• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Selam kızlar. :emir_bebek:

Sabah klasik kahvaltımı yaptım farklı olarak yumurtam haşlama değil tereyağındaydı. Dikkatli yemeye çalıştım.

Ara öğünüm muzlu milkshake-1 brdk

Öğle yemeğinde canım bir şey istemedi ben de domates-salatalık falan hazırladım ve ekmeksiz tükettim.

Ara öğün yapmadım birazdan süt içeceğim.

Akşamüstü 1 saat orta tempoda yürüdüm. Evde de terim soğumadan squat yaptım. Ayrıca geçen yazmayı unutmuşum ama ben su içmeye bayılırım. 2.5-3 içerim 1 gün içinde çok rahat bir şekilde. Sorunum zaten yediklerimi fazla yememdi :deli:

Ga

Sabah klasik kahvaltımı yaptım farklı olarak yumurtam haşlama değil tereyağındaydı. Dikkatli yemeye çalıştım.

Öğle yemeğinde canım bir şey istemedi ben de domates-salatalık falan hazırladım ve ekmeksiz tükettim.

Akşamüstü 1 saat orta tempoda yürüdüm. Evde de terim soğumadan squat yaptım. Ayrıca geçen yazmayı unutmuşum ama ben su içmeye bayılırım. 2.5-3 içerim 1 gün içinde çok rahat bir şekilde. Sorunum zaten yediklerimi fazla yememdi :deli:
ye güzel olmuş kuzum spora da bayıldım

Bende menümü yazayım
Sabah klasik kahvaltı

Öğlen
Semizotu yemeği
Çorba

Akşam 1 kase yoğurt
Spor 10000 adım
Su 3

Sabah klasik kahvaltımı yaptım farklı olarak yumurtam haşlama değil tereyağındaydı. Dikkatli yemeye çalı

Akşam yemeği yokmu?

:21:Selaaaaaam :KK8:

Tam bir haftadir kendi ugraslarimla diyet ve spor yapiyorum kilo vermeye calisiyorum burayi kesfetmem guzel olduu:)

26 yasindayim boyum 1.72 kilom 78 di gecen pazartesi
Bugun itibariyle 75 i gordum bile:halay: hedefim 58 kilo daha yolun cooook basindayim

Umarim hepimiz istedigimiz kilolara duseriz aamiiin. İyice bakim neler paylasiyosunuz ins bende burdayim artik hepinizi opuyorum:KK33:

Günaydın kızlar. Dün çok meşguldüm gruba giremedim.

Sabah klasik sabah kahvaltısı yaptım. Ek olarak kuymak vardı ve 2 tatlı kaşığı kadar yedim.

Ara öğünümde ayran içtim.

Öğle yemeğinde dışardaydım ızgara tavuk ve bol salata yedim. Yanında da ayran içtim yine.

Ara öğün yapmadım.

Akşam yemeğinde de sebze çorbası ve salata tükettim.

Gün içinde ordan oraya koşturdum hunharca. Eve döndüğümde de squat yaptım :KK9:

Tam bir haftadir kendi ugraslarimla diyet ve spor yapiyorum kilo vermeye calisiyorum burayi kesfetmem guzel olduu:)

Bugun itibariyle 75 i gordum bile:halay: hedefim 58 kilo daha yolun cooook basindayim

Umarim hepimiz istedigimiz kilolara duseriz aamiiin. İyice bakim neler paylasiyosunuz ins bende burdayim artik hepinizi opuyorum:KK33:
Boyunun güzelliği :KK73: ben de 1.80 im :KK72:

hoş geldin aramıza. boyuna göre şişman değilsin harika :KK66: aramızda inş dilediğin kiloya sağlıkla kavuşacağına inanıyorum. başarılar. topik kurucumuz yoğun bu ara uğrayamıyor. o yüzden çok aktif değil grup ama az kaldı dönecek inş :KK66:

sabah kahvaltım:
bir arkadaşıma davetliydim. o da maşşşşaaallllah ne bulduysa pişirmiş :KK70::KK70::KK70: yok arkadaşım, diyetteyim yemeyeceğim dedikçe burnuma burnuma soktu börekleri :KK70: sen son ırkıdışım yimiyirim deyince peki deyip köşesine çekildi :KK8:

ara öğünüm:
1 orta boy muz ve yarım kase yoğurt

öğle yemeğim:
ızgara köfte ve yanında biiiiir sürü salata :21:

ara öğünüm:
kuruyemiş atıştırdım

akşam yemeği:
1 kase çorba, salata ve iki adet kızarmış köfte.

Back