- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.981
Maşallah canım azimli olmaya devam :)sabah kahvaltım:
bir arkadaşıma davetliydim. o da maşşşşaaallllah ne bulduysa pişirmişyok arkadaşım, diyetteyim yemeyeceğim dedikçe burnuma burnuma soktu börekleri sen son ırkıdışım yimiyirim deyince peki deyip köşesine çekildi
ara öğünüm:
1 orta boy muz ve yarım kase yoğurt
öğle yemeğim:
ızgara köfte ve yanında biiiiir sürü salata
ara öğünüm:
kuruyemiş atıştırdım
akşam yemeği:
1 kase çorba, salata ve iki adet kızarmış köfte.
Maşallah canım azimli olmaya devam :)
Tesekkurler canim İnsallah hepimiz kurtulcaz bu kilolardan istedigimiz kiyafetleri giymenin mutlulugunu yasayalimhoş geldin aramıza. boyuna göre şişman değilsin harikaaramızda inş dilediğin kiloya sağlıkla kavuşacağına inanıyorum. başarılar. topik kurucumuz yoğun bu ara uğrayamıyor. o yüzden çok aktif değil grup ama az kaldı dönecek inş
Menün harika cok güzel kg verecegine inanıyorum...Bugunum biraz yogundu ara ogun yapamadiim ama olsun kahvalti klasik haslanmis yumurta beyaz peynir domates salatalik
Oglen yemeginde sebze corbasi bi dilim tam bugday ekmegi
Aksamda bi dilim biftek haslanmis sebze ayran
Haslanmis sebzeden neffffret ederim ama bu ara tadi cok guzel gelmeye basladisevmedigim bsy yerken bu bana kilo verdirecekk uleeyyn deyip yiyorum seviyorum o tatsiz tuzsuz sebzeleri Butun gun cok fazla yurudum ama kesmedi tabi gec saatte olsa sporumu yaptim evde. İnsanity yapiyorum cok zor ama insanin bsy yiyesi gelmiyo o kadar aciyi cekince
BirZ uzun yazdim kizlar tum gun giremeyince hepinizi optummm iyi uyuyun sabah spor yapın
Yaa umarim oyle olur kendim icin istedigim ne varsa sizin icinizde istiyorum cok guzel destek oluyosunuz moral verdinMenün harika cok güzel kg verecegine inanıyorum...
Ne oldu canım merak ettim inşallah önemli bir şey değildir
Sabahtan beri agliyorumahh cnm burdayım ben. n'oldu hayırdır??
Anaaa ben yazmayınca kimse yazmamış nerdeyse @mlytsonundaoldu BitmeyenUmidim hariç.
ISILDURU Miyav_su @Vilma 37 @qubis @burhan @bluedolphin @kakaovanilya Excited_00 @muzeyyenmf unuttuğum var mı bilmiyorum. Bakıyım neler neler yapıyorsunuz.
Ben sonunda hazır abiye elbiselere girebiliyorum çok mutluyum düğün kına için aldım birer tane. Yine hepsi çok hoş durmadı kollarım dana gibi olduğu için. Kilo insanı daha çıplak gösteriyor.
Aaa o ne demek ver al öyle şeymi olur çocuk bu ya düzeni var eğitimi var ne bilim psikolojisi var çocuklar ne diyor bu işe kaç yasindalar tez zamanda seninde ikizlerin olur inşallah güzel kalpli arkadaşım benimSabahtan beri agliyorum( cocuklarimi alcaklar ( morall sifir yanimda olsanizda biynunuza sarilarak aglasam (
Babalari istiyormus dilekçe vermisler elim kolum bagli dua edin bana rabbim yol gostersin
Sabahtan beri agliyorum( cocuklarimi alcaklar ( morall sifir yanimda olsanizda biynunuza sarilarak aglasam (
Babalari istiyormus dilekçe vermisler elim kolum bagli dua edin bana rabbim yol gostersin
Malesef alacaklar 2aymi surer bir aymi bilmiyorum bunlar 5 kardeş hep iki iki koruyucu aileye verildi benimkiler 7-8 yasindalar cok zor bir durum cocuklara psikolokluk yapip rahatlattim ya bennAaa o ne demek ver al öyle şeymi olur çocuk bu ya düzeni var eğitimi var ne bilim psikolojisi var çocuklar ne diyor bu işe kaç yasindalar tez zamanda seninde ikizlerin olur inşallah güzel kalpli arkadaşım benim
Çocuklarımın duygulari kiz dun cok ağladı anne beni verme die zor yatistirdim bugunde konusma yaptim ne güzel ablalarinla bir arada olacaksin falan siz burayi evimizi biliyorsunuz buyudigunde cikip gelebilirsiniz kiz diyorki anne burdan tasinmayin buluyum sizi diyor tmm tasinmam brn hep burdayim falan bissürü konustuk şimdi rahatlamisa benziyor yani artik kabul eder babalarni bakalim yarin gorusecekler babalariyla isindirma asamasinda olacaklar böyle bir kac kez tekrar olup çocuklar isindiginda benden hooop alırlar rabbim bunlarin acilarini unutturacak evlatlar versin..oyy çok üzüldüm cnmRabbim inş hakkınızda en hayırlısını verir. istediği zaman alabiliyor mu ?? yani olgunlaşmış şartlar aranmıyor mu? sonuçta bu çocuklar oyuncak mı? bir al bir ver. onlar duyguları n'olacak
Konuya tam hakim değilim çokta birşey yazmak istemiyorum.Sabahtan beri agliyorum( cocuklarimi alcaklar ( morall sifir yanimda olsanizda biynunuza sarilarak aglasam (
Malesef alacaklar 2aymi surer bir aymi bilmiyorum bunlar 5 kardeş hep iki iki koruyucu aileye verildi benimkiler 7-8 yasindalar cok zor bir durum cocuklara psikolokluk yapip rahatlattim ya benn(
Çocuklarımın duygulari kiz dun cok ağladı anne beni verme die zor yatistirdim bugunde konusma yaptim ne güzel ablalarinla bir arada olacaksin falan siz burayi evimizi biliyorsunuz buyudigunde cikip gelebilirsiniz kiz diyorki anne burdan tasinmayin buluyum sizi diyor tmm tasinmam brn hep burdayim falan bissürü konustuk şimdi rahatlamisa benziyor yani artik kabul eder babalarni bakalim yarin gorusecekler babalariyla isindirma asamasinda olacaklar böyle bir kac kez tekrar olup çocuklar isindiginda benden hooop alırlar rabbim bunlarin acilarini unutturacak evlatlar versin..
Sabahtan beri agliyorum( cocuklarimi alcaklar ( morall sifir yanimda olsanizda biynunuza sarilarak aglasam (
AminnnnnMalesef alacaklar 2aymi surer bir aymi bilmiyorum bunlar 5 kardeş hep iki iki koruyucu aileye verildi benimkiler 7-8 yasindalar cok zor bir durum cocuklara psikolokluk yapip rahatlattim ya benn(
Çocuklarımın duygulari kiz dun cok ağladı anne beni verme die zor yatistirdim bugunde konusma yaptim ne güzel ablalarinla bir arada olacaksin falan siz burayi evimizi biliyorsunuz buyudigunde cikip gelebilirsiniz kiz diyorki anne burdan tasinmayin buluyum sizi diyor tmm tasinmam brn hep burdayim falan bissürü konustuk şimdi rahatlamisa benziyor yani artik kabul eder babalarni bakalim yarin gorusecekler babalariyla isindirma asamasinda olacaklar böyle bir kac kez tekrar olup çocuklar isindiginda benden hooop alırlar rabbim bunlarin acilarini unutturacak evlatlar versin..
Sagolun kizlar artik bundan sonra sinavim başladı rabbim sabir versin bize aileme ins babasinin yaninda mutlu olurlar dua etmekten baska çarem yok hakkimizda ne hayitliysa rabbim onu versin ins..
@değişiklikiyidir evlatligi bende cok düşündüm ama dinen caiz degil koruyucu aile olarak aldiginda himayen altina alip bakiyorsun bunda dinen sakinca yok tek fark evlatlik degildi..bize basta koruyucu aileye diyorlar baglanmayin ailesi çıkarsa aliriz die ama mümkün degilki kendini kaptirmamak onlarin bi anne babaya bizimde evlada sefkate ihtiyacimiz vardi rabbim iki taraf olarak hakkimizda hayirlisini versin
Bu duruma alistirmak zorundayim suan ağlamak tan ve dua etmekten baska carem yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?