- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
- #8.021
Yaa kurban oldugum rabbim cok buyuk cok hamdu senalar olsunn merhametli allahimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmm çok sevindim gözün Aydın. Zaten böyle güzel yürekli bir anneyi çocuklardan ayırmazlardıEvet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
@ParteMoralll burdan al haberimi canimm
ne kadar mutlu oldum bu habere anlatamam sana dualar ediyordum sana çok şükür 2 3 yıl sonrada kalacak çocuklar öyle hissediyorum çok şükür canımEvet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
İyi haberlerinize çok sevindim.Evet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
ayyyy selcanimmmmmm cok sevindmmmmmmmEvet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
Ne kadar guzel yureginiz var. Rabbim hep gonlunuze gore versin insallah cok mutlu olunEvet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
Canim aklimdasin inan aklima geldin bebigim seni unuturmuyum annemgil geldi girip yazamadim yoksa senide etiketlicektim ayriyetten opuremm seni beni tebrik et daha anneyim bennn♡♥♡BitmeyenUmidim tabi biz kimiz ki
Ayy sevinmelisin keske bizim hic aklimiza gelmese yemek iki gundur ben oyledim bugun yedim.ne güzel gitsin kglarKizlaar Diyete devam ediyorum ama iki gundur canim hic bsy yemek istemiyo neden boyle oldu anlamadim halsizlik falan yok spora devam ama yemek yiyemiyorum kendimi zorluyorum resmen saka gibi bakalim sonumuz nereye varacak
Selaaaaaam
Tam bir haftadir kendi ugraslarimla diyet ve spor yapiyorum kilo vermeye calisiyorum burayi kesfetmem guzel olduu:)
26 yasindayim boyum 1.72 kilom 78 di gecen pazartesi
Bugun itibariyle 75 i gordum bile hedefim 58 kilo daha yolun cooook basindayim
Umarim hepimiz istedigimiz kilolara duseriz aamiiin. İyice bakim neler paylasiyosunuz ins bende burdayim artik hepinizi opuyorum
Hosbulduum
Hoşgeldin
Evet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
HosgeldiiiinMerhaba arkadaslar bende araniza katilabilir miyim dogum kilolarinin bir an once gitmesi gerekiyo boy 160 kilo bu tartildim 84.9 hedef 55 emzirdigi. Icin ayda 2 kilo verebikirim fazla olursada gayet iyi olur