- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.621
canım bence ara veririm diye düşünme.Kizlar hen yine yeni kararlar aldim...
Boyum 1.59 benim boy kil hesabina gore 75e kadar obezim 63e kadar fazla kilolu yani 63 un alti normal kiloluyum 51 ideal kilom
Yani yolum cok uzun bu da bana birazcik sikintu hissi veriyo
Ben de 75e gelince biraz mola vericem
25 kili verince zaten duraklama olur diye dusunuyorum
Tahmini yulbasina kadar 75 olurum nasipse marta kadar bi ara vereyim diyorum tabiki kilo almadan...
Sonra 75 ten 63 e inerim yine bi ara verip 63ten duryma gore istedigim kiloya inerim diye dusunuyorum
İnş duseriz bu kiloya bayramda görenler sok şok ve ben mutlu olacagim sonunda basardim basariyorum dicegim motivemmm muhtesem olacak inş.ama bu topik de nese yaris arkadaşlar nerde tmm is var bi 5-10 dk ugrasslar.senn nasil oldunOTE="burhan, post: 47652492, member: 327999"]Dogru diyosun canim
Ben de bayrama doksanin alti diyeyim 88 olabilirim anca ...ortalama haftada bi kilo dusunursek...
Dogru diyosun aslinda baslarken benim de niyetim oyleydi 80 e kadar ayda 4 kilo sonra 2 kilo veririm diye dusunuyodumcanım bence ara veririm diye düşünme.
boyumuz aynı sayılır ben de 1.60 boyundayım.ve zaten istesen de istemesen de yavaş kilo vermeye başlayacaksın bir de mola verirsen iyice uzar kilo vermen.obezite sınıfından yeni çıktım sayılır ben de,4 kilo kadar önce.
ayda 2 kilo vermeyi hedeflersin mola vermek yerine.
Bana da sen zayiflayinca bebegin kendiliginden olcakmus gibi geliyoAyyy hadi bi duste burhan bunu basaracaksin inaniyorum sana♡♥♡@burhan
Dogru diyosun zayifken ki davranislariyla simdiki davranislari arasinda belirgin bi fark varGIDI ayy inş bu sefer seytanin bacagini kiracagim olsun tek olsuda bana en büyük supruz olur.gobek cevrem yagli kavun tipli ama biraz kuculdu cok şükür. ...Kendini uzme lutfen seytan vesvese verir Estağfurullah de erkekler inan ayni tek seninki degil ama oda anlar cevresindeki ailesindekilerin nasil insan olduklari sen dua et allahim kalbime eşime karsi yumusaklik ve merhametlik ver diye dua ett kazanan inann sen olursun heleee bide zayif olursakkk bak sen gör esimiz gözünü bizden alabiliyormu güçlü olma zamani kendimizi dusunme zamani hersey yoluna girer. ..
Listen cok guzel olmus canim yeni yil hedefim de 75İnşallah herkes bayram hedefine ulasir
Selcanmehmetcan bayram hed:78
zeynebim014 bayram hed:70
GIDI bayram hed:88
kedikedi84 bayram hed:
ISILDURU bayram hed:
..............
..........
...........
...........
..............arkadaslar telden girdigim icin isimlerinize bakamadim katilmak istiyenler yazin sizde hattakedikedi84 musaitsen hazirlarmisin yoksa kalsin burda hatirlatiriz motivasyon acisindan...
İnşallah herkes bayram hedefine ulasir
Selcanmehmetcan bayram hed:78
zeynebim014 bayram hed:70
GIDI bayram hed:88
kedikedi84 bayram hed:
ISILDURU bayram hed:
elifimm39 bayram hed:97
..........
...........
...........
..............arkadaslar telden girdigim icin isimlerinize bakamadim katilmak istiyenler yazin sizde hattakedikedi84 musaitsen hazirlarmisin yoksa kalsin burda hatirlatiriz motivasyon acisindan...
Ayran ic .dene bak. İştahı kesiyorselam kizlar bugun canim surekli abur cubur cekiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?