• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

burhan post: 47463704 .!.:
Kizlar bisey itiraf etmeliyim ben carsambalari tartidan sonra canim ne istediyse yiyorum bi seneye yakin bi zaman var sarmadir borektir tatlidir hic yeme luksumuzz yok mu...
Gecen gun carsidaydim mis gibi kokuyo lahmacun dedem ki dayan carsamba al ufakligini da beraber ye yada babam biber dolmasi istede carsambaya yapicam kendimde yiyeyim diye...canim bisey isteyince kendimi tutuyorum carsambaya diye.
Bakalim bu ayda dört kilocumu verirsem dogru yoldayim demektir
Canim benim bugün yaptigim yanlisti ama biraz mecburiyetten yidim krizim tuttu yrnemedim kendimi kan şekeri yüzünden ama tatli cok sekerli olsaydı damagimda seker keskinligini hissetseydim kesinlikle yemezdim yağsız di.mesala sen dolmayi yemek icin carsambayi bekleme az yağlı yaptigin surece ogun o öğünde dolma yerkrn kesinlikle ekmek yeme bi dolma bi dilim ekmek oluyorki...yicegiz elbet benim gibi kendinizi kaybetmeden yiyin nefsi korlemek için. .

Benim bi fikrim var arkadaşlar bu odul işini biraz daha uzatmaya ne dersiniz
Mesala yaklasik bi aydir diyet yapmaya ve kacamaklarimiz oldumu sahsen benim oldu:)) sinci diyecegim o ki vucudumuz beynimiz artik kabullendi diyeti artik kilo verme hırsı da var icimizde sindi bu ödülu uzatalim isterseniz herkes bi kilo belirlesin mesela hedef 3-4 kilo veren bi gun sevdiği yiyeceklerden yicek tabi asiriya kacmamak şartıyla kendimizi odullendirelim kucuk hedeflerde baslayalim hem motive edici hem aramizda tatli bir rekabet hemde vucudumuz bayagi dirençli olcak inş.
Normal diyetimizdede muhakkak canimizin istediği yiyebilirizki o gidayla yer degistirerek.. daha oncede 15-20 kilo veren arkadadlar daha tecrubelisniz burda arada bilgilerinizi paylasorsaniz sevinirim.aboooo ne çok yazmisim okuyun andinizi :))))

Kızlar iyi geceler bu gün sesiniz ç

Afiyet olsun ne diyelim ama inşallah kilo olarak dönmez canım
Ayyyy donmez inşallah nasil donmesinki yahu kendimimi kandiriyom neyyy once pisman degildim bakk sindi pişmanlık içindeyim bidaha bu duyguy hissetmek istemirim yemicem yada iki catal ban kalk illa yicenn.kiZz bak kendimle mücadele edimmm bida tobeee

TE="ISILDURU, post: 47464924, member: 188309"]Alemsin okuduk andımızı valla ben kaçamak yapinca arkasi kesilmiyor iş sarpa sarıyor ne bilem siz bilirsiniz[/QUOTE]
İşte canim bundan bahsediyorum bu odulu uzaklastirmadikca arkasi bitmiyor küçük hedef baslamak daha azimli eder.bakalim arkadaslarin dusunceleri nasil..

Selam kızlar bugün aktif olamadım şehir dışındaydım yeni geldim. Okudum hepinizin yazdıklarını. Ben de folikasit kullanıyorum ama akşam yemeğinden hemen sonra içiyorum bi sıkıntı yaratmadı bende. Bugün Zararlı Şeyler yedim yazmayayım bile ama akşam yemek yemedim en son 5 te yedim. Ödül konusu da bana uyar valla zaten bence arada kaçırıp buraya yazmadıklarımız oluyordur kesin benim var mesela:eek:neyse ben artık uyuyayım. Kiraz sapı iyi fikir Işılduru cum sağol. Bugün yedim diye yarın da yiyecek değilim, dün dündür bugün de bugün:KK54:

Kizlar bisey itiraf etmeliyim ben carsambalari tartidan sonra canim ne istediyse yiyorum bi seneye yakin bi zaman var sarmadir borektir tatlidir hic yeme luksumuzz yok mu...
Gecen gun carsidaydim mis gibi kokuyo lahmacun dedem ki dayan carsamba al ufakligini da beraber ye yada babam biber dolmasi istede carsambaya yapicam kendim de yiyeyim diye...canim bisey isteyince kendimi tutuyorum carsambaya diye.
Bakalim bu ayda dört kilocumu verirsem dogru yoldayim demektir
guzel mis aslinda abartmamak kaydiyla faydali olabilir bence de

Mesala yaklasik bi aydir diyet yapmaya ve kacamaklarimiz oldumu sahsen benim oldu:)) sinci diyecegim o ki vucudumuz beynimiz artik kabullendi diyeti artik kilo verme hırsı da var icimizde sindi bu ödülu uzatalim isterseniz herkes bi kilo belirlesin mesela hedef 3-4 kilo veren bi gun sevdiği yiyeceklerden yicek tabi asiriya kacmamak şartıyla kendimizi odullendirelim kucuk hedeflerde baslayalim hem motive edici hem aramizda tatli bir rekabet hemde vucudumuz bayagi dirençli olcak inş.
Normal diyetimizdede muhakkak canimizin istediği yiyebilirizki o gidayla yer degistirerek.. daha oncede 15-20 kilo veren arkadadlar daha tecrubelisniz burda arada bilgilerinizi paylasorsaniz sevinirim.aboooo ne çok yazmisim okuyun andinizi :))))
kisiye gore degisiyo aslinda ya mesela kendini tutmakta cok zorlaniyosan bu soyledigin cok mantikli bi de benim gibi bi kere yiyince tadi damaginda kalip birakamayan var ben o yuzden korkuom kacamak yapmaya suyunu cikariom cunku

Bence bekleyelim ay sonunda skorlari gorelim ona gore karar verelim:KK47::KK47::KK47:

Günaydın kizlarr tmm canlar brkleyelim bu ay dediginiz gibi kilolar tıkır tıkır giderse sorun yok eger gitmezse basiniza dikilirim dermisim:))) .ben bi deneyim kizz merak ettim sonucunu yazarim bakslim haylazmyim caliskanmi...iki kilo verince ufak bi ödül yapsbilirim ne yesemmm:)))) ekmek hamur isi yemiyim zati ozaman tatli gibi bişey olur herhal bakalimm

kızlar günlük beslenme dengesini kurduktan sonra bence herşeyden yenebilir ben mesela kendime tadellenin diyet çikolatasını aldım 87 kalori canım çikolata istediğinde onu yiyorum canınız tatlı çekerse sütlü tatlılar tercih edebilirsiniz ben daha önceki diyetlerimde genelde sütlaç yerdim kendim yapınca şekerini pirincini ölçürek koyardım kalorisini hesaplardım evde mutfak tartım var tartarak yerdim şimdide yediklerimi genelde tartıyorum dondurmada güzel bir diyet tatlısı tabi ölçülü yiyince:) ben muzuda çok severim muzu dilimleyip donduruyorum sonra rondodan geçiriorum muzlu dondurma gibi oluyor ...kendime ödül 100 ün altına düştükten sonra düşünebilirim ama ne ödül yaparım bilmiyorum:))

Naptiniz kizlar bizimki evde bugun hic temizlik yapasim yok pasakli pasakli durasum geliyor bebeler enerjimi aldi yahu sindi eve misafir gelirmiş :)) pasakli eve misafir gelir aksi gibi.
Ellamm geMedesiniz kimsecik yok hafta sonu Hımm mm bende aksam gezim barii hemm yidiklerimi eritiyim..

Naptiniz kizlar bizimki evde bugun hic temizlik yapasim yok pasakli pasakli durasum geliyor bebeler enerjimi aldi yahu sindi eve misafir gelirmiş :)) pasakli eve misafir gelir aksi gibi.
Ellamm geMedesiniz kimsecik yok hafta sonu Hımm mm bende aksam gezim barii hemm yidiklerimi eritiyim..
ya ayniyimm benim de esim evde hic duzenim yok bugun aksam da yegenlerim gelcek bi iki hafta kalirlar yaz tatili die onlara pasta borekler yapip dokunmicam bennn imtihan resmen insallah basaririm lutfen nolur allahim

Ya ben napayım kızlar benim eşim öğretmen yazın hep evde ve hiç gezmez yaklaşık dört senelik evliyim daha ailecek tatil yapmadık bekarlıkta çok sosyal bir hayatım vardı şimdi sürekli evdeyim eşimde kaynana ötesi bir insan :KK47: bazen diyorum sen kadın olsaydın çok acaip kaynana olurdun oda diyor annem kaynanalık görevini yapmadığı için ben yapıyorum :kızgın:

Ya ben napayım kızlar benim eşim öğretmen yazın hep evde ve hiç gezmez yaklaşık dört senelik evliyim daha ailecek tatil yapmadık bekarlıkta çok sosyal bir hayatım vardı şimdi sürekli evdeyim eşimde kaynana ötesi bir insan :KK47: bazen diyorum sen kadın olsaydın çok acaip kaynana olurdun oda diyor annem kaynanalık görevini yapmadığı için ben yapıyorum :kızgın:
bi de espri yapio yani
allah yardimcin olsun canim yaa

elifim post: 47468907 .!.:
Sen daha yeni evli sayilirsin ben 13 yillik evliyim bizimki son iki yildir yeni yeni disari cikip yada babamgilnen geziyoruz onlar sayesinde arabamiz olmsdigi icin omrumu çok tükettim yalvar yakar disari parka zor çıkıyordu yatmayi cok sever gunde 8km is nedeniyle yürüdüğü icin yoruluyodu sindi çok şükür iyi.sizde çocuk varmi kaynana yanindami canim..bence mücadele et tatli tatli ikna et disari alistir bunu sonu bize patliyor gerci evde kalmayi seven adama ne denir benimkide cogunda cikmaz erkeklerin bazisi sever gezmeyi..

Back