evliligim, lutfen akil verin

sen de çalış.
hatta ağır tempolu bir iş olsun.
eşin daha da fazla dayanamayacaktır artık.
çok bunalttın adamı çook

calisiyorum, yogunumda esim kadar olmasada bende bos degilim. 9-5.30 calisiyorum yogun tempo.
esim bu haftasonu seyahate gidecek, 10- 11 gunlugune..

calisiyorum, yogunumda esim kadar olmasada bende bos degilim. 9-5.30 calisiyorum yogun tempo.
esim bu haftasonu seyahate gidecek, 10- 11 gunlugune..
ee ne ara fırsat bulup ta sarıyorsun adama bu kadar ?
senin başka uzuncaa bir konun da vardı değilmi?
verilen tavsiyeleri uygulamadın sanırım sen:))

umuyorum.
pazar aksami gidecek 10- 11 gun seyahati olacak dunyanin obur ucuna gidiyor. burda geceyken orda gunduz, oyle bir saat farki var.
Peace dusunme orda geceyken burda gunduz olcak felan diye.
Eminim gorusemiyecez felan diye simdiden sıkıntiya giriyosun.
Gorusursunuz yine .
Ama bu seferde bu durumdan dolayi adama takma
O senin kocan da artik durumunu kontrol altina alman icin bi muddet bosvet gorusme zaten(sacma ama) hersey senin kendini de dusunmen icin

Yani birazcik evet.
11 gun uzun sure bide baya bi uzaga gidiyor zaman farki olcak.
Arayip sormicam bu sefer ustune dusmicem hep konustugumuz gibi.

Bende "Noldu acaba, boşandılar mı?" diyordum, uzun zaman seni göremeyince, bak aklıma "Barışma" imkanınız bile gelmemiş. Böyle devam edersen, elinden kayıp gidecek o kocan ???

Yani birazcik evet.

Üzülme canım yaa
geldiği zaman hemen üstüne oturursun aradaki fark kapanır :d
Takılıyorum kızmaaa sakın

Bende "Noldu acaba, boşandılar mı?" diyordum, uzun zaman seni göremeyince, bak aklıma "Barışma" imkanınız bile gelmemiş. Böyle devam edersen, elinden kayıp gidecek o kocan ???

yok suanda fena degiliz, bunada sukur.
dikkat ediyorum , aramak ustelemek istedigim zaman burayi aciyorum bakiyorum yorumlara durduruyorum kendimi. insallah olmaz oyle birsey

Yani birazcik evet.

Bugun belli oldu pazartesi gunu 10 gunlugune bi yere gidiyor sonra gelicek 4 gun durup 10 gunlugune baska yere gidicek sonra gelcek bi kac gun sonra turkiyeye gidicez birlikte.
Planda 20 gun yoktu 11 gun falan olcakti toplamda ama uzadi moralim bozuldu. Oda diyorki benimde aklim kaliyor uzuluyorum bide bencillik yapma anlayisli ol cok yorulucam cok uzak ucuslar kaldigim oteller kotu vs dedi. Anlayis bekliyormus ama bende cok seyahat etmesinden sikayetciyim ya napayim alisamadim....

Allah kavustursun peace.
Allah sabir versin sana ne deyim sayili gun cabuk gecer uzulme.
Bu surede sende ugrascak biseyler bul.
Onlarla mesgul ol.

Allah kavustursun peace.
Allah sabir versin sana ne deyim sayili gun cabuk gecer uzulme.
Bu surede sende ugrascak biseyler bul.
Onlarla mesgul ol.

Sagol
Bu seferki biraz uzun oldu, bende istanbul icin hazirliklarimi yapicam o yokken.
Dun biraz bozuldum diye gerildi ben tatile gitmiyorum is icin gidiyorum gelicem 2 gun sonra tekrar uzak yol yapcaz turkiyeye sanki ben meraklimiyim cok anlayissizsin dedi.

Oyle tepki vercegi belli zaten.

Bak bugun mesajlasiyoduk arada dedimki ya bu ay 20 gun yoksun cok gicik ayri kalcaz, oda 20 degil 10 gun, sonra 5 gun geliyorum sonra 8 gun yokum dedi, bende ne farkeder oyle yada boyle 18 gun ayriyiz iste gicik oluyorum sana bisi ifade etmiyomu dedim, oda evet oyle ama ne yapabilirimki neden tartisiyosun benimle dedi bende tartismiyorum belirtiyorum dedim sonrada cok bunaldim islerimi bitirip cikmak istiyorum dedi bende bozuldum bu dediklerime hic cevap bile vermedi yani "ee napalim durum degismeyecek nasilsa bos konusma " der gibi cevaplar verdi.
E insanlar sadece durum degissin diye mi konusur o zaman uzuntu ve sevgini ne icin paylasirsin?
Sadece mizmizlandigimi dusunuyor.

Sana aşık değil .
Israrla aşık olsun istiyosun ama o ilk zamanlardaki heyecan tutku yok neden anlamiyorsun .
Aşk bitince geri gelmez

Mızmızlanıyorsun çünkü!
Adamın işi bu, sen bunu söyleyince adam ne yapabilir?
İşi mi bıraksın istiyorsun? Hayırsa cevabın bunu söyleyince ne olacak?
1 yaşındaki bebekler gibi sürekli ilgi istiyorsun ve hep şikayet ediyorsun.

Sana aşık değil .
Israrla aşık olsun istiyosun ama o ilk zamanlardaki heyecan tutku yok neden anlamiyorsun .
Aşk bitince geri gelmez

Bu kadar ilgi delisi, mız mız bir kadını kim sevebilir ki? Kim sürekli kendine muhtaç ilgiye muhtaç birine uzun süre saygı duyar sever ki?
Ben olsam kesinlikle boşanmıştım şimdiye.

Sevgimi ifade etmek olamazmi, bi kadin kocasi 20 gun gidecek diye uzuldugunu belli etmesi kotu biseymi.. sevildigini dusunmezmi insan?
Sadece mantigiyla dusunuyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…