• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

ne yaparak uzdugumu mutsuz ettigimi biliyorum ama disari gitme dolasma istegi bunlardan biri olarak dusunmedim burda bunaliyorum yapacak bisey yok haftada 1 veya 2 haftada bir disari cikmanin zarari olabilirmi.. bende hergun eve gelip yemek yapiyorum bazen hic canim istemiyo ama disardan ye bugunde demiyorum, onun gibi bisey olarak dusundum bunu.

Aslında sen Türkiyede olmalıydın annenle akrabalarınla oyalanırdın kocanda bir nefes alırdı.Türkiye'ye ne zaman döneceksiniz?

Merhaba,

diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.

evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?

esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.

ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.

lutfen akil verin
Su siteye uye oldugumdan beri senin ayni konunu farkli basliklarla goruyorum nerdeyse her hafta. Hala sayfalarca yaziyor insanlar. Esine ve kendine saygin yok bari burdaki insanlara saygi goster.
Esinden bosan bir de terapiste git sen de kurtul biz de kurtulalim..

Su siteye uye oldugumdan beri senin ayni konunu farkli basliklarla goruyorum nerdeyse her hafta. Hala sayfalarca yaziyor insanlar. Esine ve kendine saygin yok bari burdaki insanlara saygi goster.
Şimdi bu yazıyıda görmezden gelip cevaplamayacak ve işine gelen,kendisine laf anlatmaya çalışan bir yorumu seçip aynı cümleleri kurmaya devam edecek :)

Şimdi bu yazıyıda görmezden gelip cevaplamayacak ve işine gelen,kendisine laf anlatmaya çalışan bir yorumu seçip aynı cümleleri kurmaya devam edecek :)

Ben herkese tek tek cevap yazmak durumundamiyim? Buraya kime yazsam herkes okuyabiliyor zaten. Ayrica bana laf sayan suclayan yorumlara ne diyeyim ? Gereksiz geliyo laf dalasina girip uzatmak? Hadi gormezden gelmedim yazdim sana ne oldu simdi sende yaz bi cevapta boyle konusalim

Anliyorum daha fazla yorum yapmak istemiyorsun burdaki insanlara bir saygisizligim yok , tabiki destek olmak zorunda degilsiniz. Yazmak isteyen olmak isteyen olur. Ben zorlamiyorum kimseyi yorum icin

Merhaba,

evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?

esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.

ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.

lutfen akil verin

Sen buna benzer bi olayı bu yıl içerisinde yine yaşamamımıydın hatta ben sana bende önceden böyleydim diye yorum yapmıştım. Bence sorun sende seni tanıyanlar o konuyada şimdi benim yaptığım yorumları yapmıştı ve sen bu sefer kendımı düzelticem demiştin. Bence kendine uğraş bul artık adamcagızada yazık elinden kaçırıcaksın ki sen boşanmanın eşşiğinden döndün yazık etme kendinize ya uğraş bul yada psikolojik destek al. Biraz sert bi yorum olduysa şimdiden kusura bakma

Ben herkese tek tek cevap yazmak durumundamiyim? Buraya kime yazsam herkes okuyabiliyor zaten. Ayrica bana laf sayan suclayan yorumlara ne diyeyim ? Gereksiz geliyo laf dalasina girip uzatmak? Hadi gormezden gelmedim yazdim sana ne oldu simdi sende yaz bi cevapta boyle konusalim
Benimki işine geldi demekki :)
Suçlamıyorlar acı gerçeklerden bahsediyorlar aynı konuyu 50 yerde neden açıp duruyorsun demek suçlamak değildir

Peace senin surekli esini araman laf soylemen esinin de herseferinde yogunlugundan bahsetmesi sen de getcekten biseyleri bitirmedi bu adam boyle yaptikca sogumuyomusun ona karsi.
Madem rahatsiz oluyo aramiyacam yeter bee demiyomusun.
Yoksa daha mi cok hirs yapiyon takinti haline getiriyosun.
Peace senin yerin de olsam varya oyle icatlar yapardim ki.
Hergun baska seyle ugrasirdim kendimi surekli gelistirir.
Degisik islerle ugrasirdim.
Evi bile temizlemesi icin kadin cagiriyosun.
Cocugun yok.
Eee okadar zamanin varki.
Calisiyosun zaten onun icin bile aksam geldigim de uzatir ayaklarimi keyif yapar keyfime bakardim.
Adami artik kabullen anormal bi durumu yok anlattigin kadar.
Bu kadar imkan varken bide esime gereksiz yere surekli kendime laf ettirmezdim.
Bir iki uc yaptin tamam bundan sonra yapma.
Sen istemiyosun surekli o var kafan da.
Bi baska seylerle ugras .
Cicekle bocekle ne bilim boya yap orgu or.

Bak ben kis geldi cocuklarim da var .
Orgu orerim bilmem model felan ama sirf mesguliyet olsun diye bi ters bi duz bildigim.illa biseyde ormuyorum.basliyorum canim sıkıldikca iki donuyorum:)))
Evle ugrasiyorum esyalarim yerini degistiririm.degisik seyler yaparim.
Kullanmadigim hicbirseyi evde bulundurmam.
Evim kucuk ve toplu degil diyosun ya bi bak evine kullanmadigin ne varsa cikar.
Belki evinle ugrasirsan hem mesgul olursun.
Hem de evin toplu olunca belki iyi gelir.
Ama esinden haric biseyler yap.
Disari cikmak illa para harcamak alisveris yapmak degil ki bi yuruyus bile o kadar iyi geliyoki.
Ben bazen canim cok sıkkin oldugun da disari cikiyorum.
Geziyorum boyle caddede carsida insanlara bakiyorum saga sola bakiyorum.
Eve o kadar pozitif donuyorum ki.
Orda kurs gibi seyler felan yok mu.
Bak simdiler de araba surmeyi ogrencem diye kafaya taktim.bu konuda hic cesareti olmayan ben :))
Ehliyet alcam.
Esim ogretiyor.
Sonra da cocuklari doldurcam arka koltuga gezcez biz diye planlar yapiyoz.
Bİ UGRAS BUL DOKTOR FELAN DA COZUM OLMUYACAK SANA SİLKEN VE DEKİ YETERR ULANN SİL BASTAN ALİYOZ HERSEYİ BU BEN DEGİLİM DEYİP CİK O RUH HALİNDEN:ruh:ha boyle birak gitsin

Peace senin surekli esini araman laf soylemen esinin de herseferinde yogunlugundan bahsetmesi sen de getcekten biseyleri bitirmedi bu adam boyle yaptikca sogumuyomusun ona karsi.
Madem rahatsiz oluyo aramiyacam yeter bee demiyomusun.
Yoksa daha mi cok hirs yapiyon takinti haline getiriyosun.
Peace senin yerin de olsam varya oyle icatlar yapardim ki.
Hergun baska seyle ugrasirdim kendimi surekli gelistirir.
Degisik islerle ugrasirdim.
Evi bile temizlemesi icin kadin cagiriyosun.
Cocugun yok.
Eee okadar zamanin varki.
Calisiyosun zaten onun icin bile aksam geldigim de uzatir ayaklarimi keyif yapar keyfime bakardim.
Adami artik kabullen anormal bi durumu yok anlattigin kadar.
Bu kadar imkan varken bide esime gereksiz yere surekli kendime laf ettirmezdim.
Bir iki uc yaptin tamam bundan sonra yapma.
Sen istemiyosun surekli o var kafan da.
Bi baska seylerle ugras .
Cicekle bocekle ne bilim boya yap orgu or.

Bak ben kis geldi cocuklarim da var .
Orgu orerim bilmem model felan ama sirf mesguliyet olsun diye bi ters bi duz bildigim.illa biseyde ormuyorum.basliyorum canim sıkıldikca iki donuyorum:)))
Evle ugrasiyorum esyalarim yerini degistiririm.degisik seyler yaparim.
Kullanmadigim hicbirseyi evde bulundurmam.
Evim kucuk ve toplu degil diyosun ya bi bak evine kullanmadigin ne varsa cikar.
Belki evinle ugrasirsan hem mesgul olursun.
Hem de evin toplu olunca belki iyi gelir.
Ama esinden haric biseyler yap.
Disari cikmak illa para harcamak alisveris yapmak degil ki bi yuruyus bile o kadar iyi geliyoki.
Ben bazen canim cok sıkkin oldugun da disari cikiyorum.
Geziyorum boyle caddede carsida insanlara bakiyorum saga sola bakiyorum.
Eve o kadar pozitif donuyorum ki.
Orda kurs gibi seyler felan yok mu.
Bak simdiler de araba surmeyi ogrencem diye kafaya taktim.bu konuda hic cesareti olmayan ben :))
Ehliyet alcam.
Esim ogretiyor.
Sonra da cocuklari doldurcam arka koltuga gezcez biz diye planlar yapiyoz.
Bİ UGRAS BUL DOKTOR FELAN DA COZUM OLMUYACAK SANA SİLKEN VE DEKİ YETERR ULANN SİL BASTAN ALİYOZ HERSEYİ BU BEN DEGİLİM DEYİP CİK O RUH HALİNDEN:ruh:ha boyle birak gitsin

Ne guzel yazmissin :) sagol yorumun icin.
Ya o and sinirlenip ee napiyosan yap diyorum ama baska bi gun yine arayabiliyorum . Cok ekstrem seyler soylemiyor bencede ilgisiz degil kesinlikle zaten ilgisiz olsa ben asla iliski surduremem biliyorum kendimi, suanda takinti oldu evet daha fazlasini istiyorum ama olmuyor yani saygi duymam gerektigini biliyorum surekli dipdibe olmak istemiyor iste burda yazilana gorede gayet normalse o zaman kendimi frenlemek durumundayim.
Eve temizlikci cagirmasammi diye dusunuyorum bugun kendim yaptim temizlik utu , disarida ciktik yemege herseye vakit kaldi tartismadikta gayet guzel bir gundu. O ben temizlik utu yaparken biseyler izledi yapti bende kendi evime duzenime odaklandim iyide geldi dedigin gibi.
Haftaici yogun tempolu calisiyorum eve gelip yemek bulasik falan sonrasinda 2-3 saat bos vaktim oluyor dizi izlerim bisey okurum , esimin ustune gitmeyecegim asla . Hobi olarakta yemek yapiyorum diyebilirim hosuma gidiyo biseyler yapmak veya disari cikip magazalara bakmak falan. Aralik ayinda esim 15-17 gun falan burda olmaycak seyahatleri var dunyanin obur ucuna gidiyo bende gunduzken onda gece olcak, sonra gelcek bi kac gun sonra istanbula gitcez ordada ben ailemde kalicam cogunlukla bu donemi insallah guzel sorunsuz geciririz rahatimiza keyfimize bakariz.
Genellikle ben sorun cikarmadikca bisey olmuyor, istanbuldada arayip hadi bisiler yapalim vs diye ustune gitmez kapris yapmazsam sorunsuz gecer.
Istanbulda benimde planlarim var kuafor arkadas aile birsuru sey var. burdada o yokken kendim takilirim spora inmeyi dusunuyorum kilo vermek istiyorum oylede vakit geciririm.

Ne guzel yazmissin :) sagol yorumun icin.
Ya o and sinirlenip ee napiyosan yap diyorum ama baska bi gun yine arayabiliyorum . Cok ekstrem seyler soylemiyor bencede ilgisiz degil kesinlikle zaten ilgisiz olsa ben asla iliski surduremem biliyorum kendimi, suanda takinti oldu evet daha fazlasini istiyorum ama olmuyor yani saygi duymam gerektigini biliyorum surekli dipdibe olmak istemiyor iste burda yazilana gorede gayet normalse o zaman kendimi frenlemek durumundayim.
Eve temizlikci cagirmasammi diye dusunuyorum bugun kendim yaptim temizlik utu , disarida ciktik yemege herseye vakit kaldi tartismadikta gayet guzel bir gundu. O ben temizlik utu yaparken biseyler izledi yapti bende kendi evime duzenime odaklandim iyide geldi dedigin gibi.
Haftaici yogun tempolu calisiyorum eve gelip yemek bulasik falan sonrasinda 2-3 saat bos vaktim oluyor dizi izlerim bisey okurum , esimin ustune gitmeyecegim asla . Hobi olarakta yemek yapiyorum diyebilirim hosuma gidiyo biseyler yapmak veya disari cikip magazalara bakmak falan. Aralik ayinda esim 15-17 gun falan burda olmaycak seyahatleri var dunyanin obur ucuna gidiyo bende gunduzken onda gece olcak, sonra gelcek bi kac gun sonra istanbula gitcez ordada ben ailemde kalicam cogunlukla bu donemi insallah guzel sorunsuz geciririz rahatimiza keyfimize bakariz.
Genellikle ben sorun cikarmadikca bisey olmuyor, istanbuldada arayip hadi bisiler yapalim vs diye ustune gitmez kapris yapmazsam sorunsuz gecer.
Istanbulda benimde planlarim var kuafor arkadas aile birsuru sey var. burdada o yokken kendim takilirim spora inmeyi dusunuyorum kilo vermek istiyorum oylede vakit geciririm.
İste bu 15-17gun kendinle ilgilen eger basarabilirsen hayatin daha guzel ve huzurlu olcak.istanbula gittiginde de arkadasin varsa onlarla ailenle vakit gecir bol bol.

Herkese iyi aksamlar,
biraz once eski konularimi okudum bitirdim, neredeyse tum yorumlari okudum , bakmadan sayfa gecmedim.
size hak verdim yerden goge haklisiniz kizmakta.
ben bu iliskinin icerisinde olup surekli kavga gurultulu gecirdigim icin farkina varamamisim, zaten yapilacak tum yorumlar yapilmis akillar verilmis. bir benim yerime gecilmedigi kalmis. daha bu konuyu acmamin bi manasi yokmus.
destekleriniz yorumlariniz yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. o ustuste kavgalarimizi, burdan gelen yorumlari / dusunceleri okudukca yuzlestim.
insallah guzel olur hersey.

Herkese iyi aksamlar,
biraz once eski konularimi okudum bitirdim, neredeyse tum yorumlari okudum , bakmadan sayfa gecmedim.
size hak verdim yerden goge haklisiniz kizmakta.
ben bu iliskinin icerisinde olup surekli kavga gurultulu gecirdigim icin farkina varamamisim, zaten yapilacak tum yorumlar yapilmis akillar verilmis. bir benim yerime gecilmedigi kalmis. daha bu konuyu acmamin bi manasi yokmus.
destekleriniz yorumlariniz yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. o ustuste kavgalarimizi, burdan gelen yorumlari / dusunceleri okudukca yuzlestim.
insallah guzel olur hersey.
İnsallah:KK36:

benim sorunum burada sıkılıyorum hakikaten, ailem yok is disinda pek gorustugum arkadasim yok, evim 55 m2, esim gibi seyahat etmiyorum o ediyor daha cok yoruluyor falan belki ihtiyac duymuyo benim kadar gezmeye vs.
ben tum sıkıntımı esimle gidermeye calisiyorum. belki Turkiyede olsak, aileler yanimizda olsa, ev-is- aile ziyaretleri derken zaten bu kadar zorlamayada gerek kalmicak. ama iste savunacak bisey yok en sonunda baktiginda surekli kavga edilen huzursuz bir ev ortami olusuyor. esimin acisindan baktiginda " cok yoruluyorum ayda 1 seyahat ediyorum bizim icin cabaliyorum cocuk yapalim para kazanalim diye, karim hala niye ilgilenmiyosun niye aramiyosun niye gezmiyoruz dirdiri ediyor ,doyumsuz , istekleri bitmiyor" olarak gorunuyor. benim acimdan da boyle.
bide evlendik diye artik genellikle herseyi birlikte yapmaliyiz mantigindan cikmaya calisiyorum.
belki baska bi tiple evli olsam coktan bosanmistik belkide. esim sinirli ama sabirli da evlilige inanan bosanmaya cok sicak bakmayan biri olmasininda etkisi var.
evlenmeden once gezmeyi dolasmayi sosyal hayati severdi, buraya geldik , isleri yogunlasti, ortam ulke degisti, bu sebepten baya bi kesildi . evi seviyo evde kalmak istiyo evde yiyelim, takilalim, en fazla supermarkete alisverise gidelim bi kahve icelim falan donelim istiyo. disarda yemegi sevmiyo Cin'deyiz sonucta alisamadi yemeklere, yabanci yerlere gitsek ayda 1 gideriz cok pahali ve guzel degil hakikaten.
esim tam bir yurdum insani :) turkiyede olsak belki boyle olmazdi ondan..

arkadaş edin o zaman. sürekli sıkılıyorum sıkılıyorum başka bir şey bilmiyorsun. çin de yaşamayı sen kabul ettin o zaman evlenmeyecektin yurtdışına. kabul ettiğin şartlar için eşini zehir ediyosun bu ne ya.

Merhaba,

lutfen akil verin
sen de çalış.
hatta ağır tempolu bir iş olsun.
eşin daha da fazla dayanamayacaktır artık.
çok bunalttın adamı çook

Back
X