- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.961
Sguat çok güzel kalça basen çok iyi şekilleniyorYüzmeye gidecektim fırtına çıktı. Ben de squat yaptım.
Sağol kuzumBayıldım sporuna
Aslında ihtiyacım yok gibi. Şeklini korumak için yapıyorumSguat çok güzel kalça basen çok iyi şekilleniyor
ye güzel olmuş kuzum spora da bayıldımSelam kızlar.
Sabah klasik kahvaltımı yaptım farklı olarak yumurtam haşlama değil tereyağındaydı. Dikkatli yemeye çalıştım.
Ara öğünüm muzlu milkshake-1 brdk
Öğle yemeğinde canım bir şey istemedi ben de domates-salatalık falan hazırladım ve ekmeksiz tükettim.
Ara öğün yapmadım birazdan süt içeceğim.
Akşamüstü 1 saat orta tempoda yürüdüm. Evde de terim soğumadan squat yaptım. Ayrıca geçen yazmayı unutmuşum ama ben su içmeye bayılırım. 2.5-3 içerim 1 gün içinde çok rahat bir şekilde. Sorunum zaten yediklerimi fazla yememdi
Ga
ye güzel olmuş kuzum spora da bayıldım
Akşam yemeği yokmu?Selam kızlar.
Sabah klasik kahvaltımı yaptım farklı olarak yumurtam haşlama değil tereyağındaydı. Dikkatli yemeye çalı
Ara öğünüm muzlu milkshake-1 brdk
Öğle yemeğinde canım bir şey istemedi ben de domates-salatalık falan hazırladım ve ekmeksiz tükettim.
Ara öğün yapmadım birazdan süt içeceğim.
Akşamüstü 1 saat orta tempoda yürüdüm. Evde de terim soğumadan squat yaptım. Ayrıca geçen yazmayı unutmuşum ama ben su içmeye bayılırım. 2.5-3 içerim 1 gün içinde çok rahat bir şekilde. Sorunum zaten yediklerimi fazla yememdi
Öğle yemeğini geç yedim biraz. Acıkmayınca da yemedimAkşam yemeği yokmu?
Boyunun güzelliğiSelaaaaaam
Tam bir haftadir kendi ugraslarimla diyet ve spor yapiyorum kilo vermeye calisiyorum burayi kesfetmem guzel olduu:)
26 yasindayim boyum 1.72 kilom 78 di gecen pazartesi
Bugun itibariyle 75 i gordum bilehedefim 58 kilo daha yolun cooook basindayim
Umarim hepimiz istedigimiz kilolara duseriz aamiiin. İyice bakim neler paylasiyosunuz ins bende burdayim artik hepinizi opuyorum
Waaooowwwww 1.80 boy supersinBoyunun güzelliğiben de 1.80 im
hoş geldin aramıza. boyuna göre şişman değilsin harikaSelaaaaaam
Tam bir haftadir kendi ugraslarimla diyet ve spor yapiyorum kilo vermeye calisiyorum burayi kesfetmem guzel olduu:)
26 yasindayim boyum 1.72 kilom 78 di gecen pazartesi
Bugun itibariyle 75 i gordum bilehedefim 58 kilo daha yolun cooook basindayim
Umarim hepimiz istedigimiz kilolara duseriz aamiiin. İyice bakim neler paylasiyosunuz ins bende burdayim artik hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?