedi.
kendi hakaretleri ve konusmalari icinde beni buna zorluyosun duyana kadar sonrada niye kufur ediyosun diyosun dedi. sen yapma bende yapmam zaten dedi.
boyle yani.....

Ona sorun: Bahanelerinin esini doven erkeklerin bahanelerinden farki var miymis?

aynen bende bunun bahanesi olamaz bu laflari haketmiyorum ne olursa olsun soylememelisin terbiyesizlik bu dedim. o da sen bana tum saygisizliklari yapip huzurumu kacirip her hafta 1 kavga cikariyorsun bende bu hayati bu dirdirlari haketmiyorum ben peygamber degilim karsilik vermeden yasayamam. sen yapmazsan bunlari bende yapmam ama senin yapmaman pek mumkun gorunmuyo , eger boyle devam edersen bu karsiliklari alirsin dedi.

Yurt dışında sanırim arkadaşın filan yok... bence kendine acil bir hobi edin kitap oku resim ciz yürüyüşe çık vs vs ama sürekli arayip bunaltma şahsen ben erkek olsam kusura bakma bacim ama bosarım seni ya bu kadar sıkarsan bir yerden patlar unutma :duduk:

Back
X