• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

OTE="burhan, post: 47652492, member: 327999"]Dogru diyosun canim
Ben de bayrama doksanin alti diyeyim 88 olabilirim anca ...ortalama haftada bi kilo dusunursek...[/QUOTE]
İnş duseriz bu kiloya bayramda görenler sok şok ve ben mutlu olacagim sonunda basardim basariyorum dicegim motivemmm muhtesem olacak inş.ama bu topik de nese yaris arkadaşlar nerde tmm is var bi 5-10 dk ugrasslar.senn nasil oldun GIDI GIDI

Kizlar hen yine yeni kararlar aldim...
Boyum 1.59 benim boy kil hesabina gore 75e kadar obezim 63e kadar fazla kilolu yani 63 un alti normal kiloluyum 51 ideal kilom
Yani yolum cok uzun bu da bana birazcik sikintu hissi veriyo
Ben de 75e gelince biraz mola vericem
25 kili verince zaten duraklama olur diye dusunuyorum
Tahmini yulbasina kadar 75 olurum nasipse marta kadar bi ara vereyim diyorum tabiki kilo almadan...
Sonra 75 ten 63 e inerim yine bi ara verip 63ten duryma gore istedigim kiloya inerim diye dusunuyorum
canım bence ara veririm diye düşünme.
boyumuz aynı sayılır ben de 1.60 boyundayım.ve zaten istesen de istemesen de yavaş kilo vermeye başlayacaksın bir de mola verirsen iyice uzar kilo vermen.obezite sınıfından yeni çıktım sayılır ben de,4 kilo kadar önce.
ayda 2 kilo vermeyi hedeflersin mola vermek yerine.

OTE="burhan, post: 47652492, member: 327999"]Dogru diyosun canim
Ben de bayrama doksanin alti diyeyim 88 olabilirim anca ...ortalama haftada bi kilo dusunursek...
İnş duseriz bu kiloya bayramda görenler sok şok ve ben mutlu olacagim sonunda basardim basariyorum dicegim motivemmm muhtesem olacak inş.ama bu topik de nese yaris arkadaşlar nerde tmm is var bi 5-10 dk ugrasslar.senn nasil oldun GIDI GIDI [/QUOTE]
Idare etmeye calisiyorum canim cok sagol
Senin dedigin gibi kendimi resmen iftiraya ugramis gibi hissediyorum tamam cok asiri tepki vermis olabilirim ama kimse durup dururken tepki vermez dimi
Sagolsun kendisinden hic bahsetmemis...ufaklik olmasa bu is uzardi ama ona kiyamiyorum babasini cok seviyo

canım bence ara veririm diye düşünme.
boyumuz aynı sayılır ben de 1.60 boyundayım.ve zaten istesen de istemesen de yavaş kilo vermeye başlayacaksın bir de mola verirsen iyice uzar kilo vermen.obezite sınıfından yeni çıktım sayılır ben de,4 kilo kadar önce.
ayda 2 kilo vermeyi hedeflersin mola vermek yerine.
Dogru diyosun aslinda baslarken benim de niyetim oyleydi 80 e kadar ayda 4 kilo sonra 2 kilo veririm diye dusunuyodum
Simdilik haftada 1 kilo veriyorum
Belki duraklama olursa 2 hafta da ara vermek yeterli olur metebolizmayi canlandirma acisindan

Ayyy hadi bi duste burhan bunu basaracaksin inaniyorum sana♡♥♡@burhan
Bana da sen zayiflayinca bebegin kendiliginden olcakmus gibi geliyo
Yumurtaliklari bile yag bagliyo insanin. gobek bolgen yagliysa emin ol kendiliginden olabilir zayiflayinca benim oyleydi
Simdi de oyle butun kilom gobegimde sanki

selam kizlar herkes cok sessiz gercekten benim de bayram icin hedefim 70 insallah olur menu paylasimi da yapimmm
sabah
yumurta az peynir bikac zeytin domates bi dilim tb ekmek yesilcay
oglen az yesil mercimek az makarna yogurt
aksam bes gibi yiyorum
bi cig kofte durumm iki bardak ayran
su an da yesil cayimi iciyorum hic de sevmiyorumm

GIDI GIDI ayy inş bu sefer seytanin bacagini kiracagim olsun tek olsuda bana en büyük supruz olur.gobek cevrem yagli kavun tipli ama biraz kuculdu cok şükür. ...Kendini uzme lutfen seytan vesvese verir Estağfurullah de erkekler inan ayni tek seninki degil ama oda anlar cevresindeki ailesindekilerin nasil insan olduklari sen dua et allahim kalbime eşime karsi yumusaklik ve merhametlik ver diye dua ett kazanan inann sen olursun heleee bide zayif olursakkk bak sen gör esimiz gözünü bizden alabiliyormu güçlü olma zamani kendimizi dusunme zamani hersey yoluna girer. ..

Menum
Sabah zeytin peynir ilaç
Öğle tereyagli omlet bi yumurtadan
Aksam küçük kase patitis yimegi küçük kase kayseri mantisi bi yk dondurma salata
3 saat sonra bi dilim karpuz kestim yidim
3lt su icildi 1saat gezdim spor yapamadim misafir vardi

İnşallah herkes bayram hedefine ulasir
Selcanmehmetcan bayram hed:78
zeynebim014 zeynebim014 bayram hed:70
GIDI GIDI bayram hed:88
kedikedi84 kedikedi84 bayram hed:
ISILDURU ISILDURU bayram hed:
..............
..........
...........
...........
..............arkadaslar telden girdigim icin isimlerinize bakamadim katilmak istiyenler yazin sizde hatta kedikedi84 kedikedi84 musaitsen hazirlarmisin yoksa kalsin burda hatirlatiriz motivasyon acisindan...

GIDI GIDI ayy inş bu sefer seytanin bacagini kiracagim olsun tek olsuda bana en büyük supruz olur.gobek cevrem yagli kavun tipli ama biraz kuculdu cok şükür. ...Kendini uzme lutfen seytan vesvese verir Estağfurullah de erkekler inan ayni tek seninki degil ama oda anlar cevresindeki ailesindekilerin nasil insan olduklari sen dua et allahim kalbime eşime karsi yumusaklik ve merhametlik ver diye dua ett kazanan inann sen olursun heleee bide zayif olursakkk bak sen gör esimiz gözünü bizden alabiliyormu güçlü olma zamani kendimizi dusunme zamani hersey yoluna girer. ..
Dogru diyosun zayifken ki davranislariyla simdiki davranislari arasinda belirgin bi fark var
Sisman kadin=cirkin kadin

İnşallah herkes bayram hedefine ulasir
Selcanmehmetcan bayram hed:78
zeynebim014 zeynebim014 bayram hed:70
GIDI GIDI bayram hed:88
kedikedi84 kedikedi84 bayram hed:
ISILDURU ISILDURU bayram hed:
..............
..........
...........
...........
..............arkadaslar telden girdigim icin isimlerinize bakamadim katilmak istiyenler yazin sizde hatta kedikedi84 kedikedi84 musaitsen hazirlarmisin yoksa kalsin burda hatirlatiriz motivasyon acisindan...
Listen cok guzel olmus canim yeni yil hedefim de 75
Aksam yazmistim 75 te bikac ay mola vericem diye ama sonra arkadasin dedigini dusundum bi de motivasyonumu kaybederim diye molayi kisalticam
Her hafta 1 kilo verebilirsem 14aralik carsamba 75 kiloyum insallah...ben de yilbasina kadar iki hafta mola verip yeni yila yeni hedefim 63 diyerek girmek istiyoru63 gelince normal kilomda oluyorum gerisini o zaman dusunuruz
Simdilik haftada 1 kilo vermek icin elimden gelleni ardima koymicam:spor::spor::spor:

Haydi bakalim hedeflerimiz hayirli olsun bayarmda bizimm bayramımiz olacak.ohh ohhh ohh♡♥♡ sadece biraz daha gayretli sabırlı gunler bizi bekliyor. ..mutlu bayramimiza bi aydan azcik kaldi....ayyyy ayyy sindiden heyacanlandim ..

Bugun acayip pestilim ciktiyaa...menu
Sabah peynir kk.yarim salatalik ilac ictim.
Öğle iki kk haslama et ve yarim patates
Aksam bi porsiyon patates yimegi bi kase hosaff
4lt su icildi 8 saat spor :)) bahcede calistim ama felaket yorgum

Kızlar Günaydın bayram hedefim 87 hadi hayırlısı inşallah olur dun ilk kez dietimi tam uyguladim 10gun aradan sonra cok mutlu oldum hepimiz umarim incecik hatunlar oluruz aminnn

Back