• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Günaydın kızlar bu gün kilom artıda diyeti bozmadım tabiki regl olucam ama tartıda artı görmek moral bozuyor

Günaydın kızlar. Benim bayram hedefim 76 bakalım olacak mı? Bu arada kızlar menülerinizi okuyorum az da olsa çok ağır şeyler yiyorsunuz. Mesela patates şeker deposu, dürüm çiğ köfte, mantı, dondurma. Bence hedefinize kadar az bile olsa uzak durun kilo yapan yiyeceklerden. Bu söylediklerim içinde lütfen alınmayın sizleri düşündüğümden söylüyorum. Hedefimize geç ulaştıkça moralmen de çöküyoruz.
Sevgiler...

Tartiya cikmadan iki gun su zencefilli yogurt kurunu mu yapsak
Deneyen oldu mu

Günaydın kızlar bu gün kilom artıda diyeti bozmadım tabiki regl olucam ama tartıda artı görmek moral bozuyor
Bu hafta hic bildirim yapma istersen sana regl yazalin listeye
Insan bu kadar emek verince artiyi gormeye tahammul edemiyor

Hicc bozma moralini canim olabilir iste ogrenik regl de n kadaa kilo arttigini hrm yuzlesikk ama regl de dikkat edrsen senin icin büyük avantaj olur kilo cok verirsin hem odemlerin gider

L Lucresiia sende menulerini paylassana canim hem motivasyonumuz artar hemde nasil beslendiği ni goruruz hrmde örnek olur gerçekten diyorum diger arkadaslarda merak ediyordu.dun mesala ben patetes yidim yemek hazirlayamadigim icin bulantidan şartlar geregi yedim yedigimde bi orta boy patitisin yarisi :)) bahcede 8 saat calisipta önüne gelen yimegi yemek zorunda aksamda bir gun once kalan patetes yimek var ve yorgunluk var hazirlamak durumu mecbur.bayrama 3 hafta kaldi bence siki diyetteysen 74-75kiloda olursun bence haftada bi kilo giderse hatta ben tahminim siki diyette gozikuyon sende 73-74 beklim hadi bakalimm o gunu bi gorelimm...

GIDI GIDI bitecek bu kis bu kilo mevzusu azz kaldi bizde elimizden geleni yapacagiz artik vucudumuz diyete beynimizde inandi az birazcik kacamaklarimiz olur daha da duzene giriyor ven bunu tarti gunu gorecegim hepimizde gorecegiz inş. Benim zaafim tek dondurma ilk defa eve bi kilo dondurma vardi 1 yk kasigi yidim normalde bi kiloya yakin dondurmayi götürürüm. ilac yuzunden sekerim dustugu icin seker yimem gerekir bende dondurmayi tercih ettim ama kilo verene kadarda inş bu cisss lardan uzak dururum.

Haftada iki gun gunde uc kere yemeklerden yarim saat once diye okudum ben...
Gercekten sikildim ben kirk yasina geldim insanlarin kilo mu aldin sorusundan
Artik o cumleyi bi kisiden bile duymicam buna eminim kendime guveniyorum
Masallah bu sefer hersey yolunda gidiyo hem haftada bi gun canim ne istirse yiyorum ya o benim motivasyonumu cok arttiriyo

GIDI GIDI bitecek bu kis bu kilo mevzusu azz kaldi bizde elimizden geleni yapacagiz artik vucudumuz diyete beynimizde inandi az birazcik kacamaklarimiz olur daha da duzene giriyor ven bunu tarti gunu gorecegim hepimizde gorecegiz inş. Benim zaafim tek dondurma ilk defa eve bi kilo dondurma vardi 1 yk kasigi yidim normalde bi kiloya yakin dondurmayi götürürüm. ilac yuzunden sekerim dustugu icin seker yimem gerekir bende dondurmayi tercih ettim ama kilo verene kadarda inş bu cisss lardan uzak dururum.
Dondurma ne ki dondurma+250 gr. Baklava bile yedim bi gunde gelip gittikce yedim
Bi de canim sekerin yuksek cikmadiysa icme o hapi kilo verdikce vucudun dengeliyo kendini ya da tarcin da ayni isi yapiyo
Benim de vardi iki gun ictim biraktim resmen eli ayagi titriyo insanin

Canım çok yırgundum misafir falan bu hafta bi garip geçti şimdi de başım çok ağrıyo ilaç içtim. Hep okuyorum siz yazdıkça ama yazamadım benim hedefim maalesef bayrama kadar 90 artık yerimde saydığım için. Ben bi de eşimden gizli yazıyorum buraya okumasını istemiyorum kendisi çok meraklı bi şahsiyettir:63: haftasonları daha az aktif olmamın nedeni bu.

L Lucresiia sende menulerini paylassana canim hem motivasyonumuz artar hemde nasil beslendiği ni goruruz hrmde örnek olur gerçekten diyorum diger arkadaslarda merak ediyordu.dun mesala ben patetes yidim yemek hazirlayamadigim icin bulantidan şartlar geregi yedim yedigimde bi orta boy patitisin yarisi :)) bahcede 8 saat calisipta önüne gelen yimegi yemek zorunda aksamda bir gun once kalan patetes yimek var ve yorgunluk var hazirlamak durumu mecbur.bayrama 3 hafta kaldi bence siki diyetteysen 74-75kiloda olursun bence haftada bi kilo giderse hatta ben tahminim siki diyette gozikuyon sende 73-74 beklim hadi bakalimm o gunu bi gorelimm...

Canım motivasyonun için çok teşekkür ederim.
Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su
Sabah:
30 gr beyaz peynir (light değil)
5 zeytin
domates,salatalık,biber,yeşillik (sınırsız)
2 ince dilim tam buğday ekmeği
2 adet ceviz
1 tatlı kaşığı bal
BUNLAR HER SABAH VAR
Ara:
10 adet kavrulmamış badem
2 adet gün kurusu
Öğlen:
*6 kaşık sebze yada bakliyat yemeği
ya da
*4 köfte büyüklüğünde et tavuk olabilir
(Bunlardan
1 kase çorba ya da 4 kaşık bulgur pilavı yersen ekmek yok)
Yemezsen 2 ince dilim tam buğday ekmeği
Yanına 1 kase yoğurt ya da yeşillikli sınırsız salata
Ara:
* 1 su bardağı kefir ve meyve
* 300 ml ayran ve 1 çay bardağı kadar leblebi
* 2 kepekli galeta 30 gr peynir ve sınırsız domates salatalık
* 1 activia ve 4 adet form bisküvi
(Bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz)
Akşam:
Öğlen yazdığım menülerden herhangi biri
Ara:
1 su bardağı tarçınlı süt ve meyve

(MEYVE üzüm,kavun,karpuz,incir,muz vb tüketmeyin mümkün oldukça ya da 1 ince dilim)
3 Lt su için

Canım çok yırgundum misafir falan bu hafta bi garip geçti şimdi de başım çok ağrıyo ilaç içtim. Hep okuyorum siz yazdıkça ama yazamadım benim hedefim maalesef bayrama kadar 90 artık yerimde saydığım için. Ben bi de eşimden gizli yazıyorum buraya okumasını istemiyorum kendisi çok meraklı bi şahsiyettir:63: haftasonları daha az aktif olmamın nedeni bnormalinden iki]
Ya nerdesin sopalicaz seni artik
Canim ya senin troid sorunun da insulin direncin de var galiba
Acaba aylik iki kilo hedef mi koysan kendine.bugun ben izledim troid hastalari iki kilo verirse aylik buyuk basaridir diyodu.normal biri gibi ayda 4 5 kilo vermeyi planlayip olmayinca da sanki hayal kirikligi yapiyo olabilir.
Benim mesela rahat 1 kilo veriyorum ama pko oldugu icin testeron hormanim normalin iki kati fazla
Biraz biyiklarim fazla cikiyo ama belki zayiflayinca duzelir

Back