• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Sana aşık değil .
Israrla aşık olsun istiyosun ama o ilk zamanlardaki heyecan tutku yok neden anlamiyorsun .
Aşk bitince geri gelmez

Ask degilki sadece, 20 gun yaninda olmamasi canini sikmaz mi? Kari koca birbirini seviyosan bu rahatsiz eder bence. Ama iste etse bile ee napalim yani mecburum demeye getiriyor. Bisey yapsin demedim, nasi seni seviyorum diyosak o anlamda soyledim hislerimi paylasmistim

Sevgimi ifade etmek olamazmi, bi kadin kocasi 20 gun gidecek diye uzuldugunu belli etmesi kotu biseymi.. sevildigini dusunmezmi insan?
Sadece mantigiyla dusunuyo .

Yapılabilecek bir şey yoksa bunu sürekli dile getirmez.
Ben sevgiliyken sırf eğlenmek için bir aylığına kuzenimin yanına yurtdışına gittim gezdim tozdum. Arayamadım da telefonla, otellerde internet yoksa üç gün ulaşamadı bana. Ve sırf zevkim için canım istediği için gittim o geziye iş için falan da değil. O zamanlar sevgilim bana böyle şikayet etse çok sinir olurdum.
Aynı şekilde evlendik eşimin eski iş yeri rica minnet şehirdışında iki haftaya yakın süren bir kampa götürdüler. Geceleri alem yaptılar gündüzleri çalıştılar telefonla bile konuşamadık ama ben şikayet etmedim. Adamın işi bu ben bunu telefonda söylesem eminim o da bana sinir olurdu.
İşi bitti döndü ben de gezimden döndüm ikimizde de aynı şey yaşandı. Seni çok özledim dedim sarıldım o da ben de seni özledim dedi. Böyl birbirini sık boğaz etmeden dırdır etmeden on gün ayrı kalabilir insanlar.
Ama sen değişmezsin. bir gıdım değişmiyorsun bir gıdım.
Allah senle yaşayana sabır versin hiç büyümeyen bir çocukla evli ilgi ilgi diye ağlayan sürekli.

Sevgimi ifade etmek olamazmi, bi kadin kocasi 20 gun gidecek diye uzuldugunu belli etmesi kotu biseymi.. sevildigini dusunmezmi insan?
Sadece mantigiyla dusunuyo .
Hayır sen kocana muhtaç yasiyorsun sürekli . tek mesaj bu değil ki .
Ayrıca sana olanı söylüyorum durum tespiti . kocan aşık değil senin kadar sana bağımlı değil.
Ne yaparsan yap olmayacak

Bak bugun mesajlasiyoduk arada dedimki ya bu ay 20 gun yoksun cok gicik ayri kalcaz, oda 20 degil 10 gun, sonra 5 gun geliyorum sonra 8 gun yokum dedi, bende ne farkeder oyle yada boyle 18 gun ayriyiz iste gicik oluyorum sana bisi ifade etmiyomu dedim, oda evet oyle ama ne yapabilirimki neden tartisiyosun benimle dedi bende tartismiyorum belirtiyorum dedim sonrada cok bunaldim islerimi bitirip cikmak istiyorum dedi bende bozuldum bu dediklerime hic cevap bile vermedi yani "ee napalim durum degismeyecek nasilsa bos konusma " der gibi cevaplar verdi.
E insanlar sadece durum degissin diye mi konusur o zaman uzuntu ve sevgini ne icin paylasirsin?
Sadece mizmizlandigimi dusunuyor.
Bence kocanin verdigi tepkiye sasirmamalisin ya da sorgulamamalisin.
Bilmiyomusun gercekten ya sana boyle tepki verceni .
Adamin dusuncesi baskaysa bile tam tersini soyluyor.
Sebebi sensin yapma birak deniyor sana gitsin sonucta is icin gidiyor.
Adami soguttun mu artik bezdirdin mi bilemem belki yapisi boyledir ama ilgilenme .
Ben senin yerin de olsam simdiye coktan cileden cikmistim .
Cunku surekli kocamdan ilgi ilgi bekliyecem adam hep tersliyecek ben hala inat etcem hirs yapcam.
Coktan pes ederdim.
Sogurdum ustelik ya ne yani iki guzel bisey dese 10 dk fazla ilgilense belki bende boyle olmuyacam yok ama yok adam yapmiyor.
İsi yogun seyahat ediyor.
Hic umrunda bile degildir dusunmuyodur bile.cunku mesgullllll.
Sen de birak aryik ya.
Gercekten kendimde bi sorun oldugunu farkederdim bi dur derdim.
İsimi gucumu birakirdim.
Eger engel olamiyosam kendime ailemin yanina giderdim.
Bi muddet uzak dururdum.
Cunku bu sekilde en buyuk zarari kendine veriyosun.
Adam yarin isyan etse bosanmak istese napcan ozmn daha kotu .
Hic deme ozmn beni istemeyeni bende istemem diye.
Simdi niye boylesin ozmn.
Ya da bi baskasi olsa hayatinda nolcak.
Bu kadar kendinden gecme ya.
Aslinda her evlilikte yani genellikle oluyor boyle durumlar.
Senin ki kotu bisey ama hem kendin rahatsizsin bu durumdan hem de bi dur demiyosun.
Bi disari cik sabahtan aksama kadar gez bi etrafina bak ya .
Hic mi baska derdin yok.
Ya da ailen yokmu senin.
Kocan mi sadece .

Ask degilki sadece, 20 gun yaninda olmamasi canini sikmaz mi? Kari koca birbirini seviyosan bu rahatsiz eder bence. Ama iste etse bile ee napalim yani mecburum demeye getiriyor. Bisey yapsin demedim, nasi seni seviyorum diyosak o anlamda soyledim hislerimi paylasmistim
Peace 2 ginde gitsr herkes illaki dusunur.
Ama senin durum farkli yaninda da olsa ayri da olsa hep ayni seyler oldugu icin diyolar.
Yoksa kocam 20 gun gitse bende uzulurum.
Ama su durumda olsa isime gelir yani.
Bide dusunmem cunku adam benimle ayni seyleri hisseymiyo yani ve bunada aliniyom sonucta demi.
Derimki beni dusunmeyi ben niye dusunuyum.
İste senin durum biraz farkli.
Hem seninki kronik bisey hem de adam diyoki calismaya gidiyorum keyfimi gidiyom sanki boyle diyecegi belli.
Bunu diyeceni bile bile adamdan farkli bisey bekliyosun.

Bence kocanin verdigi tepkiye sasirmamalisin ya da sorgulamamalisin.
Bilmiyomusun gercekten ya sana boyle tepki verceni .
Adamin dusuncesi baskaysa bile tam tersini soyluyor.
Sebebi sensin yapma birak deniyor sana gitsin sonucta is icin gidiyor.
Adami soguttun mu artik bezdirdin mi bilemem belki yapisi boyledir ama ilgilenme .
Ben senin yerin de olsam simdiye coktan cileden cikmistim .
Cunku surekli kocamdan ilgi ilgi bekliyecem adam hep tersliyecek ben hala inat etcem hirs yapcam.
Coktan pes ederdim.
Sogurdum ustelik ya ne yani iki guzel bisey dese 10 dk fazla ilgilense belki bende boyle olmuyacam yok ama yok adam yapmiyor.
İsi yogun seyahat ediyor.
Hic umrunda bile degildir dusunmuyodur bile.cunku mesgullllll.
Sen de birak aryik ya.
Gercekten kendimde bi sorun oldugunu farkederdim bi dur derdim.
İsimi gucumu birakirdim.
Eger engel olamiyosam kendime ailemin yanina giderdim.
Bi muddet uzak dururdum.
Cunku bu sekilde en buyuk zarari kendine veriyosun.
Adam yarin isyan etse bosanmak istese napcan ozmn daha kotu .
Hic deme ozmn beni istemeyeni bende istemem diye.
Simdi niye boylesin ozmn.
Ya da bi baskasi olsa hayatinda nolcak.
Bu kadar kendinden gecme ya.
Aslinda her evlilikte yani genellikle oluyor boyle durumlar.
Senin ki kotu bisey ama hem kendin rahatsizsin bu durumdan hem de bi dur demiyosun.
Bi disari cik sabahtan aksama kadar gez bi etrafina bak ya .
Hic mi baska derdin yok.
Ya da ailen yokmu senin.
Kocan mi sadece .

Boyle konustugum zamanlarda ilgisiz . Kendi haline birakirsan ilgilenir. Onun ilgisi ona gore bize bakiyor calisiyor borcumuz bitsin cocuk yapabilelim diye cok calisiyor bu sekilde.
Ilgi alaka olarakta evde sarilmasi sevdigini soylemesi vs bunlar yeterli.
eski tip davraniyo yani cok icli disli degil. Yapisi boyle evet.
Baska islerim var ama benim esas odak noktam evliligim veya hayatimdaki insan. Imkansiz o ilk zamanlardaki gibi kalmasi biliyorum.
Ama ben sallarsam umursamazsam nasil olur onu bilemiyorum.. ben aski seviyorum cunku..

Insan 20 gün ayri kalinca üzülmesi mizmizlik mi oluyor :) bende dayanamam öyle ayri kalmaya...

Bak bugun mesajlasiyoduk arada dedimki ya bu ay 20 gun yoksun cok gicik ayri kalcaz, oda 20 degil 10 gun, sonra 5 gun geliyorum sonra 8 gun yokum dedi, bende ne farkeder oyle yada boyle 18 gun ayriyiz iste gicik oluyorum sana bisi ifade etmiyomu dedim, oda evet oyle ama ne yapabilirimki neden tartisiyosun benimle dedi bende tartismiyorum belirtiyorum dedim sonrada cok bunaldim islerimi bitirip cikmak istiyorum dedi bende bozuldum bu dediklerime hic cevap bile vermedi yani "ee napalim durum degismeyecek nasilsa bos konusma " der gibi cevaplar verdi.
E insanlar sadece durum degissin diye mi konusur o zaman uzuntu ve sevgini ne icin paylasirsin?
Sadece mizmizlandigimi dusunuyor.
Evet mızmızlanıyorsunuz çünkü.

Özleyeceğinizi söylemişsiniz, daha niye uzatıyorsunuz yok gıcık oldum yok sana bir şey ifade etmiyor mu diye. Ben de sevmem öyle uzatılmasını.

Boyle konustugum zamanlarda ilgisiz . Kendi haline birakirsan ilgilenir.
Kendi haline bırakın o zaman? Madem ilgileniyor bıraktığınızda?
Ama yok sizin talepleriniz, ilgi isteğiniz bitmiyor, o da "yeterince" ilgilenmediği için kendi haline bırakamıyorsunuz değil mi?

Boyle konustugum zamanlarda ilgisiz . Kendi haline birakirsan ilgilenir. Onun ilgisi ona gore bize bakiyor calisiyor borcumuz bitsin cocuk yapabilelim diye cok calisiyor bu sekilde.
Ilgi alaka olarakta evde sarilmasi sevdigini soylemesi vs bunlar yeterli.
eski tip davraniyo yani cok icli disli degil. Yapisi boyle evet.
Baska islerim var ama benim esas odak noktam evliligim veya hayatimdaki insan. Imkansiz o ilk zamanlardaki gibi kalmasi biliyorum.
Ama ben sallarsam umursamazsam nasil olur onu bilemiyorum.. ben aski seviyorum cunku..
Korkun bu iste ben umursamszsam daha kotu olur cunku kaybetme korkun var.
Ama boyle gidersede kaybetcen.
Adam cunku sende uzaklasiyor surekli soylenmen onu rahatsiz ediyor.

Birak ve gor nolcak bu sekildr evliligini yurutemezsin.
Evlilik tek kisinin cabasiyla yurumuyor malesef.

Peace gercekten cok yanlis dusunuyosun.
Ve hata yapiyosun.
Boyle yaptigin icin evliligin bitcek haberin yok.
Zannediyonki ben boyle yaptikca kocam bana ilgili olcak.

Peace gercekten cok yanlis dusunuyosun.
Ve hata yapiyosun.
Boyle yaptigin icin evliligin bitcek haberin yok.
Zannediyonki ben boyle yaptikca kocam bana ilgili olcak.

Cok sinir. Geldi simdi cikolata bisiler almis bana onlari gosterdi neyse yemege oturduk diyoki 3-4 kere ayni seyi soyluyosun ne yapalim gidiyorum her ay biliyosun bende hoslanmiyorum ama yapacak biseyim yok mecburum icim rahat gidebilirmiyim dirdirdir basimi yedin ayni seyle romantik falanda degil daha cok bebek gibi ve dirdir yapiyosun dedi. kendi acimdan anlatmaya calistim ne hissettigimi neden soyledigimi falan hos olmuyo ayni seyi hergun konusunca dedi.
Baydim dedi bide.
Bende baydim surekli reddedilmekten

Cok sinir. Geldi simdi cikolata bisiler almis bana onlari gosterdi neyse yemege oturduk diyoki 3-4 kere ayni seyi soyluyosun ne yapalim gidiyorum her ay biliyosun bende hoslanmiyorum ama yapacak biseyim yok mecburum icim rahat gidebilirmiyim dirdirdir basimi yedin ayni seyle romantik falanda degil daha cok bebek gibi ve dirdir yapiyosun dedi. kendi acimdan anlatmaya calistim ne hissettigimi neden soyledigimi falan hos olmuyo ayni seyi hergun konusunca dedi.
Baydim dedi bide.
Bu kafayla devam edersen dha çok bayarsın.
Ben bile okudukça ayyy diuorum bana baygınlık geldi buradan da kendinde bir milim değişiklik yaratmayı başaramadın.

Baydim dedi bide.
Peace,
bu adam bak ayrılmaya kalkarsa yine böyle ısrar edeceksin diye kendin bırak diye mi yapıyor bunları acaba?
Sanki birbirinize yıldırma politikası uyguluyor gibisiniz.
Birbirinize hem çok zıtsınız hem de inadına inadına davranıyorsunuz sanki.

Ben bile okudukça ayyy diuorum bana baygınlık geldi buradan da kendinde bir milim değişiklik yaratmayı başaramadın.

ilaç kullanmadıkça düzelmez.
Baydim dedi bide.

Sende takıntı var gibi peace.Kafanda birşeyler sabit hep aynı şey dönüp duruyor .Dilinde aynı şekilde.Dediğin olmayınca da çok mutsuz oluyorsun.

Eee adam sana cikolata biseyler almis.
Sen hala neyi surduruyon ki.
Adam gelmeden once konustuk demi.
Niye kendini tutmuyon ki.

Adami surekli durterek biseyler yaptiramazsin.
Hadi biyere kadar yaptirdin mutlu da olmuyosun ki.

Peace senin bundam bi onceki konuyu actiginda benim bosanma durumu vardi.
Seninle durumumuz cok cok farkli ama senin konularin da yapilan yorumlarda ben bile kendimden biseyler buldum.Bazi seyleri tarttim faydasi da oldu:)

Ama sana zerre etki etmedi ya:olamaz:

Peace,
bu adam bak ayrılmaya kalkarsa yine böyle ısrar edeceksin diye kendin bırak diye mi yapıyor bunları acaba?
Sanki birbirinize yıldırma politikası uyguluyor gibisiniz.
Birbirinize hem çok zıtsınız hem de inadına inadına davranıyorsunuz sanki.

Oyle mi diyorsun, oyleyse niye sevdigini soyluyor benle planlar yapiyor surekli cocuk hayali kuruyorki.. sanmiyorum bi planla yaptigini yildigi icin anlik oluyor diye dusunuyorum..
ama birbirimize zit gidiyoruz. Cok garip dimi

ilaç kullanmadıkça düzelmez.

Sende takıntı var gibi peace.Kafanda birşeyler sabit hep aynı şey dönüp duruyor .Dilinde aynı şekilde.Dediğin olmayınca da çok mutsuz oluyorsun.
Peace bencede git bi psikiyatrist e anlat durumu.kendime engel olamiyorum vsvs anlat faydasi olur.
Sanki senin durumun psikolog luk degil artik yani.

Senin ki yavas yavas hirsa donuyo tehlikeli yani

Sen olsan su durumda ne yaparsin peki? Suana kadar olani degistiremiyosun bugun oldu kocan geldi sana bunlari soyledi. Naparsin

Back
X