- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
sen de çalış.
hatta ağır tempolu bir iş olsun.
eşin daha da fazla dayanamayacaktır artık.
çok bunalttın adamı çook
İnsallah
ee ne ara fırsat bulup ta sarıyorsun adama bu kadar ?calisiyorum, yogunumda esim kadar olmasada bende bos degilim. 9-5.30 calisiyorum yogun tempo.
esim bu haftasonu seyahate gidecek, 10- 11 gunlugune..
Peace dusunme orda geceyken burda gunduz olcak felan diye.umuyorum.
pazar aksami gidecek 10- 11 gun seyahati olacak dunyanin obur ucuna gidiyor. burda geceyken orda gunduz, oyle bir saat farki var.
Peace dusunme orda geceyken burda gunduz olcak felan diye.
Eminim gorusemiyecez felan diye simdiden sıkıntiya giriyosun.
Gorusursunuz yine .
Ama bu seferde bu durumdan dolayi adama takma
O senin kocan da artik durumunu kontrol altina alman icin bi muddet bosvet gorusme zaten(sacma ama) hersey senin kendini de dusunmen icin
ee ne ara fırsat bulup ta sarıyorsun adama bu kadar ?
senin başka uzuncaa bir konun da vardı değilmi?
verilen tavsiyeleri uygulamadın sanırım sen:))
Yani birazcik evet.
11 gun uzun sure bide baya bi uzaga gidiyor zaman farki olcak.
Arayip sormicam bu sefer ustune dusmicem hep konustugumuz gibi.
Bende "Noldu acaba, boşandılar mı?" diyordum, uzun zaman seni göremeyince, bak aklıma "Barışma" imkanınız bile gelmemiş. Böyle devam edersen, elinden kayıp gidecek o kocan ???
Üzülme canım yaa
geldiği zaman hemen üstüne oturursun aradaki fark kapanır :d
Takılıyorum kızmaaa sakın
yok suanda fena degiliz, bunada sukur.
dikkat ediyorum , aramak ustelemek istedigim zaman burayi aciyorum bakiyorum yorumlara durduruyorum kendimi. insallah olmaz oyle birsey
Yani birazcik evet.
11 gun uzun sure bide baya bi uzaga gidiyor zaman farki olcak.
Arayip sormicam bu sefer ustune dusmicem hep konustugumuz gibi.
Allah kavustursun peace.Bugun belli oldu pazartesi gunu 10 gunlugune bi yere gidiyor sonra gelicek 4 gun durup 10 gunlugune baska yere gidiceksonra gelcek bi kac gun sonra turkiyeye gidicez birlikte.
Planda 20 gun yoktu 11 gun falan olcakti toplamda ama uzadi moralim bozuldu. Oda diyorki benimde aklim kaliyor uzuluyorum bide bencillik yapma anlayisli ol cok yorulucam cok uzak ucuslar kaldigim oteller kotu vs dedi. Anlayis bekliyormus ama bende cok seyahat etmesinden sikayetciyim ya napayim alisamadim....
Allah kavustursun peace.
Allah sabir versin sana ne deyim sayili gun cabuk gecer uzulme.
Bu surede sende ugrascak biseyler bul.
Onlarla mesgul ol.
Oyle tepki vercegi belli zaten.Sagol
Bu seferki biraz uzun oldu, bende istanbul icin hazirliklarimi yapicam o yokken.
Dun biraz bozuldum diye gerildi ben tatile gitmiyorum is icin gidiyorum gelicem 2 gun sonra tekrar uzak yol yapcaz turkiyeye sanki ben meraklimiyim cok anlayissizsin dedi.
Peace senin surekli esini araman laf soylemen esinin de herseferinde yogunlugundan bahsetmesi sen de getcekten biseyleri bitirmedi bu adam boyle yaptikca sogumuyomusun ona karsi.
Madem rahatsiz oluyo aramiyacam yeter bee demiyomusun.
Yoksa daha mi cok hirs yapiyon takinti haline getiriyosun.
Peace senin yerin de olsam varya oyle icatlar yapardim ki.
Hergun baska seyle ugrasirdim kendimi surekli gelistirir.
Degisik islerle ugrasirdim.
Evi bile temizlemesi icin kadin cagiriyosun.
Cocugun yok.
Eee okadar zamanin varki.
Calisiyosun zaten onun icin bile aksam geldigim de uzatir ayaklarimi keyif yapar keyfime bakardim.
Adami artik kabullen anormal bi durumu yok anlattigin kadar.
Bu kadar imkan varken bide esime gereksiz yere surekli kendime laf ettirmezdim.
Bir iki uc yaptin tamam bundan sonra yapma.
Sen istemiyosun surekli o var kafan da.
Bi baska seylerle ugras .
Cicekle bocekle ne bilim boya yap orgu or.
Bak ben kis geldi cocuklarim da var .
Orgu orerim bilmem model felan ama sirf mesguliyet olsun diye bi ters bi duz bildigim.illa biseyde ormuyorum.basliyorum canim sıkıldikca iki donuyorum:)))
Evle ugrasiyorum esyalarim yerini degistiririm.degisik seyler yaparim.
Kullanmadigim hicbirseyi evde bulundurmam.
Evim kucuk ve toplu degil diyosun ya bi bak evine kullanmadigin ne varsa cikar.
Belki evinle ugrasirsan hem mesgul olursun.
Hem de evin toplu olunca belki iyi gelir.
Ama esinden haric biseyler yap.
Disari cikmak illa para harcamak alisveris yapmak degil ki bi yuruyus bile o kadar iyi geliyoki.
Ben bazen canim cok sıkkin oldugun da disari cikiyorum.
Geziyorum boyle caddede carsida insanlara bakiyorum saga sola bakiyorum.
Eve o kadar pozitif donuyorum ki.
Orda kurs gibi seyler felan yok mu.
Bak simdiler de araba surmeyi ogrencem diye kafaya taktim.bu konuda hic cesareti olmayan ben :))
Ehliyet alcam.
Esim ogretiyor.
Sonra da cocuklari doldurcam arka koltuga gezcez biz diye planlar yapiyoz.
Bİ UGRAS BUL DOKTOR FELAN DA COZUM OLMUYACAK SANA SİLKEN VE DEKİ YETERR ULANN SİL BASTAN ALİYOZ HERSEYİ BU BEN DEGİLİM DEYİP CİK O RUH HALİNDENha boyle birak gitsin
Sana aşık değil .Bak bugun mesajlasiyoduk arada dedimki ya bu ay 20 gun yoksun cok gicik ayri kalcaz, oda 20 degil 10 gun, sonra 5 gun geliyorum sonra 8 gun yokum dedi, bende ne farkeder oyle yada boyle 18 gun ayriyiz iste gicik oluyorum sana bisi ifade etmiyomu dedim, oda evet oyle ama ne yapabilirimki neden tartisiyosun benimle dedi bende tartismiyorum belirtiyorum dedim sonrada cok bunaldim islerimi bitirip cikmak istiyorum dedi bende bozuldum bu dediklerime hic cevap bile vermedi yani "ee napalim durum degismeyecek nasilsa bos konusma " der gibi cevaplar verdi.
E insanlar sadece durum degissin diye mi konusur o zaman uzuntu ve sevgini ne icin paylasirsin?
Sadece mizmizlandigimi dusunuyor.
Bak bugun mesajlasiyoduk arada dedimki ya bu ay 20 gun yoksun cok gicik ayri kalcaz, oda 20 degil 10 gun, sonra 5 gun geliyorum sonra 8 gun yokum dedi, bende ne farkeder oyle yada boyle 18 gun ayriyiz iste gicik oluyorum sana bisi ifade etmiyomu dedim, oda evet oyle ama ne yapabilirimki neden tartisiyosun benimle dedi bende tartismiyorum belirtiyorum dedim sonrada cok bunaldim islerimi bitirip cikmak istiyorum dedi bende bozuldum bu dediklerime hic cevap bile vermedi yani "ee napalim durum degismeyecek nasilsa bos konusma " der gibi cevaplar verdi.
E insanlar sadece durum degissin diye mi konusur o zaman uzuntu ve sevgini ne icin paylasirsin?
Sadece mizmizlandigimi dusunuyor.
Sana aşık değil .
Israrla aşık olsun istiyosun ama o ilk zamanlardaki heyecan tutku yok neden anlamiyorsun .
Aşk bitince geri gelmez
Mızmızlanıyorsun çünkü!
Adamın işi bu, sen bunu söyleyince adam ne yapabilir?
İşi mi bıraksın istiyorsun? Hayırsa cevabın bunu söyleyince ne olacak?
1 yaşındaki bebekler gibi sürekli ilgi istiyorsun ve hep şikayet ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?