evliligim, lutfen akil verin

Bu kafayla devam edersen dha çok bayarsın.
Ben bile okudukça ayyy diuorum bana baygınlık geldi buradan da kendinde bir milim değişiklik yaratmayı başaramadın.

Sevgili elvanelvan88 , azminize hayran olduğumu belirtmek istedim.

Ben Peace ile uzun süre konuştum, özelden de anlattım, dinledim vs ama bir süre sonra kendime yazık diye bıraktım.

Artık sadece okuyup gülüp geçiyorum.

Peace eşini darlayıp, ilgi açlığını buraya yansıtıp yorum istiyor, aynı soruyu defalar ve defalarca sormakta bir sakınca görmüyor.

Kendisi, kendisi yüzünden aylardır aynı şeyleri yaşarken hayat akıyor farkında değil.

Ben, benden 600km uzakta yaşayan eşimle bu süreçte bir kere bile tartışmadım, misler gibi, huzurla, ağız tadıyla geçinip gidiyoruz birbirimizi baymadan.

Geçen her gün ömürden gidiyor, kaybettiklerinin, kaçırdıklarının farkında dahi değil.

Azminizi ve kendinizi ifade etme çabanızı takdir ediyorum fakat bunun beyhude bir uğraş olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar.

benim işim genelde erkeklerle geçiyor. eşimin de bir günde ne kadar çok bayan gördüğünü bilemezsiniz. çünkü işimiz hep insanlarla ve hizmet sektörü. bu durumda eşim de ben de kıskançlık krizlerine girsek hayat nasıl olurdu kim bilir? ben kıskancım ama takıntılı değilim. durmam gereken yerleri biliyorum. otokontrolüm var. eşimin gereksiz kıskançlığını hiç görmedim. güven sanırım bu konularda çoğu şeyi dizginliyor. sizin de öyle olmalı. şu bir gerçek siz ne kadar üstüne düşerseniz düşün bir adam sizi aldatacaksa aldatacaktır. siz ne kadar ilgi beklerseniz bu o kadar geri tepecek ve muhtemelen sahte davranışlara iteceksiniz onu. siz ne kadar ipi tutarsanız tutun biri gidecekse bunun kimse önüne geçemez. özet olarak beklentileri küçük tutmalı. nefes alacak zamanlar olmalı iki kişi arasında. umarım faydası olur size söylediklerimin.

offf yine mi sen! yahu 200 kadar sayfa senin konun değil miydi? ben üşenmeden tek tek okumuştum bir haftada! hala aynı sorun hala aynı konunun devamı niteliğinde yeni bir konu üstelik 30 sayfa olmuş yine
ben olsam boşardım net! takıntılı insanlara tahammülüm yok bir lafı 2. kez söylerken bile sert çıkarım 3.de yeter artık der bırakırım yani

Oyle mi diyorsun, oyleyse niye sevdigini soyluyor benle planlar yapiyor surekli cocuk hayali kuruyorki.. sanmiyorum bi planla yaptigini yildigi icin anlik oluyor diye dusunuyorum..
ama birbirimize zit gidiyoruz. Cok garip dimi

Üzgünüm Peace.
Bana garip gelmiyor.
Bana yorucu geliyor.
Benim yüreğim kaldırmaz sürekli tedirginliği.
Her ikiniz de sanki sürekli diken üzerindesiniz,birbirinizin açığını arayıp laf sokmaca,kalp kırmaca oyunu oynuyorsunuz.
Ben çoktan boşanırdım.
Başından beri söylüyorum,benim beklentilerimi karşılamayan,kavga sırasında gururumu inciten adam tarafından sevilmediğimi düşünürdüm.
Sen sakin zamanlarda kurulan bebe hayaliyle,sevdiğini söylemesiyle avunuyorsun.
Oysa ki karakterin gerçek yüzü kavga sırasında belli olur.
Önemli olan seni ne kadar sevdiğini söylemesi değil seni ne kadar az kırdığıdır.
Biraz karmaşık anlatmış olabilirim.
Belki de yanılıyorumdur,boşanmayacaksınız, her ikiniz de 3 gün kavga,2 gün küs,geri kalan 2 gün de barışık bir şekilde yaşamaya alışıp yuvarlanıp gideceksiniz.
Kimi evliliklerin de dinamiği böyle,yapacak bir şey yok.
Sadece bana ters.
Benim devam edebileceğim bir düzen değil bu.

Azim değil de empati yaptıkça adamla burada kriz geçiriyorum. Yoksa konu sahibinin normal bir ruh hali olmadığını geçen konu da fark etmiştim.
Normal değil sürekli aynı konular aynı şeyler. Üç dört gün önce her şeyi okudum bana söylenecek her şey söylendi anladım bu kez derken döndü dolaştı yine yok iş seyahatine gıcık oldum ben falan diyor.
Her seferin başa dönüyor ve ne yazık ki farkında da değil.
Zararı da kendine.

Oyle mi diyorsun, oyleyse niye sevdigini soyluyor benle planlar yapiyor surekli cocuk hayali kuruyorki.. sanmiyorum bi planla yaptigini yildigi icin anlik oluyor diye dusunuyorum..
ama birbirimize zit gidiyoruz. Cok garip dimi

Adam sevmese çoktan vazgeçmişti.Bence sorun sende Peace.Sen şu takıntılı halinden kurtulsan herşey çok güzel olacak.

Adam sevmese çoktan vazgeçmişti

Bana bu sevgi gibi gelmiyor bayadır.
Çok sevsem de ben bu kadar baskıya, siteme, kavgaya ve siteme katlanamazdım.
Bence adam düzen seven biri ve Çin'de tek başına yapamıyor. Yalnız yaşadığı bir dönem var belli ki mutlu değilmiş o dönemde. Yanında kendi dilinden birini arıyor bence.
Sadece gurbette yalnız kalmamak için katlanmaya çalışıyor gibi geliyor bana da.

adamın o yanını cok zorlamıssın oraya çalışma bence
ordan hassaslasmıs işte

ne reddedilmesi ya
nasıl cevap istiosun ki
ben de hoşalnmıyorum dio
ben de mutsuzum
mecburum dio neden kapatmıyorsun konuyu

Önceki konuda okuduklarımdan öyle olduğunu düşünüyorum arada çok önemli bir şey olmadıysa hala öyledir

Bu konuda artık peacenın düşünce yapısından bıkkınlık geldiği için ara sayfaları okumadım .Adamın en son seyahatle ilgili konuşmalarını okudum oda normal geldi.

Seninki romantizm degil peace, seninki şikayet etmek. Ayy böyle memnuniyetsiz, huzursuz, negatif bir kadınsın. Aynen böyle bir enerji yayıyosun. Biz internet üzerinden aldık bunu, eşin ise yüksek doz maruz kalıyor.

Allah aşkına ilac tedavisine başla. Maddiyat maddiyat deyip durma, bahane üretme. Tatile suna buna giderken para buluyodunuz buna da bulursun. Adam kendine daha az dırdır yapan güler yüzlü pozitif bir geyşa bulur basar gider, sen de kalırsın takıntılarınla. iş o raddeye gelmeden bir "psikiyatriste" git. bir hekime göster kendini. türkiyedeyken git anlat derdini. eminim 2.seansa bile gerek duymadan seni anlar. çine geri döneceğini de anlatırsn ona göre bir tedavi yolu seçer.

Bu ne ama artık ya. diger konunda 100 kere söyledik anlattık sana. hala adami bunaltmaya devam ediyorsun. sen bu adamdan bu kadar mi nefret ediyosun ya

Çok haklısınız.
Bana da buradan verdiği imaj kendine yetemeyen, çocuk gibi sürekli şikayet eden mızırdanan, çok trip atan, huzursuz ve mutsuz olmak için bahane arayan bir ilgi delisi kadın.
Ben burada katlanmıyorum adamı düşünemiyorum bile.
İnsan karısını böyle görüyorsa saygı duyamaz tüm kavgalar ondan zaten.

Degil 200 yorum 20000 yorum olsa degismeyeceksiniz
İnsan hayattan ne ister en basta saglik sonrada huzur mutluluk ister
Evmis arabaymis paraymis sonra gelir siz adamin en temel istegini huzuru vermiyorsunuz ustelik bir cok evlilige gore size zaman ayiran bir esiniz var

Ne kadar katlanacak? Bir yerde kopar maalesef ya toparlanin yada kendinizi ayriliga hazirlayin bi yolda devamin getirisi bu olur
Sizden kacmak icin daha fazla calisma daha cok is seyahati daha az iletisim sonra olmuyor bunaldim ayrilalim der
Buradan kimse yardimci olamaz cok takiksiniz cunku size anca uzman yardimci olur
Yazik etmeyin kendinizede yuvanizada esinizede

Psikologla gorustuk bi kac seans, baska bi doktorla gorusmedim.. turkiyede belki giderim ama 1 -2 seansla olmuyorki uzun sure gidip gorusmek gerekiyo bide ilac kullanmak istemiyorum ben gereksiz .
Amacim bunaltmak degil istemeden yapmis oluyorum.
Hastaneye gitmek zorunda kaldik biraz once benim icin (ayagim agriyordu) neyse catlak varmis esim sinirliydi baya oncesinde bu tartismadan dolayi ama olaydan sonra baya bi yumusadi sarildi . Dediginiz gibi biz 2 gun iyi 5 gun kotuyuz, herkesin dedigine gore benden kaynaklanan bir durum abartiyorum bunaltiyorum. Benim dedigim olana dek uzatiyorum ama sonunda ters tepiyor.
Insallah vazgecebilirim bundan, haftaya 10 gunlugune gidiyor kavga edip ayrilmak istemiyorum kotu oluyor, daha onceki konumda oyleydi kavga edip bosanmaya gelmistik gitmisti.
Genel olarak her uzak kalisimiz bize iyi geliyor ozlemis sakinlesmis oluyoruz mutlu basliyoruz sonrasinda benim yaptigim seylerle basliyor ve onun kaba sozleriyle devam ediyoruz.
Boyle bir kisir dongu. Ben etrafimda boyle bir evlilik gormedim. Ikimizde zarar goruyoruz.
Ben kendimi duzelterek ikimizi mutlu edebilirmiyim?

Siz kendinizi düzeltmek istemiyorsunuz ki. Kendini düzeltmek isteyen çoktan düzelmişti.

Bu konu da 30 sayfa olmuş, iyi niyetle yorum yapan, konu sahibinin değişeceğine inanan üyeler boşuna yoruluyorsunuz..

tabi ki rahatsız eder ama siz romantiklik olsun diye söylemiyorsunuz ki.
belki niyetiniz romantikliktir ama bize yazdığınız yazıyı okuyunca basbayağı şikayet, mızmızlanma ve dırdır olarak gözüküyor bu

Ben kendimi duzelterek ikimizi mutlu edebilirmiyim?
Su cumleyi en az 100 defa tekrarladiniz gercekten normal disi bir durumunuz var
Artik bir cok uye burada dalga gectiginizi dusunecek ve sert yorumlara donucek uzulursunuz gerekirse kullanin ilac okb hastalari gibi takilmissiniz ve inanin ne kadar yazarsaniz yazin kendinizin farkinda degilsiniz ben iki defa ayni cumleyi kurmaktan sıkıulirim mesela siz 100 defa yazmaktan sikilmiyorsunuz
Destek alin duzelirsiniz kendiniz basaramayacaksiniz gorunen o

Bu konu da 30 sayfa olmuş, iyi niyetle yorum yapan, konu sahibinin değişeceğine inanan üyeler boşuna yoruluyorsunuz..
Kendi kendine yada burayla asla basaramaz bayagi bayagi ilacli terapili uzun sureli tedavi lazim konu kiskanclik sevgi arsizligi vs yi asmis bildigin takinti boyutuna gitmis
Yada saglam bir sille yiycek kalicak bir basina duzeninden falan olacak evliligi yikilacak belki baska derde dusup unutur
Yoksa yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…