- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
Okuyorum yazmayacağım diyorum ama yine dayanamadım
Peace 2 haftalık evliyim henüz, en başındayım yani yolun. Akşamları evde yemek yiyoruz, tv bakıyoruz, konuşuyoruz, koklaşıyoruz ama telefonları elimize almak yasak, sürekli dipdibe konuşuyor olacağız demiyoruz. 2 gün önce o bi koltuğa uzandı, ben bi koltuğa uzandım "Kim Milyoner Olmak İster" izleyip soruları cevapladık. Bu arada eşim bir yandan da telefonunda oyun oynuyordu. Tahminimce yaklaşık 2 yıl sonra bu durum çok daha farklılaşacaktır, her dakika dip dibe olmayı daha da istemez hale gelip, ben bir odaya çekilip kitap okuyacağımdır o tv bakacaktır vs.
He gündüzleri dersen, çalışıyorum, eşim de çalışıyor. Tabi o vardiyalı sistem farklı biraz ama gün içerisinde napıyosun diye sormak aklıma gelmiyor benim. Napabilir gece çalıştıysa gündüz uyuyordur, işyerindeyse de çalışıyordur ne cevabı verebilir bana. Gündüzleri iletişim beklentin zaten olmamalı. Akşamları da nefes alsın eşin, sen de kendi hayatına bak.
Haftaya eşim 4-12 çalışacak mesela, akşamları yalnız olacağım evde bir sürü plan yapıyorum kendime şunu yaparım bunu yaparım diye. Puzzle'ım var ona bakarım dedim, dizilerim birikti izlerim dedim, kitabımı bitiririrm dedim. Bir süre sonra eşim evdeyken de yapacağım bunları. Sen de denesene akşamları kendini oyalamayı. Bırak biraz da eşin gelsin yanına.
Örnekler de veriyor insanlar sana, hala burdan ne çözümü bekliyorsun ben onu da anlayamıyorum ki?
Selam, iyi ettin yazdin

Hayirli olsun tebrikler omur boyu mutluluklar dilerim.
gun icinde iletisimde olmaya calisiyorum iste evet ne yapabilirki mantikli bir aciklamasi da yok zaten tabiki iste yogun bi sekilde calisiyor, benim gibi. evde kendime biseyler bulmaya calisacagim bu hafta sonu yardimci kadina soylicem gelmesin ben kendim yapayim hem vakit gecer hem evi guzel dip kose temizlerim diye dusundum.
Kendi kendimi oyalamam lazim esimede alan saglamis olurum o da rahat eder. evet onun icinden gelsin o gelsin bana. en son konustugumuzda gun icerisinde seni aramama gerek kalmiyorki hatta dusunmeme gerek kalmiyor sen zaten ariyorsun yaziyorsun, bende dusuneyim izin ver ozleyim aklima gelsin ben arayim falan dedi sen buna musade etmiyorsun dedi.
buradan alabilecegim bisey yok yorum disinda, buraya gelip iliskimi duzeltemezsinizki biliyorum..