- 12 Temmuz 2016
- 54
- 49
- 3
- 49
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.581
Evet evet iki hafta bildirim yapmayani listeden cikaralim
Kilo aldık diye bildirim yapmiyolar galiba ama hepimizin basinda alip vermeler onemli olan katilim
Birarada olmak
SURUDEN AYRILANI KURTLAR KAPAR
Artik haftaya telafi et ama bomba gibi gell 1 kilo olsa seni listede vermis olarak görmek istiyoruzzzzzBen bir haftadir normal yemege dönmüştüm kilo vermem durunca o yuzden ne desem boş tabiki kilo aldim dün 93.200 düm biri beni durdursun eaki motivasyonuma donmeliyim
Senle kilomuz yakinmis rakibemm bende 81.8Bu hafta 85.1
Günaydın kızlar nasılsınız?
Dün diyetisyene gittim 2.80 kg vermişim bunun 1.90 kg ı yağ. Doktor harika dedi ve bazı eklemeler yaptı listeme. Ayrıca haftada bir gün istediğim bir öğünde serbest oldu.
harikaaa tebrik ederimGünaydın kızlar nasılsınız?
Dün diyetisyene gittim 2.80 kg vermişim bunun 1.90 kg ı yağ. Doktor harika dedi ve bazı eklemeler yaptı listeme. Ayrıca haftada bir gün istediğim bir öğünde serbest oldu.
bu hafta misafirlerim vardi ben de aldim ama dun istikrarli bi sekilde basladim vazgecmekk yokkk hedefe ulasana kadar kilo durmalari yasasak bile vucut o dustugun kiloya adapte olmaya calisiyomus o surecte o yuzden haksizlik etme kendineBen bir haftadir normal yemege dönmüştüm kilo vermem durunca o yuzden ne desem boş tabiki kilo aldim dün 93.200 düm biri beni durdursun eaki motivasyonuma donmeliyim
Çok güzel vermişsin. Kaç günde verdin. Ağırlıklı olarak protein ile mi besleniyorsun. Yürüyüş veya spor yapıyor musunuz? Lucresiia canım
En güzel sen vermiş bir durumdasın.11 Ağustos 93
Canım inşallah pes etmeyip devam ederiz. İstediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar. Benim hedefim 65 ama diyetisyene gitmedim. Kendimce birşeyler yapıyorum. Kızım çok mutlu oluyor benim kilolar gidince. O yüzden pes etmeyeceğim.14 günde verdim canım. Öğünlerimde sebze de ette var. Aslında fazla bir hareketim yok. Günde en fazla 2,5 km falan yürüyorumdur. Ama istikrarlı bir şkilde uyguluyorum
Canım inşallah pes etmeyip devam ederiz. İstediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar. Benim hedefim 65 ama diyetisyene gitmedim. Kendimce birşeyler yapıyorum. Kızım çok mutlu oluyor benim kilolar gidince. O yüzden pes etmeyeceğim.
hosgeldin canim kilon cok degil sanki boyun kac kibeni de dahil edin gruba kızlar bende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli kilolarımdan dert yanan bir eşim var 52 kiloydum şimdi 67 iki çocuk arka arkaya oldu ve bir türlü toparlanamadım ama eşimin benim kilolarımdan nefret ettiğinin farkındayım, bilgisayarıma haftalık çizelge yaptım 22.07.2016 başlangıç 67,5 ve bugün 66,5 geldim çok çok yavaş zayıflıyorum ama kararlıyım bu sene çıkmadan 55 olcam ve hedef 52 birbirimize destek olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?