Evliliğim için 35 kilo

aynen canim ya hep oyle oldu dogumdan sonra basliyorum amaan diyip birakiyorum ama onlem almayinca hep ileri gidio kilo sekseni gorunce durrr dedim

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Mesajları okudum da herkes tam gaz devam ediyor süper.
Dün AKŞAM: 120 gr tavuk göğüs ızgara, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, bol yeşillikli salata/ ARA ÖĞÜN: 1 su bardağı süt 1 çay kaşığı tarçın konuldu ve 1 adet orta boy şeftali.
SABAH: 30 gr beyaz peynir, 5 adet zeytin, 2 ceviz, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, bol maydanoz, roka, domates, salatalık, biber ve çay

Afiyet olsun keşke karpuzu sabah yeseymişiniz

Canlar cumaniz mubarek olsun
Dun gercektn harikaydim. Kahvaltida 2 yumurta 5 zeytn 5 findik 3 kayisi domates salatalik yedim
Ogle :4 kofte salata ve 1 bardak ayran
Aksam: 7yk sebze yemegi yogurt ve salata saat 18 den sonra cok sukur hicbir sey yemedim
Yanimda soguk cay pogaca yediler canim nasil cekti anlatamam. Yok dedim ya bn artk aynaya bakinca mutlu olmak istiyorm artk. Karnim guruldadikca ben mutlu oldm.

Günaydın arkadaşlar, iki gündür şişlik hissediyorum tartıldım yarım kilo fazla çıktım. Bu ödemi nasıl atıcam ya bol bol su içiyorum. Herkes full motive bakıyorum süpersiniz...

Mesajim pembe kutunun icine gitmis genisletip okuyabilirsin canim

Yazik ya sen de salatalik falan kemireydin yada turk kahvesi iceydin

107 olarak başladığım kiloma 104,7 olarak devam ediyorum bu durumda Miğdemin bozuk olmasının da nedeni olabilir ama mutluyum :)

inatettimolacak

Kahvaltı : hindi füme ,peynir
Diğer öğünlerde de dereotu maydanozlu ayran içeceğim detoks niyetine iki gün böyle besleneceğim protein ağırlıklı acıkırsam köfte falan yiycem sadece

supersin canim aynen en ihtiyacimiz olan sey motivasyon ama esler anlamiyo mu yoksa bu sekilde hirslandiracagini mi dusunuo bilemedim
Yok anamm sindimi hirslandiracak ben baslamisim diyetime onceden dicektiiii bu eerkeklerin ve milletin cenesi kapanacak onlardan cok kendimiz mutlu olacagiz ve bunu beraber azmederek basaracagizz...bizi kimm tutarrr giii dimi yaaa

kizlar menulerimi paylasiim sabah kiymali yumurta peynir zeytin domates maydonoz oglen az taze fasulye canim hic istemiodu ara bikac findik ceviz badem aksam dort bucuk gbi bi kase sute az musli ve yulaf ezmesi yedm ugrasasim gelmedi hic daha bise yemicem insallahhh

Yemiycem cenemi kapali tutucam azmedicem sizlerin yazilarini gördükçe hirslaniyorum ömür geçiyor daha ne kadar bekliycem zayiflamak icin simdi artik bu son olsun
Bencede son olsun sekerim hayat geçiyor öyle de böyle de ama zayif mutlu bi sekilde geçsin artik canlanma guclenme az yime spor yapma zamani kizzz bizde basarabiloriz yaaa basarmaliyizzz carsambaya tartida gucumuzu gosterelim ben karismamm kimse bahane etmicek bu hafta hepimiz azimli olacagiz ilk basta benim icinde gecerli haaaaaa

Afiyet olsun şekerim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…