Evliliğim için 35 kilo

Canımmmm çok sevindim gözün Aydın. Zaten böyle güzel yürekli bir anneyi çocuklardan ayırmazlardı

ne kadar mutlu oldum bu habere anlatamam sana dualar ediyordum sana çok şükür 2 3 yıl sonrada kalacak çocuklar öyle hissediyorum çok şükür canım

İyi haberlerinize çok sevindim.

ayyyy selcanimmmmmm cok sevindmmmmmmm
Cok sukur canim rabbim dualarini kabul etti ya

Ne kadar guzel yureginiz var. Rabbim hep gonlunuze gore versin insallah cok mutlu olun

Kizlaar Diyete devam ediyorum ama iki gundur canim hic bsy yemek istemiyo neden boyle oldu anlamadim halsizlik falan yok spora devam ama yemek yiyemiyorum kendimi zorluyorum resmen saka gibi bakalim sonumuz nereye varacak

Kizlaar Diyete devam ediyorum ama iki gundur canim hic bsy yemek istemiyo neden boyle oldu anlamadim halsizlik falan yok spora devam ama yemek yiyemiyorum kendimi zorluyorum resmen saka gibi bakalim sonumuz nereye varacak
Ayy sevinmelisin keske bizim hic aklimiza gelmese yemek iki gundur ben oyledim bugun yedim.ne güzel gitsin kglar

Hoşgeldin

ay sabah sabah ne iyi haber oldu cnm. ahh ne sevindim bir bilsen. Allah ayırmasın inş.

Merhaba arkadaslar bende araniza katilabilir miyim dogum kilolarinin bir an once gitmesi gerekiyo boy 160 kilo bu tartildim 84.9 hedef 55 emzirdigi. Icin ayda 2 kilo verebikirim fazla olursada gayet iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…