- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.001
Aminnn canim allah sendende ve burdaki arkadaslardan da razi olsun iyiki varsınız ♡♥♡ben de İslam dinine mensubum. elimden geldiğince dini vecibelerimi yapmaya çalışıyorum. ama bu konuda haram helal diye ayrım yapamıyorum. zira bir cana yuva veriyorsun hayata kazandırıyorsun arkanda amel defterine sahip çıkacak birilerini bırakıyorsun diye bakıyorum. tabi senin kaygılarını da anlıyorum kesinlikle ama bakışımı bu yönde tutuyorum.
dilerim Rabbim hemencecik doldurur göbüşünü. bu yavrularını elbette unutamazsın ama tesellin olurAllah senden razı olsun cnm.
Canım çok üzüldümSagolun kizlar artik bundan sonra sinavim başladı rabbim sabir versin bize aileme ins babasinin yaninda mutlu olurlar dua etmekten baska çarem yok hakkimizda ne hayitliysa rabbim onu versin ins..
@değişiklikiyidir evlatligi bende cok düşündüm ama dinen caiz degil koruyucu aile olarak aldiginda himayen altina alip bakiyorsun bunda dinen sakinca yok tek fark evlatlik degildi..bize basta koruyucu aileye diyorlar baglanmayin ailesi çıkarsa aliriz die ama mümkün degilki kendini kaptirmamak onlarin bi anne babaya bizimde evlada sefkate ihtiyacimiz vardi rabbim iki taraf olarak hakkimizda hayirlisini versin
Bu duruma alistirmak zorundayim suan ağlamak tan ve dua etmekten baska carem yok ..
Cok sagol canim imtihan dunyasi bize tevekkül etmek düşer rabbim neylerse güzel eyler ins yarin güzel haberler alirim sizlerlede paylasirim.Canım çok üzüldümseni çok iyi anlıyorum çünkü bu durumda olmak çok farklı ama bence sen mükemmel bir annesin üzülme lütfen belki babaları tekrar verir size . Çocuklar için kötü oluyor tabi
Çok sağol o sizin gonlunuzun güzelliği ben kimimki aciz bir kulum rabbim kaldiramiyacagimiz yük vermez inş. .BitmeyenUmidim canım üzülme çok geçmiş olsun. Gönlün ne kadar güzel senin öyle
Kuzummmmm ya cok uzuldum bugun haberim oldu ama yazmadim. Takimda bahsetmemissin burdan gordum detaylari.Sagolun kizlar artik bundan sonra sinavim başladı rabbim sabir versin bize aileme ins babasinin yaninda mutlu olurlar dua etmekten baska çarem yok hakkimizda ne hayitliysa rabbim onu versin ins..
@değişiklikiyidir evlatligi bende cok düşündüm ama dinen caiz degil koruyucu aile olarak aldiginda himayen altina alip bakiyorsun bunda dinen sakinca yok tek fark evlatlik degildi..bize basta koruyucu aileye diyorlar baglanmayin ailesi çıkarsa aliriz die ama mümkün degilki kendini kaptirmamak onlarin bi anne babaya bizimde evlada sefkate ihtiyacimiz vardi rabbim iki taraf olarak hakkimizda hayirlisini versin
Bu duruma alistirmak zorundayim suan ağlamak tan ve dua etmekten baska carem yok ..
Cok Sağol canim orayida meskul etmek istemedim yarini bekliyorum cocuklar babasiyla gorusecek durum ne olacak bilmiyorum ama icimde bir iki ay muddet kaldigini hissediyorum. .dunden beri çocuklar anne anne diye üstüme düştüler işin yani anneleride olsaydı en azindan icim rahat ederdi babaları 5 çocuğa nasil bakacak maddi durumlari yok üvey amnemi getirecek aklimda delice sorular burda bolluk icindeler egitimleri cok guzel ben inanmiyorum ki bizim gibi bakip okutacaklar bundan emin olsam seve seve veririm napiyim oda evlat hasreti cekiyor bizim gibi rabbim cocuklarimin benim yardimci m olsun..Kuzummmmm ya cok uzuldum bugun haberim oldu ama yazmadim. Takimda bahsetmemissin burdan gordum detaylari.
Cok uzuldmmm gercektennnnn. Rabbim d biliyo ya
Cok zor yorum yapamiyorumm kuzum hersey gonlunce olsunnnnn. Bebek hasretin son bulsunnnCok Sağol canim orayida meskul etmek istemedim yarini bekliyorum cocuklar babasiyla gorusecek durum ne olacak bilmiyorum ama icimde bir iki ay muddet kaldigini hissediyorum. .dunden beri çocuklar anne anne diye üstüme düştüler işin yani anneleride olsaydı en azindan icim rahat ederdi babaları 5 çocuğa nasil bakacak maddi durumlari yok üvey amnemi getirecek aklimda delice sorular burda bolluk icindeler egitimleri cok guzel ben inanmiyorum ki bizim gibi bakip okutacaklar bundan emin olsam seve seve veririm napiyim oda evlat hasreti cekiyor bizim gibi rabbim cocuklarimin benim yardimci m olsun..
Egerki alirlarsa bebegimde olsa yine alirim o gücü hissediyorum ama bir yandanda bebegim olmazsa da bir iki cocugun yine annesi babasi biz oluruz sirf aile sicakligini yasasinlar yuvada olsunlar evimin bereketi olsunlar cennet kokulum olsunlar benimm@ParteMoralll simdi tutustumki tup bebek topiklerini arastiriyorum yanlizliktan korkuyorum onlarin kokusu olmadan civiltilari olmadan hic düşünemiyorum partemm hic öyle odalarina girip duruyorum nefes alislarini izliyorum partem annem gunde kac defa geldi öyle aglayip duruyor annemin yaninda güçlü durmaya çalışıyorum cok sevdiler partem cokkk kuzumm diye babam ne benimle anam babam yaniyorrr hakkimizda hayirlisi diyip duruyok
Harikasin darisi benim basima :) demekk vücut belli bir kgda takiliyor bundan sonra tikir tıkır gider kglarKızlar bende bu sabah tartıldım. 70.0 olmuşum.
Benim için çok güzel gidiyor bol bol squat yapıyorum.
6'lı sayıları görmeme az kaldı sanırım inşallah.
Darısı isteyen herkese olsun
Canimmmmmmm yaaaaa yapmaaa boyleeee :/ valla tikandim kaldim ne diyim bilemiyorummm. Sen cok guzel kalplisin rabbim de gorsunnnn artikk seni huzura kavustursun@ParteMoralll simdi tutustumki tup bebek topiklerini arastiriyorum yanlizliktan korkuyorum onlarin kokusu olmadan civiltilari olmadan hic düşünemiyorum partemm hic öyle odalarina girip duruyorum nefes alislarini izliyorum partem annem gunde kac defa geldi öyle aglayip duruyor annemin yaninda güçlü durmaya çalışıyorum cok sevdiler partem cokkk kuzumm diye babam ne benimle anam babam yaniyorrr hakkimizda hayirlisi diyip duruyok
Ins partem inş iyiki varsin hakkini helal e et uzdum boyle ama inanki burda paylasinca çok çok rahatladim hic kimseye paylasmadim cevremde cok cekemeyen insanlar vardi simdi bol bol kina yakarlar ama onlarda uzulur muhakkak bizleri uzdukten sonra ne fayda..Canimmmmmmm yaaaaa yapmaaa boyleeee :/ valla tikandim kaldim ne diyim bilemiyorummm. Sen cok guzel kalplisin rabbim de gorsunnnn artikk seni huzura kavustursun
Ya canimmm olurmu biz zayiflama yoldasiyiz yeri geliyo dertlerimizi paylasiyoruz. Derdin skintin oldugunda bi mesaj atman yeter ben seni her zaman dinlerim ve yaninda olurum. Insallah zor gunlerin hemen gecer gonlun ferahlar kuzum optum seniIns partem inş iyiki varsin hakkini helal e et uzdum boyle ama inanki burda paylasinca çok çok rahatladim hic kimseye paylasmadim cevremde cok cekemeyen insanlar vardi simdi bol bol kina yakarlar ama onlarda uzulur muhakkak bizleri uzdukten sonra ne fayda..
Hic birşey umrumda değil rabbim niyetimizi biliyor hamdu senalar olsun sizde uzulmeyin sizi uzdugum icin ben burda utanıyorum üzülüyorum iyi olacam kizlar toparlanacagim inş. .
Çok sağol canımmm.Harikasin darisi benim basima :) demekk vücut belli bir kgda takiliyor bundan sonra tikir tıkır gider kglar
Aminnn canim allah sendende ve burdaki arkadaslardan da razi olsun iyiki varsınız ♡♥♡
Kızlar bende bu sabah tartıldım. 70.0 olmuşum.
Benim için çok güzel gidiyor bol bol squat yapıyorum.
6'lı sayıları görmeme az kaldı sanırım inşallah.
Darısı isteyen herkese olsun
İnşallah darısı hepinizin başına ve tez zamanda canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?