• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Masallah ortalik senlenmis ne guzel bi hafta dedigin de cok cabuk geciyo
Kizlar ton baligi aciktiriyo mu..bugun canim istedi aksam bes bucuk gibi yedim arkasindan delircem buzdolabina dalicaktim nerdeyse bi hurma yedim yok bi erik yedim yok aldim ufakligi ciktim parka yine delircem marketin onunden zor gectim eve geldim dayanamicam dedim artik sonra benim ozel suyumdan ictim ustune de tatlandiriciyla turk kahvesi yaptim bi iki yudum ictim rahatladım cok sukur kahvei pek sevmem ama rahatlatiyo sanki he bi de yaninda yarim sigara (haftada bi iki icersem o da)
Resmen uyuşturucu bagimlisi gibi hissettim kendimi .karpuz peynir yedim ustune tonlu salatayi yedim karnim tok resmen atak gecirdim ya bayadir olmuyodum oyle ekmek yemedim diye mi oldu bilemedim ama bence ton baligi cok yagliydi bikere bi diyetisyenden duymustum fazla yag da sekerin yaptigi etkiyi yapiyomus
ben okuldayken ton baligi cok yerdim ve cok acikirdim olabilir canim karpuz da bende ayni etkiyi yapio bi de

kizlar bi aylik squat programi buldum nette basladim bakalim neler olcak bacaklarim cok agrio su an ikinci gunumdeim bi taraftan da acaba bacaklarim incelceine kaslanip kalinlar mi die dusunuom spor olarak neler yapiosunuz ben biraz egzersz yapabiiorum cocuktan pek imkan olmuo

Ben de genel olarak balık yiyince acıkırım ekmeksiz yiyemem zaten bi de kolasız

GIDI GIDI ben ramazandan bi hafta önce ekmeği birakmistim iki gun atak gecirdim bayağı dr gittim elim ayagim çok kötü titriyor didim tahlil yaptirdim bisey yok ekmektenmis megersem sekeride birakmistom sindi daha iyiyim ama şu bi gercek ekmek yedigim gun cok acikiyorum.

GIDI GIDI ben ramazandan bi hafta önce ekmeği birakmistim iki gun atak gecirdim bayağı dr gittim elim ayagim çok kötü titriyor didim tahlil yaptirdim bisey yok ekmektenmis megersem sekeride birakmistom sindi daha iyiyim ama şu bi gercek ekmek yedigim gun cok acikiyorum.

Menum
Sabah bitki çay
Öğle iki haşlanmış yumurta kk peynir iki salatalik yeşillik şekersiz cay 3 kupa
Ara Türk kahve
Aksam 16:30 4 yk patlican yemek 4yemek kaşık kabak bi küçük kase cacık 60 gr tavuk gogusu yağsız 3 dilim karpuz
Yarim saat sonra sade soda
1.5 saa yürüyüş yspildi 3 lt su tamamlanacak.

kizlar bi aylik squat programi buldum nette basladim bakalim neler olcak bacaklarim cok agrio su an ikinci gunumdeim bi taraftan da acaba bacaklarim incelceine kaslanip kalinlar mi die dusunuom spor olarak neler yapiosunuz ben biraz egzersz yapabiiorum cocuktan pek imkan olmuo
Sadece yuruyus acik havafa bi de yesil bi yerde yada deniz kenari mis gibi ben kapali ortamda spor yapmayi hic sevmiyorum aslinda evde dvd seti var ama icimden hic yapmak gelmiyor
Yuruyuse de fazla yuklenmiyorum
100 kilo olunca yediklerime dikkat edince ayda 4 kilo verdim kilovermem durunca yuruyusume agirlik vericem
Canim isinmadan hareketleri yaptiysan bacaklarin ondan agriyordur ayrica seni cok iyi anliyorum ben de 60 70 arasi kilolarda cok kaldim ortada olmak cok kotu cunku zayifim diyemiyosun kendine zayif olmak istiyosun ama rejim yapmaya baslayinca da amann o kadar da kilolu degilim deyip motivasyonu kayboluyo insanin ...

Menum
Sabah bitki çay
Öğle iki haşlanmış yumurta kk peynir iki salatalik yeşillik şekersiz cay 3 kupa
Ara Türk kahve
Aksam 16:30 4 yk patlican yemek 4yemek kaşık kabak bi küçük kase cacık 60 gr tavuk gogusu yağsız 3 dilim karpuz
Yarim saat sonra sade soda
1.5 saa yürüyüş yspildi 3 lt su tamamlanacak.
Baybi ya sabah boyle erkenden gunes dogarken kalkmanin bi sirri var mi nasil basariyosun
En buyuk hayalim gunesin dogusunu izlemek sabah namazina kalksam bile cup diye yatiyorum
Seni cok kiskaniyorum sabahin korunde bahcede toprakla stres mtres kalmiyo tabi somra da buraya nrseli neseli mesajlar atiyon dimi

Bu arada ton baligini tekrar denicem tadi cok lezzetliydi marul velimonla muhtesemdi cokta pratik
Bugun bide cenazeden geldikten sonra yedim belki de stresden olmustur (esimin dayisi)

burhan39152 .!.:
Baybi ya sabah boyle erkenden gunes dogarken kalkmanin bi sirri var mi nasil basariyosun
En buyuk hayalim gunesin dogusunu izlemek sabah namazina kalksam bile cup diye yatiyorum
Seni cok kiskaniyorum sabahin korunde bahcede toprakla stres mtres kalmiyo tabi somra da buraya nrseli neseli mesajlar atiyon dimi
:)))) canim mecburiyetten gidim dogus çekiş canım Babamgilnen beraber aldik tarlayi 6 dönüm ikisi benim 4 du babamin beraber ekip bicip yiyoruz nerdee tek başıma halledemem o işleri elimden geleni yaparim sindi sebzelrr olduya toplamak için bide kilo vermek için koşa koşa gidiyom:)).güneşin doğuşunu izlemeye firsatim hiç olmadi isten güçten aman sicak kizmadan bide haftada 3-4 gun gidiyok arabayla 20 dk sürüyor. gerçektende erken kalkan dinç oluyor insanin ici rahatliyor bahçeye gitmedigim gün 9-10 ca yatiyom tembelimm o yonden..burda olsaydiniz organik salatalik patlican fasulye kabak biber verirdim kizzz daha domatesler yeni kizaracakkk valla kizlar hepinize taddirirdim haa yedirmeyi çok severizz ailecek

Benim evde koşu bandım var 4,5-5 km yürüyorum 1 saatte birazdaha vücudum alışsın digitürtk dilediğin zaman uygulamasında sports tv var orada egzersizler var üstüne onları yapıcam bi kere denedim ağır geldi ikisi ağrı olsun istemiyorum çünkü sonra bırakırım diye korkuyorum. Çok terliyorum bide ya bildiğin tshirt üstüme yapışıyo terden.

Ben bugün akşam yemeği yiyemedim 4 te yemiştim öğlen yemeği. Eşim 8 de geldi yiyemiycem acıkmadım dedim. Ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyo. Sağlıksız olmasın falan yok dedim biley olmaz. Ooo mide küçülmüş süper dedi, sonra deprem falan olmasın bişey mi olacak söyle diyo:olamaz:

Ben bugün akşam yemeği yiyemedim 4 te yemiştim öğlen yemeği. Eşim 8 de geldi yiyemiycem acıkmadım dedim. Ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyo. Sağlıksız olmasın falan yok dedim biley olmaz. Ooo mide küçülmüş süper dedi, sonra deprem falan olmasın bişey mi olacak söyle diyo:olamaz:
Eeee sismaniz ya tokum deme luksumuz yok cunku doymak nedir bilmeyiz cogu insana gore
Acim da diyemeyiz cunku hep acizdir
Bi ikrami reddetsem a diyet mi yapiyon ayy ayy...

Kizzz adam şoka girmiş:))) sen durr daha dii icinden haa ben bi zayiflayim gör dii.benimkide bugun aksam yemegini 16:30 da yedik yemek bana fazla gelmiş olmaliki sistim ayy siniginamiyom dedim gercektende karnim acayip sismisti bizimki yemegi az yiyeydin arkanda kovalayanmi var dedi ben şok oldum allah allah adamin kafasina bi şey dustu herhal hic böyle tepki vermezdi sasirdim disarfa yuruyus yapiyok spor salonun onunde gectik esim bi zamanlar burayada giderdin sindi oda yok tabi bende tersledim hayırdır kendimce birseyler yapmaya çalışıyorum niye motivasyonumu bozuyorsun sindi boyle denecek birşey mi falann filann sustu kaldi sinciii kimse esim bile moralimi bozamaz inş bu kilolar gitcekkk gorcek onlar yeni hatunlariii

Benim evde koşu bandım var 4,5-5 km yürüyorum 1 saatte birazdaha vücudum alışsın digitürtk dilediğin zaman uygulamasında sports tv var orada egzersizler var üstüne onları yapıcam bi kere denedim ağır geldi ikisi ağrı olsun istemiyorum çünkü sonra bırakırım diye korkuyorum. Çok terliyorum bide ya bildiğin tshirt üstüme yapışıyo terden.
kosu bandin varsa super simdilik yetereli bence de benim yurume sansim da pek olmuyo o yuzden bole ne yapsam kar diyorum

Kizzz adam şoka girmiş:))) sen durr daha dii icinden haa ben bi zayiflayim gör dii.benimkide bugun aksam yemegini 16:30 da yedik yemek bana fazla gelmiş olmaliki sistim ayy siniginamiyom dedim gercektende karnim acayip sismisti bizimki yemegi az yiyeydin arkanda kovalayanmi var dedi ben şok oldum allah allah adamin kafasina bi şey dustu herhal hic böyle tepki vermezdi sasirdim disarfa yuruyus yapiyok spor salonun onunde gectik esim bi zamanlar burayada giderdin sindi oda yok tabi bende tersledim hayırdır kendimce birseyler yapmaya çalışıyorum niye motivasyonumu bozuyorsun sindi boyle denecek birşey mi falann filann sustu kaldi sinciii kimse esim bile moralimi bozamaz inş bu kilolar gitcekkk gorcek onlar yeni hatunlariii
supersin canim aynen en ihtiyacimiz olan sey motivasyon ama esler anlamiyo mu yoksa bu sekilde hirslandiracagini mi dusunuo bilemedim

Back