• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

ben de İslam dinine mensubum. elimden geldiğince dini vecibelerimi yapmaya çalışıyorum. ama bu konuda haram helal diye ayrım yapamıyorum. zira bir cana yuva veriyorsun hayata kazandırıyorsun arkanda amel defterine sahip çıkacak birilerini bırakıyorsun diye bakıyorum. tabi senin kaygılarını da anlıyorum kesinlikle ama bakışımı bu yönde tutuyorum.
dilerim Rabbim hemencecik doldurur göbüşünü. bu yavrularını elbette unutamazsın ama tesellin olur :KK66: Allah senden razı olsun cnm.
Aminnn canim allah sendende ve burdaki arkadaslardan da razi olsun iyiki varsınız ♡♥♡

Sagolun kizlar artik bundan sonra sinavim başladı rabbim sabir versin bize aileme ins babasinin yaninda mutlu olurlar dua etmekten baska çarem yok hakkimizda ne hayitliysa rabbim onu versin ins..
@değişiklikiyidir evlatligi bende cok düşündüm ama dinen caiz degil koruyucu aile olarak aldiginda himayen altina alip bakiyorsun bunda dinen sakinca yok tek fark evlatlik degildi..bize basta koruyucu aileye diyorlar baglanmayin ailesi çıkarsa aliriz die ama mümkün degilki kendini kaptirmamak onlarin bi anne babaya bizimde evlada sefkate ihtiyacimiz vardi rabbim iki taraf olarak hakkimizda hayirlisini versin :KK43:
Bu duruma alistirmak zorundayim suan ağlamak tan ve dua etmekten baska carem yok ..
Canım çok üzüldüm:( seni çok iyi anlıyorum çünkü bu durumda olmak çok farklı:( ama bence sen mükemmel bir annesin üzülme lütfen belki babaları tekrar verir size . Çocuklar için kötü oluyor tabi

Canım çok üzüldüm:KK43: seni çok iyi anlıyorum çünkü bu durumda olmak çok farklı:KK43: ama bence sen mükemmel bir annesin üzülme lütfen belki babaları tekrar verir size . Çocuklar için kötü oluyor tabi
Cok sagol canim imtihan dunyasi bize tevekkül etmek düşer rabbim neylerse güzel eyler ins yarin güzel haberler alirim sizlerlede paylasirim.
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim canım üzülme çok geçmiş olsun. Gönlün ne kadar güzel senin öyle
Çok sağol o sizin gonlunuzun güzelliği ben kimimki aciz bir kulum rabbim kaldiramiyacagimiz yük vermez inş. .
Şimdilik biraz umidim var gibi icim serin yarin görüşmeye gidecegiz durum ne gosterirse artik..

Sagolun kizlar artik bundan sonra sinavim başladı rabbim sabir versin bize aileme ins babasinin yaninda mutlu olurlar dua etmekten baska çarem yok hakkimizda ne hayitliysa rabbim onu versin ins..
@değişiklikiyidir evlatligi bende cok düşündüm ama dinen caiz degil koruyucu aile olarak aldiginda himayen altina alip bakiyorsun bunda dinen sakinca yok tek fark evlatlik degildi..bize basta koruyucu aileye diyorlar baglanmayin ailesi çıkarsa aliriz die ama mümkün degilki kendini kaptirmamak onlarin bi anne babaya bizimde evlada sefkate ihtiyacimiz vardi rabbim iki taraf olarak hakkimizda hayirlisini versin :KK43:
Bu duruma alistirmak zorundayim suan ağlamak tan ve dua etmekten baska carem yok ..
Kuzummmmm ya cok uzuldum bugun haberim oldu ama yazmadim. Takimda bahsetmemissin burdan gordum detaylari.
Cok uzuldmmm gercektennnnn. Rabbim d biliyo ya :dua::dua:

Kuzummmmm ya cok uzuldum bugun haberim oldu ama yazmadim. Takimda bahsetmemissin burdan gordum detaylari.
Cok uzuldmmm gercektennnnn. Rabbim d biliyo ya :dua::dua:
Cok Sağol canim orayida meskul etmek istemedim yarini bekliyorum cocuklar babasiyla gorusecek durum ne olacak bilmiyorum ama icimde bir iki ay muddet kaldigini hissediyorum. .dunden beri çocuklar anne anne diye üstüme düştüler işin yani anneleride olsaydı en azindan icim rahat ederdi babaları 5 çocuğa nasil bakacak maddi durumlari yok üvey amnemi getirecek aklimda delice sorular burda bolluk icindeler egitimleri cok guzel ben inanmiyorum ki bizim gibi bakip okutacaklar bundan emin olsam seve seve veririm napiyim oda evlat hasreti cekiyor bizim gibi rabbim cocuklarimin benim yardimci m olsun..

Cok Sağol canim orayida meskul etmek istemedim yarini bekliyorum cocuklar babasiyla gorusecek durum ne olacak bilmiyorum ama icimde bir iki ay muddet kaldigini hissediyorum. .dunden beri çocuklar anne anne diye üstüme düştüler işin yani anneleride olsaydı en azindan icim rahat ederdi babaları 5 çocuğa nasil bakacak maddi durumlari yok üvey amnemi getirecek aklimda delice sorular burda bolluk icindeler egitimleri cok guzel ben inanmiyorum ki bizim gibi bakip okutacaklar bundan emin olsam seve seve veririm napiyim oda evlat hasreti cekiyor bizim gibi rabbim cocuklarimin benim yardimci m olsun..
Cok zor yorum yapamiyorumm kuzum hersey gonlunce olsunnnnn. Bebek hasretin son bulsunnn :dua::dua:

@ParteMoralll simdi tutustumki tup bebek topiklerini arastiriyorum yanlizliktan korkuyorum onlarin kokusu olmadan civiltilari olmadan hic düşünemiyorum partemm hic öyle odalarina girip duruyorum nefes alislarini izliyorum partem annem gunde kac defa geldi öyle aglayip duruyor annemin yaninda güçlü durmaya çalışıyorum cok sevdiler partem cokkk kuzumm diye babam ne benimle anam babam yaniyorrr hakkimizda hayirlisi diyip duruyok :(

@ParteMoralll simdi tutustumki tup bebek topiklerini arastiriyorum yanlizliktan korkuyorum onlarin kokusu olmadan civiltilari olmadan hic düşünemiyorum partemm hic öyle odalarina girip duruyorum nefes alislarini izliyorum partem annem gunde kac defa geldi öyle aglayip duruyor annemin yaninda güçlü durmaya çalışıyorum cok sevdiler partem cokkk kuzumm diye babam ne benimle anam babam yaniyorrr hakkimizda hayirlisi diyip duruyok :KK43:
Egerki alirlarsa bebegimde olsa yine alirim o gücü hissediyorum ama bir yandanda bebegim olmazsa da bir iki cocugun yine annesi babasi biz oluruz sirf aile sicakligini yasasinlar yuvada olsunlar evimin bereketi olsunlar cennet kokulum olsunlar benimm

Kızlar bende bu sabah tartıldım. 70.0 olmuşum.
Benim için çok güzel gidiyor bol bol squat yapıyorum.
6'lı sayıları görmeme az kaldı sanırım inşallah.
Darısı isteyen herkese olsun :KK68:
Harikasin darisi benim basima :) demekk vücut belli bir kgda takiliyor bundan sonra tikir tıkır gider kglar

@ParteMoralll simdi tutustumki tup bebek topiklerini arastiriyorum yanlizliktan korkuyorum onlarin kokusu olmadan civiltilari olmadan hic düşünemiyorum partemm hic öyle odalarina girip duruyorum nefes alislarini izliyorum partem annem gunde kac defa geldi öyle aglayip duruyor annemin yaninda güçlü durmaya çalışıyorum cok sevdiler partem cokkk kuzumm diye babam ne benimle anam babam yaniyorrr hakkimizda hayirlisi diyip duruyok :KK43:
Canimmmmmmm yaaaaa yapmaaa boyleeee :/ valla tikandim kaldim ne diyim bilemiyorummm. Sen cok guzel kalplisin rabbim de gorsunnnn artikk seni huzura kavustursun

:(

Canimmmmmmm yaaaaa yapmaaa boyleeee :/ valla tikandim kaldim ne diyim bilemiyorummm. Sen cok guzel kalplisin rabbim de gorsunnnn artikk seni huzura kavustursun

:KK43:
Ins partem inş iyiki varsin hakkini helal e et uzdum boyle ama inanki burda paylasinca çok çok rahatladim hic kimseye paylasmadim cevremde cok cekemeyen insanlar vardi simdi bol bol kina yakarlar ama onlarda uzulur muhakkak bizleri uzdukten sonra ne fayda..
Hic birşey umrumda değil rabbim niyetimizi biliyor hamdu senalar olsun sizde uzulmeyin sizi uzdugum icin ben burda utanıyorum üzülüyorum iyi olacam kizlar toparlanacagim inş. .

Ins partem inş iyiki varsin hakkini helal e et uzdum boyle ama inanki burda paylasinca çok çok rahatladim hic kimseye paylasmadim cevremde cok cekemeyen insanlar vardi simdi bol bol kina yakarlar ama onlarda uzulur muhakkak bizleri uzdukten sonra ne fayda..
Hic birşey umrumda değil rabbim niyetimizi biliyor hamdu senalar olsun sizde uzulmeyin sizi uzdugum icin ben burda utanıyorum üzülüyorum iyi olacam kizlar toparlanacagim inş. .
Ya canimmm olurmu biz zayiflama yoldasiyiz yeri geliyo dertlerimizi paylasiyoruz. Derdin skintin oldugunda bi mesaj atman yeter ben seni her zaman dinlerim ve yaninda olurum. Insallah zor gunlerin hemen gecer gonlun ferahlar kuzum optum seni

Harikasin darisi benim basima :) demekk vücut belli bir kgda takiliyor bundan sonra tikir tıkır gider kglar
Çok sağol canımmm.
İnan 1 yıldır bu rakamı görmedim.
Gerçi 1 yıldır hamilelik sürecimden ötürü olabilir :işsiz:
Hamileliğime 52 kilo ile başlayıp 82 kilo ile doğurmak:eek:
Herkes beceremez bence böylesini :halay:
Birde 1 buçuk ay erken Doğum yaptım.
Acaba vaktin de Doğum yapsaydım kaç kilo olurdum bilmem :63:
Bugün ufak güzel mutluluktu benim için darısı sanaaaaa ve herkese :duduk:

Kızlar bende bu sabah tartıldım. 70.0 olmuşum.
Benim için çok güzel gidiyor bol bol squat yapıyorum.
6'lı sayıları görmeme az kaldı sanırım inşallah.
Darısı isteyen herkese olsun :KK68:

maşallah cnm. harikasın gelsin 6 lar.. sonra 52 ;)
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim annelik sana çok yakışıyor

Evet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
@ParteMoralll burdan al haberimi canimm

Back