evliligim, lutfen akil verin

Selam, iyi ettin yazdin
Hayirli olsun tebrikler omur boyu mutluluklar dilerim.
gun icinde iletisimde olmaya calisiyorum iste evet ne yapabilirki mantikli bir aciklamasi da yok zaten tabiki iste yogun bi sekilde calisiyor, benim gibi. evde kendime biseyler bulmaya calisacagim bu hafta sonu yardimci kadina soylicem gelmesin ben kendim yapayim hem vakit gecer hem evi guzel dip kose temizlerim diye dusundum.
Kendi kendimi oyalamam lazim esimede alan saglamis olurum o da rahat eder. evet onun icinden gelsin o gelsin bana. en son konustugumuzda gun icerisinde seni aramama gerek kalmiyorki hatta dusunmeme gerek kalmiyor sen zaten ariyorsun yaziyorsun, bende dusuneyim izin ver ozleyim aklima gelsin ben arayim falan dedi sen buna musade etmiyorsun dedi.
buradan alabilecegim bisey yok yorum disinda, buraya gelip iliskimi duzeltemezsinizki biliyorum..

Geçici çözümler değil kalıcı çözümler bulman lazım.
Kendini değil, kafa yapını değiştirmen lazım.
Yorumları sadece okuman değil, anlaman ve hayatının içerisine koyman lazım.
Okuyorsun evet, kendini haklı görüyorsun ama sıkıntı burada. Bugün bile eminim yine dayanamayıp aradın eşini. Dün akşam belki sana arama dedi ama aradın. Hadi aklından geçenler senin elinde değil, düzelmeye çalışıyorsun zamana ihtiyacın var vs. Aklına geleni yapıp yapmamak senin elinde ama. Bu konuda da ilerletmiyorsun ki sen kendini.

senin hayatın tamamen kocan olmus.birde aldatsa adam kı dua et yapmasın bu gidisle.sen neden kendını ona karsı kücük görüyorsun kı?ya lütfen sunu kafanıza sokun kocanız sızın malınız degıl onun düsüncelerini hapsedemezsınız,özelıne burnunuzu cok sokamazsınız.bide su aynı isimle evlılerın actıgı sosyal medya hesapları varya o benı cıleden cıkarıyor.sizene arkadas kocanızın hesabından erkek ark belkı bel altı küfürlü sohbet edecek sizeneeeeee

kendi acimdan baktigimda hakli hissediyorum.. inat ettigimde veya usteledigimde kendimi onun yerine koyup dusunuyorum, bu ise yariyor bu cozumu buldum .
haftasonu kendime is cikardim, temizlik ve utu yapicam evi duzenlicem yemek yapicam. cumartesi aksam yemege cikicaz bunun harici bi planimiz yok en azindan bende mesgul olayim sarmayim ona dedim

malesef kabullenmek zorundasın iş ortamı böyle...

kaybetme korkusu olmayınca ilk ilgi işte oluyor mecburen

ama şöyle düşün o işi de seni sevdiği için bu kadar önemli, aileniz için çalışıyor.

bi erkek arkadaşımla dertleşirken sana aldığı bir şarap bile aslında onun senin için çalışarak emeğini vererek sevgi göstermesi diyince benim de bakış açım değişmişti.

bu yaşlar tam kariyer yaşları, yükselip ailesine rahatça bakabilmek için işe bu kadar odaklanıyor.

bir de şöyle düşün, adam saçma sapan çalışsa ve işten atilsa sabahtan akşama sana evde ilgi gösterse 2 haftada sıkılırsın.

evet ilgi görmek istiyor insan ama artık çocuk değiliz kendi başımıza da yetebilmeliyiz.

Her haftasonu dışarı çıkmak zorunda değilsiniz ki aslında, neden böyle bir düşüncen var?
Zaten haftaiçi çalışıyorsun evde değilsin, haftasonu tüm gün evinde dinlenmek yerine illa çıkalım diye diretmenin anlamı ne?

sıkılıyorum gelen giden yok cevre yok bari biraz cikalim dolanalim disarida yiyelim falan hosuma gidiyor.
esimde 2-3 hafta evde kalsin tercih eder her hafta cikmaktansa

Sudan sebeplerle mutsuz ediyorsun kendini.. bu yazdıklarını ben dahil burda çoğu kişi yaşıyor İnan ki.. napalım adamlara hayatı zehir mi edelim? Bak mesela ben artık eşim aramadan aramıyorum neden? Çünkü bazen aradığımda müsait olamıyor kısa kesiyor veya hiç açamıyor telefonu.. normal şeyler bunlar rahat ol eşinin önceliğini bilemem ama böyle basit şeyler için boş yere huzurunuzu bozma..

sıkılıyorum gelen giden yok cevre yok bari biraz cikalim dolanalim disarida yiyelim falan hosuma gidiyor.

Şu bile bencilliğinin ispatı.
Adam çıkmak istemiyor hoşlanmıyor, sen dışarda olmaktan dışarda yemekten zevk alıyorsun diye kavga çıkarıp yine zorla çıkarıyorsun.
İlişkide iki tarafında keyif alması, mutlu olması gerekir. Sizin ilişki anlayışınız ben mutlu olayım benim dediğim olsundan ibaret.
Üç konudur size daha her hafta çıkılmak zorunda olmadığını, eşinizin canı istemiyorsa sizin de ona anlayışlı olmanız gerektiği anlatılamadı ki.
Beş yüz yorum geldi hala illa her hafta çıkalım da kaldınız.
Allah acısın da yardım etsin kocanıza.
Burada bana sabit fikirlerinizden fenalık geliyor.
Benim canım her hafta çıkmak istemese evde kalmak istesem eşim illa ben illa ben dese ne yapardım düşünemiyorum.
Çok bencilce bir şey bu.
Bir hafta çıkın bir hafta çıkmayın mesela zaten bir ay dört hafta tam eşitlik olsun biraz da eşinizi düşünün diyeceğim ama doğru siz dışarda yemekten keyif alıyorsanız konu bitmiştir eşiniz kimin umrunda?

Terapist ne diyor peki bu duruma?
ailemin yanındayken bile tüm haftaiçi çalışıyorum diye dışarı çıktığımdan haftasonunu evde geçirmek isterdim. Ve kendimioyalayacak milyonlarca şey bulabilirdim, ki hala da öyleyim.
Şimdi de biran önce zaman geçsin evi, evliliği rayına sokalım da haftasonu çıkmak zorunda kalmayalım diyorum.
Peki ya sana dese eşin, sen benimle evde kalmaktan hoşlanmıyorsun, demek ki beni sevmiyorsun, sürekli dışarı çıkmak istiyorsun dese, ne düşünürsün?

Yorum yapmaktan vazgeçtim sadece bir uzmandan yardım alın olur mu, en doğru çözümü orada bulursunuz çünkü. İyi günler

aynen sanki herşeyi beraber yapmak zorundalar

aynen sanki herşeyi beraber yapmak zorundalar

Ben tek kendi mutluluğuna odaklanmasını ve sabir fikrine hayret ediyorum.
Kendi mutluluğundan başka odak noktası yok. Adam mutsuz belli bu dert değil ama dert kavga etmesi ağır konuşması. Hani sessiz sakin ama mutsuz olsa konu sahibi için çok da dert değil.
Konu sahibi kendine kukla arıyor.
Gelsin yemekte robot gibi gününü anlatsın, canı sıkkın olsa konuşmak istemese bile anlatsın en ufak detayıyla. Sonra dizisi olsa bile izlemesin onla sohbet etsin her gün ama her gün.
Haftasonu canı çıkmak istemese bile fark etmez karısı istiyor ve gidilmeli.
Adam çin yemeğine alışamadım ve diğer restoranlar pahalı gitmeyelim diyor ne kadar mantıklı bir gerekçe ona bile ama ben sıkılıyorum çıkacak diyor.
Çok bencil bir ilişki.
Bu nasıl bir sevme stili.
Allah böyle sevgiden korusun insanı.
Elmayra vardı ya kedileri sıkıp öldürürdü aynı onun gibi bencil bir sevgi, severken öldürüyor.
Burada üç konu bilmem kaç yüz yorum olmuş hala aynı şeyleri anlatıyor ama çözüm yok. Çünkü kocanın isteği hisleri önemsiz.
Bilmiyorum ben olsam mesela eşimin gitmek istemediği restoranlara inatla gitmek için kavga etmezdim. Adam evde oturmak istiyorsa ortak payda bulurdum. Bir hafta çıkalım bir hafta çıkmayalım gibi. Hep ben hep benle nasıl bir evlilik yürür ki.
Biz olamamışlar olamazlar da. Biz olmak için bu egolardan kurtulmak lazım ama imkansız

Evinde sakin sakin vakit geçirmek isterken birinin zorla dışarı sürüklemesi gerçekten çok sinirlendirici ve soğutan bir şey.

Yeri gelir gece 11de telefon gelir arkadaşımdan hazırlanır çıkarım üşenmem, yeri gelir gündüz bile öldür Allah çıkaramazsın beni evden. Ya ben eşofmanımı giyip koltukta cips yemek istiyorum belki, bütün hafta yorulmuşum evimde yayılmak istiyorum. Tutup kolumdan benim dinlenme vaktimi gasp eden birine niye anlayış göstereyim? Üstelik bunu uzlaşarak değil kavga edip trip atarak yapıyor.

Ben de eş durumundan Konya'ya geldim. Burada arkadaşım yok kafa dengi insan da yok, gideceğimiz bir yer de yok. Anca kebapçı falan burdaki mekanlar. Ben de çinde sayılırım yani.
Ama biz burada her haftasonu bir yerlere gitmiyoruz.
Bazen ben istemiyorum bazen eşim. Beni zorlasa illa ki çık dese ben soğurum resmen.
Bazen insanın modu düşük oluyor. Bu ne baskıcılıktır yani.
Hep ben hep ben.

Terapist birsey demedi bununla ilgili daha dogrusu cok ustunde durmadik .
Hak veririm o surekli disari gidelim evde durmayalim dese bende bozulurdum ama belli bi sebebi yok, evde kendimi oyalayamiyorum gelen giden yok, iki insan gorelim gezelim hosuma gidiyo.. haftaici hergun calismama ragmen..

bizde her haftasonu cikmiyoruz yorgunsa seyahatten geldiyse cikmiyoruz, ama onun disinda haftada bir gun birsey yapalim degisik birsey gorelim ne bileyim istiyorum , istemiyosa zorla cikmiyoruzki yok oyle bisey, esim genel olarak evi seven biri burada yemekleri sevmiyor diger restoranlar pahali diye ayda bi - 2 kere gidiyoruz. yani ona kalsa 2 haftada- 3 haftada bir ciksa okey. kendide soyluyor senin icin cikiyoruz diye, bu sebepten pek zarar verdigimi dusunmuyorum yoksa nasi yapalim orta yolu bu tamamen benim istedigim gibi yasamiyoruz, evde de kaliyoruz disarida cikiyoruz degisiyor. bana deseki her hafta cikalim, gule oynaya giderim. ben soyleyince istemiyosa evde kalalim diyosa cikmiyoruz.

Bu konuda pek zarar verdiğinizi düşünmüyorsunuz, zaten pek dırdır ettiğinizi de düşünmüyorsunuz e peki bu adam neden mutsuz ? Siz de evliliğimi nasıl kurtarrıım temalı bu konuları neden açıyorsunuz ? Önce yaptığınız yanlışları kabullenmeniz lazım.

ne yaparak uzdugumu mutsuz ettigimi biliyorum ama disari gitme dolasma istegi bunlardan biri olarak dusunmedim burda bunaliyorum yapacak bisey yok haftada 1 veya 2 haftada bir disari cikmanin zarari olabilirmi.. bende hergun eve gelip yemek yapiyorum bazen hic canim istemiyo ama disardan ye bugunde demiyorum, onun gibi bisey olarak dusundum bunu.

Kendin git kocanı takma peşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…