• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Canım benim iyi gidiyor bugun dogum gunundeydım abartmadım.ordanda kızlarla alışverişe çıktık kızlar harika iç çamaşırları gecelik şortlu takımlar vs aldı ben ıse bısey alamadım beden yoktu ama hepsınde de gozum kaldı cok uzuldum hemde çook. Eve geldik bazılarını denediler super oldular yaa ya en ağır duygu bu kadın olarak guzel alımlı hıssedememek..asla kıskanmadım ama o kadar çok özendim ki.Maddi olarak uygun olup elim boş döndüm oturup sabaha kadar ağlayasım var kendıme baktım bıde çatlak selulıt yağ dolu bir vücut bu kalın selulıt dolu bacaklarla anca görüntü kirliliği bendeki...inanılmaz kötü hissettim herkes poşet poşet alışveriş yaptı bense sadece baktım ozendım geldım oyle işte kızlar psikolojik olarak yerlerdeyim...
Hayiiirrrr yaaa neden uzuluyorsun vereceksin bu kilolari sadece bi kac ay sende misafir teker teker gonderecegiz allah böyle misafir ne bizim ne dusmanim basina vermesin (Amiiinnn) canim alsaydin zayifladiginda girebilecegin beden çamaşır degilmi,yaaa ben inanıyorum sende inann artik zayifliyacagizzzzz
Bak gor o zaman nasil zayıflığın tadini cikaracagiz allah baska dert vermesin yeterkii.. bak artik moralll bozmak yokk önce kendimize bi inanalimm bir daha dukkanlarin magzalarin onunde gulumseyerek gec az kaldi sizi giymeye dii tmmm beybi

Hemen nenumu yazim
Sabah 60 gr yağsız peynir, kk yarim yagli peynir bi salatalik şekersiz çay
11:30 bi kase misir gevregi yedim malesef elim ayagim cok titredi
14:00 da bi salkim beyaz üzüm
16:00 bi kase yogurt chai tohumu kattim yidim.
18:00 da bi porsiyon gabak yemegi samirsak Yoğurtlu, iki uc yk patlican yimegi iki üç dilim karpuz
Spor aksam sekizden 11:30 ca ayaktaydim carsida gezdim 2.5 lt icildi.

Aysem canim ic camisiri almaya diyetin sonlarina dogru alicaz daha zamani var
Bugun ben de carsidaydim kendime cok guzel 2 tshirt 2de salvar tipi keten pantolon aldim ama cok guzel oldu xl standart bedenin icine girebildim cok hos durdu ustelik 5 er liraya aldim tartida 102 103 u gormustum buraya gelmeden ozaman bunlarin hicbiri olmuyodu dua etmistim obez kaliplarini giymesem yeter diye hele senin boyun daha uzun sende daha hos dururlar sakin ha strese girme herseyin zamani var

Hayiiirrrr yaaa neden uzuluyorsun vereceksin bu kilolari sadece bi kac ay sende misafir teker teker gonderecegiz allah böyle misafir ne bizim ne dusmanim basina vermesin (Amiiinnn) canim alsaydin zayifladiginda girebilecegin beden çamaşır degilmi,yaaa ben inanıyorum sende inann artik zayifliyacagizzzzz
Bak gor o zaman nasil zayıflığın tadini cikaracagiz allah baska dert vermesin yeterkii.. bak artik moralll bozmak yokk önce kendimize bi inanalimm bir daha dukkanlarin magzalarin onunde gulumseyerek gec az kaldi sizi giymeye dii tmmm beybi

Ayy canım hadi İnşallah doğru soyluyorsun bizde bikaç ay misafir o zman alıcam hemdeee herseyden birsürüüü zaten kenara atıyorum şimdiden..bende inanıyorum artık zayıflayacağızzz ne kadar eğlenceli neşelisin çok tatlısın öpüyorummm BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim :-*

aysem25 .!.:
Ayy canım hadi İnşallah doğru soyluyorsun bizde bikaç ay misafir o zman alıcam hemdeee herseyden birsürüüü zaten kenara atıyorum şimdiden..bende inanıyorum artık zayıflayacağızzz ne kadar eğlenceli neşelisin çok tatlısın öpüyorummm BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim :-*
Ayyyy kizzz size ozel neseliyim hayatim bidenemler sizi♡♥♡
Burda sizlerle yazismak bana moral hemm birbirmizi anladigimizi düşünüyorum inşallah mutluluklarimizida paylasirizz.

Evett kizlar bugün bahçeye gittik cok yorgunum biraz yatcamm menumude soylim
Sabah 7:00 de 3 küçük haslanmis yumurta bi iki catal peynir bi salatalik
Öğle kizlar annem kizarmis kadayif almis şerbeti ni kendi dokmus az sekerli kıtır kıtır di buyuk bi dilimi yedim cok tansiyonum düştü calistigim icin.
15:00 da gabak cigegi dolmasi küçük küçük tu 5-6 yemusimdir yaprak sarmasi gibi dusunun,bir dilim karpuz
17:00 da eve geldim esim yemek yedi ben tatli kirizindeydim bir dilim daha goturdum ardina sütlü turk kahve sekersiz ve soda içtim
Bugun hem tansiyon hem kan şekerim düştü ama hrmen telafi edicem
2.5 su icildi 3 lt olucak. Gari bu saatten sonra bisey yimicem tatli yedigim icin
Evet dusuncelerinizi beklimmm

Öğle kizlar annem kizarmis kadayif almis şerbeti ni kendi dokmus az sekerli kıtır kıtır di buyuk bi dilimi yedim cok tansiyonum düştü calistigim icin.
15:00 da gabak cigegi dolmasi küçük küçük tu 5-6 yemusimdir yaprak sarmasi gibi dusunun,bir dilim karpuz
17:00 da eve geldim esim yemek yedi ben tatli kirizindeydim bir dilim daha goturdum ardina sütlü turk kahve sekersiz ve soda içtim
2.5 su icildi 3 lt olucak. Gari bu saatten sonra bisey yimicem tatli yedigim icin
abooovvv tatlilar kacmis bugun:)
cok yemek yememissin sadece yediklerin diyet olmamis insallah acikmazsin canim ilerleyen saatlerde

ben de menumu yazimm sabah bi yumurta peynir zeytin domates maydonoz bi dilim ekmek bi cay bardagi sut
ogle bi kase mercimek corbasi az salata az yogurt bi dilim ekmek
aksam bi kase mercimek corbasi alti yedi tane kizarmis patates yogurt

Kizlar bişey sorucamm folik asit hap kullaniyom yemegin uzerine ictim normalde ac iciliyor ben unutmuşum bugun elim ayagimm cok titredi surekli midem siyrildi aciktim yaniii bu haptan kullanipta böyle olan varmi? zeynebim014 zeynebim014 evet hic diyetlik olmadi bahcede olunca baska secenekte yoktu yidim valla evdende hazirliyamadim yorgundum bugun böyle oldu acikirsam bol salatalik yerimmm:)))

kahvaltı 1,5 haşlama yumurta
İki dilim ekmek peynir çeşitlerinden azar azar, birkaç lokma domates çay
arada kahve
öğlen altı badem dört fındık dört dilim karpuz
Akşam Kıymalı kabak dolması pirinç az kıyması çoktu 150 gr yoğurt
az sonra ara olarak şeftali yicem
bu arada her gün üç litre su içiyorum. .
Bu gün eşim evde tatlı yapmadığım için sütlaç almış banada almış ben yemedim hakkımı yarın öğlen yemeği olarak yicem bu gün tartıda güzel bir eksi gördüm tatlıyı hak ettim

Kizlar sabah şeftali karatay kahvaltisi kahve aksam buyuk bir çupra biber sogan firinda 30 dk yürüyüş 2lt su
Masallah masallah gecen hafta uzuluyodun bi de bak ne guzel gidiyosun aslinda gecmise hic takilmamak lazim yeni baslangiclar yapmali her zaman ne kadar yersek yiyelim...

Bence fazla degil cunku oglen aksam yemegi yememissin onlarin kalorileri kadardir bence sadece aclik hissi yapar ona da dayanmissin karbonhidrat diyeti gibi olmus millet patatesi yiyip yiyip kilo veriyolar ya sabah tartil bence bakalim fazla cikcan mi...baybi..

Kizlar bisey itiraf etmeliyim ben carsambalari tartidan sonra canim ne istediyse yiyorum bi seneye yakin bi zaman var sarmadir borektir tatlidir hic yeme luksumuzz yok mu...
Gecen gun carsidaydim mis gibi kokuyo lahmacun dedem ki dayan carsamba al ufakligini da beraber ye yada babam biber dolmasi istede carsambaya yapicam kendim de yiyeyim diye...canim bisey isteyince kendimi tutuyorum carsambaya diye.
Bakalim bu ayda dört kilocumu verirsem dogru yoldayim demektir

Kızlar iyi geceler bu gün sesiniz ç
Afiyet olsun ne diyelim ama inşallah kilo olarak dönmez canım

Back