- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.352
- 498
- 37
- Konu Sahibi peaceful16
-
Susarsan düzelme ihtimali varSen olsan su durumda ne yaparsin peki? Suana kadar olani degistiremiyosun bugun oldu kocan geldi sana bunlari soyledi. Naparsin
Bu kafayla devam edersen dha çok bayarsın.
Ben bile okudukça ayyy diuorum bana baygınlık geldi buradan da kendinde bir milim değişiklik yaratmayı başaramadın.
Oyle mi diyorsun, oyleyse niye sevdigini soyluyor benle planlar yapiyor surekli cocuk hayali kuruyorki.. sanmiyorum bi planla yaptigini yildigi icin anlik oluyor diye dusunuyorum..
ama birbirimize zit gidiyoruz. Cok garip dimi
Azim değil de empati yaptıkça adamla burada kriz geçiriyorum. Yoksa konu sahibinin normal bir ruh hali olmadığını geçen konu da fark etmiştim.Sevgilielvanelvan88 , azminize hayran olduğumu belirtmek istedim.
Ben Peace ile uzun süre konuştum, özelden de anlattım, dinledim vs ama bir süre sonra kendime yazık diye bıraktım.
Artık sadece okuyup gülüp geçiyorum.
Peace eşini darlayıp, ilgi açlığını buraya yansıtıp yorum istiyor, aynı soruyu defalar ve defalarca sormakta bir sakınca görmüyor.
Kendisi, kendisi yüzünden aylardır aynı şeyleri yaşarken hayat akıyor farkında değil.
Ben, benden 600km uzakta yaşayan eşimle bu süreçte bir kere bile tartışmadım, misler gibi, huzurla, ağız tadıyla geçinip gidiyoruz birbirimizi baymadan.
Geçen her gün ömürden gidiyor, kaybettiklerinin, kaçırdıklarının farkında dahi değil.
Azminizi ve kendinizi ifade etme çabanızı takdir ediyorum fakat bunun beyhude bir uğraş olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar.
Oyle mi diyorsun, oyleyse niye sevdigini soyluyor benle planlar yapiyor surekli cocuk hayali kuruyorki.. sanmiyorum bi planla yaptigini yildigi icin anlik oluyor diye dusunuyorum..
ama birbirimize zit gidiyoruz. Cok garip dimi
Adam sevmese çoktan vazgeçmişti
adamın o yanını cok zorlamıssın oraya çalışma benceAsk degilki sadece, 20 gun yaninda olmamasi canini sikmaz mi? Kari koca birbirini seviyosan bu rahatsiz eder bence. Ama iste etse bile ee napalim yani mecburum demeye getiriyor. Bisey yapsin demedim, nasi seni seviyorum diyosak o anlamda soyledim hislerimi paylasmistim
ne reddedilmesi yaCok sinir. Geldi simdi cikolata bisiler almis bana onlari gosterdi neyse yemege oturduk diyoki 3-4 kere ayni seyi soyluyosun ne yapalim gidiyorum her ay biliyosun bende hoslanmiyorum ama yapacak biseyim yok mecburum icim rahat gidebilirmiyim dirdirdir basimi yedin ayni seyle romantik falanda degil daha cok bebek gibi ve dirdir yapiyosun dedi. kendi acimdan anlatmaya calistim ne hissettigimi neden soyledigimi falan hos olmuyo ayni seyi hergun konusunca dedi.
Baydim dedi bide.
Bende baydim surekli reddedilmekten
Bana bu sevgi gibi gelmiyor bayadır.
Çok sevsem de ben bu kadar baskıya, siteme, kavgaya ve siteme katlanamazdım.
Bence adam düzen seven biri ve Çin'de tek başına yapamıyor. Yalnız yaşadığı bir dönem var belli ki mutlu değilmiş o dönemde. Yanında kendi dilinden birini arıyor bence.
Sadece gurbette yalnız kalmamak için katlanmaya çalışıyor gibi geliyor bana da.
Seninki romantizm degil peace, seninki şikayet etmek. Ayy böyle memnuniyetsiz, huzursuz, negatif bir kadınsın. Aynen böyle bir enerji yayıyosun. Biz internet üzerinden aldık bunu, eşin ise yüksek doz maruz kalıyor.
Allah aşkına ilac tedavisine başla. Maddiyat maddiyat deyip durma, bahane üretme. Tatile suna buna giderken para buluyodunuz buna da bulursun. Adam kendine daha az dırdır yapan güler yüzlü pozitif bir geyşa bulur basar gider, sen de kalırsın takıntılarınla. iş o raddeye gelmeden bir "psikiyatriste" git. bir hekime göster kendini. türkiyedeyken git anlat derdini. eminim 2.seansa bile gerek duymadan seni anlar. çine geri döneceğini de anlatırsn ona göre bir tedavi yolu seçer.
Bu ne ama artık ya. diger konunda 100 kere söyledik anlattık sana. hala adami bunaltmaya devam ediyorsun. sen bu adamdan bu kadar mi nefret ediyosun ya
Seninki romantizm degil peace, seninki şikayet etmek. Ayy böyle memnuniyetsiz, huzursuz, negatif bir kadınsın. Aynen böyle bir enerji yayıyosun. Biz internet üzerinden aldık bunu, eşin ise yüksek doz maruz kalıyor.
Allah aşkına ilac tedavisine başla. Maddiyat maddiyat deyip durma, bahane üretme. Tatile suna buna giderken para buluyodunuz buna da bulursun. Adam kendine daha az dırdır yapan güler yüzlü pozitif bir geyşa bulur basar gider, sen de kalırsın takıntılarınla. iş o raddeye gelmeden bir "psikiyatriste" git. bir hekime göster kendini. türkiyedeyken git anlat derdini. eminim 2.seansa bile gerek duymadan seni anlar. çine geri döneceğini de anlatırsn ona göre bir tedavi yolu seçer.
Bu ne ama artık ya. diger konunda 100 kere söyledik anlattık sana. hala adami bunaltmaya devam ediyorsun. sen bu adamdan bu kadar mi nefret ediyosun ya
Psikologla gorustuk bi kac seans, baska bi doktorla gorusmedim.. turkiyede belki giderim ama 1 -2 seansla olmuyorki uzun sure gidip gorusmek gerekiyo bide ilac kullanmak istemiyorum ben gereksiz .
Amacim bunaltmak degil istemeden yapmis oluyorum.
Hastaneye gitmek zorunda kaldik biraz once benim icin (ayagim agriyordu) neyse catlak varmis esim sinirliydi baya oncesinde bu tartismadan dolayi ama olaydan sonra baya bi yumusadi sarildi . Dediginiz gibi biz 2 gun iyi 5 gun kotuyuz, herkesin dedigine gore benden kaynaklanan bir durum abartiyorum bunaltiyorum. Benim dedigim olana dek uzatiyorum ama sonunda ters tepiyor.
Insallah vazgecebilirim bundan, haftaya 10 gunlugune gidiyor kavga edip ayrilmak istemiyorum kotu oluyor, daha onceki konumda oyleydi kavga edip bosanmaya gelmistik gitmisti.
Genel olarak her uzak kalisimiz bize iyi geliyor ozlemis sakinlesmis oluyoruz mutlu basliyoruz sonrasinda benim yaptigim seylerle basliyor ve onun kaba sozleriyle devam ediyoruz.
Boyle bir kisir dongu. Ben etrafimda boyle bir evlilik gormedim. Ikimizde zarar goruyoruz.
Ben kendimi duzelterek ikimizi mutlu edebilirmiyim?
Bak bugun mesajlasiyoduk arada dedimki ya bu ay 20 gun yoksun cok gicik ayri kalcaz, oda 20 degil 10 gun, sonra 5 gun geliyorum sonra 8 gun yokum dedi, bende ne farkeder oyle yada boyle 18 gun ayriyiz iste gicik oluyorum sana bisi ifade etmiyomu dedim, oda evet oyle ama ne yapabilirimki neden tartisiyosun benimle dedi bende tartismiyorum belirtiyorum dedim sonrada cok bunaldim islerimi bitirip cikmak istiyorum dedi bende bozuldum bu dediklerime hic cevap bile vermedi yani "ee napalim durum degismeyecek nasilsa bos konusma " der gibi cevaplar verdi.
E insanlar sadece durum degissin diye mi konusur o zaman uzuntu ve sevgini ne icin paylasirsin?
Sadece mizmizlandigimi dusunuyor.
Ask degilki sadece, 20 gun yaninda olmamasi canini sikmaz mi? Kari koca birbirini seviyosan bu rahatsiz eder bence. Ama iste etse bile ee napalim yani mecburum demeye getiriyor. Bisey yapsin demedim, nasi seni seviyorum diyosak o anlamda soyledim hislerimi paylasmistim
Su cumleyi en az 100 defa tekrarladiniz gercekten normal disi bir durumunuz varBen kendimi duzelterek ikimizi mutlu edebilirmiyim?
Kendi kendine yada burayla asla basaramaz bayagi bayagi ilacli terapili uzun sureli tedavi lazim konu kiskanclik sevgi arsizligi vs yi asmis bildigin takinti boyutuna gitmisBu konu da 30 sayfa olmuş, iyi niyetle yorum yapan, konu sahibinin değişeceğine inanan üyeler boşuna yoruluyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?