- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.341
insallahhhMaşallah kızlar herkes bu hafta çok azimli çarşamba bence herkes ekside olucak
kedikedi84 aysem25 GIDI huuuu nirdesiniz nasil gidiyir aksam menulerimizi paylasalim ins komur_gozlum nerdesi cccceeeeee yaptin gittin hadi yazin bakemm nordunuz.
kedikedi84 aysem25 GIDI huuuu nirdesiniz nasil gidiyir aksam menulerimizi paylasalim ins@ komur_gozlum nerdesi cccceeeeee yaptin gittin hadi yazin bakemm
Burdayim beybi carsiya gittim geldim yuruyusumu de yaptim manayla...
Bursaaa...kizlar nerde yasionuz nerelerden yazionuz ben tekirdagdayim
Aysem canim ic camisiri almaya diyetin sonlarina dogru alicaz daha zamani varCanım benim iyi gidiyor bugun dogum gunundeydım abartmadım.ordanda kızlarla alışverişe çıktık kızlar harika iç çamaşırları gecelik şortlu takımlar vs aldı ben ıse bısey alamadım beden yoktu ama hepsınde de gozum kaldı cok uzuldum hemde çook. Eve geldik bazılarını denediler super oldular yaa ya en ağır duygu bu kadın olarak guzel alımlı hıssedememek..asla kıskanmadım ama o kadar çok özendim ki.Maddi olarak uygun olup elim boş döndüm oturup sabaha kadar ağlayasım var kendıme baktım bıde çatlak selulıt yağ dolu bir vücut bu kalın selulıt dolu bacaklarla anca görüntü kirliliği bendeki...inanılmaz kötü hissettim herkes poşet poşet alışveriş yaptı bense sadece baktım ozendım geldım oyle işte kızlar psikolojik olarak yerlerdeyim...
Canimmmm....birilerine cok kizdin ya da kendine cok kizginsin gozunu seveyim yapma once sakinlesmeye rahatlamaya calis107 olarak başladığım kiloma 104,7 olarak devam ediyorum bu durumda Miğdemin bozuk olmasının da nedeni olabilir ama mutluyum :)
@inatettimolacak
Kahvaltı : hindi füme ,peynir
Diğer öğünlerde de dereotu maydanozlu ayran içeceğim detoks niyetine iki gün böyle besleneceğim protein ağırlıklı acıkırsam köfte falan yiycem sadece
Canimmmm....birilerine cok kizdin ya da kendine cok kizginsin gozunu seveyim yapma once sakinlesmeye rahatlamaya calis
Yediklerin cok cok az sen 105 kilosun 60kilodaki biri o kadar az yer beyninin vucudunun ihtiyaci var sonra direk krize girersin kusana kadar yersin
Ben 94 kiloyken 7dilim ekmek verdi diyetisyen ilk ay 7 kilo vermistim
Simdide birinci ayimi doldurdum 4 kilo verdim hedefim oyleydi istesem daha cok verebilirdim sen de aylik hedef koy 4 en fazla 6 kilo fazlasi zaten su atarsin vucudundan...
Bence 4 kilo ideal gecenlerde ben 5 kilo vereyim dedim bi strese a girdim
eveeeeet guzel secenekler ama bizim kuzucuktan vakit bulup hic bisey yiyemedim simdi uyudu ve bu saat oldu daha da uyurum artikBursaaa...
Canim bence biseyler atistir yoksa hucuma gecebilirsin
Yogurda nane pulbiber serpip yada bi dilim kepekli ekmek kasar cayin yanina yada aygazda patlican yapip yogurtla cok lezztli ve doyurucu...daha bisuru secenek ...
Sok diyet neden yapiyosun bence su anda ihtiyacin yok ama umarim sonu iyi olur istedigin kilolari verirsin sonuclari bizimle paylasirsan sevinirimcanım protein şok yaptım bugün o nedenle böyle normalde böyle değil
kimseye kızmadım aksine çok mutluyum :) hafta da 1 kg hedefim canım
Masallah ona maksat muhabbet olsun yazdiklarim zaten senin cok iyi bildigin seylerdir eminimeveeeeet guzel secenekler ama bizim kuzucuktan vakit bulup hic bisey yiyemedim simdi uyudu ve bu saat oldu daha da uyurum artik
2015 ocak dogumlu canim hic nefes aldrmiyo senn kiz mi oglan mi allah bagislasinMasallah ona maksat muhabbet olsun yazdiklarim zaten senin cok iyi bildigin seylerdir eminim
Benimki de 2013 HAZIRAN DOGUMLU senin ki biraz daha kucuk galiba
Sok diyet neden yapiyosun bence su anda ihtiyacin yok ama umarim sonu iyi olur istedigin kilolari verirsin sonuclari bizimle paylasirsan sevinirim
Oglan sagolcanim amin2015 ocak dogumlu canim hic nefes aldrmiyo senn kiz mi oglan mi allah bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?