Evliliğim için 35 kilo

arkadaşlar diyetisyene gidenler bilgileri paylaşsa bizimde bilgim olsa listeler ve özellikle tavsiyeleri neler çünkü ben çalışıyorum diyetisyene gidemiyorum
Evet söylediklerine ben de katılıyorum. Çünkü ben de çalışıyorum. İzin almak sıkıntı problem oluyor. Ama diyetisyene gidenler bizimle paylaşırsalar. Biz de uygulamaya çalışırız. Mümkün olduğu kadar uygularız.

bu zamana kadar eşim ya da birileri şişmanlamışsın dediğinde çok farkedemiyordum ne zaman ki fıtık sorunlarım artmaya başladı nefes problemleri başladı durumu idrak ettim kızım dün bebek mi var anne deyince artık hepten bittim

Burdayiz canim beenimmm
Yemek yemiyorum merak etmeyin ama hic tadim yok esimle sorunlar malum...
Rabbim sabır versin canım... valla canım benim eşimde çenesi durmuyor ona göre herşey normal ama bide benim içimi görse
evliliğimin dördüncü senesi bitmek üzere ama son zamanlarda pisikolojimin çok yıprandığının farkındayım ama eşim bunu anlamıyor anlıcanıda sanmıyorum..

Canim bizde 13 yillik evliyim daha yeni oturuyor evlilik arada kus durumlar oluyor benim ilk defa 3 hadta kadar kus olduğumu biliyom sabir isi nakış işler gibi islicegen.ama bazi erkeklere azcik cazgir olacaksin sen sustukca üste cikiyorlar arad disini gosterecegin malesef buda gercek .erkekler bizim kadar hassas degil bizim kadar olsa ooo ne kavga nedogus olur.mesaka benimki romantikle hiic alakasi yok ama islerde bana marketten gelirken biseyy tassitmamasi vs bana yetiyor napalim omrum çürudu onuda öyle kabulleniyorum haa herseye evet degil arada kadin oldugunu hatirlatacaksin sozum sizden dirsari anlamadikca israrla devam yola. .

canım 35 inde evlenip çok özgür bir bekarlık yaşadığım için bazı şeylere alışmak zor oluyor zamanla kabullenirim umarım

Kizlar benim sorunum siskolugumla baglantili desem inanirmisiniz
Kilolu oldugum icin adet olemiyorum o da ben de cok kotu sinir yapiyo
Simdi kilo verdigim icin regl oldum gecen hafta ama bi hafta oncesinden cok gergindim en son 6 ay once regl olmustum dusunun
Boguluyorum gibi bi his vardi esime cok agresif davrandim daha once hep barisan ben olurdum bu sefer alttan almicam bosanmaya kadar gider dedim daha bisuru normalde hic soylemicem seyler...ama gercekten cok kotuydum
O gece eve gelmedi annesine gitti benim soyledigim butun kotu sozleti ailesine soylemis bosanicaz demis...
Ertesi gun pisman olmus ben de gelsin diye cocuk hasta diye mesaj attim kosa kosa geldi ozur diledi etti ama
Ben kendimi darmadağın hissediyorum regl oldugum icin gram sinirim kalmadi ama sekiz yildir bi kere bile kavgamizi gormemislerdir yada benim agzimdan kotu bi laf olan bana oldu es de masum degildi aslinda sadece gerektiginden cok fazla agrasif davrandim
Bi kez daha kendimden ve kilolarimdan nefret ettim.

GIDI sen kac yillik evlisin canim.
Bunlar olur hic kendini kasma olacagi varmış böyle kavgalar aslinda sizi birbirinize kenetler.bende adet oncesi gergin olurum benim este adet olacakya oda gergin olur bana firsat vermez kadindir gergindir bi alttan aliyim yokk bizde sinirr tavann zatenn iki bomba yan yana.neyyse geçmiş olsun kendini uzme şimdi esinin ailesi biliyor diye üzülme istiyerek degil ya onlarda insan anlamazlarsa herkes ayagini denk alirr.kendine gelince nefret etme en mükemmel es en mükemmel annesindir veeee en güzelide fitt kadin bayann olacaksinnn bunlarda gececek emin oll.ben senin yasadigin iftiraya ugradim yasadim ondan diyorum sana üzme kendini

Cok sagolun canim 8 yillik evliyim
Hep kadinin alttan almasi gerekiyo ben bundan da nefret ediyorum

TE="burhan, post: 47644642, member: 327999"]Cok sagolun canim 8 yillik evliyim
Hep kadinin alttan almasi gerekiyo ben bundan da nefret ediyorum[/QUOTE]
Iste dunyaa yapi kurali gibi her yerde ayni kanunn yani :)).nice omurler bi yastikta kocarsiniz inş.

Olur öyle şeyler sıkma canını. Hormonlar ruh halini çok bozuyor ve bunu eşler anlayamıyor. Ben tiroid ilacını kullanmaya başladığım ilk hafta çok garip oldum, ATV de seviyor sevmiyor diye bi dizi var komedi dizisi onu izlerken ağlamaya başladım düşün ama Nasıl ağlıyorum. Galiba kızı da kendime benzettim çirkinleşmiş sevdiği çocuk onu beğenmiyor falan. Maalesef hep alttan alan biz oluyoruz onlar da pişman oluyor ama biz adım atınca dökülüyorlar ancak.

Kizlar iyi hafta sonu diliyorum naptiniz diyetler nasil gidiyor hic menulerimuzi yazmaz olduk bende dahil biraz canlssin buralar sizlerde yazmayi ca benimde ugrayasim gelmiyor kedikedi84 menu paylasimi vardi dimi ne kadar aktif olirsak okaa kilo gidr.ayricaas bayaram geliyorrr bayrama kadar bayaram hedef kilolari yazsakk mesala bayramda ben 78 kilo olmakkk istimmm hadii kizlarr biraz cannn gelsin su gruba

Dogru diyosun canim
Ben de bayrama doksanin alti diyeyim 88 olabilirim anca ...ortalama haftada bi kilo dusunursek...

Kizlar hen yine yeni kararlar aldim...
Boyum 1.59 benim boy kil hesabina gore 75e kadar obezim 63e kadar fazla kilolu yani 63 un alti normal kiloluyum 51 ideal kilom
Yani yolum cok uzun bu da bana birazcik sikintu hissi veriyo
Ben de 75e gelince biraz mola vericem
25 kili verince zaten duraklama olur diye dusunuyorum
Tahmini yulbasina kadar 75 olurum nasipse marta kadar bi ara vereyim diyorum tabiki kilo almadan...
Sonra 75 ten 63 e inerim yine bi ara verip 63ten duryma gore istedigim kiloya inerim diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…