- 9 Ocak 2012
- 14.989
- 28.858
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.941
Yaaa çok sıcak ve neşelisiniz. Enerjinize baaayıııılllddıııııım
24 yaşındayım. İngilizce Öğretmeniyim 1.80 boyum 97 kilom var. 14 yıl taekwondo yaptım fakat üniveristede sağ bacağımı kırıp sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım. Maalesef o vakitler sadece bacaklarım çok çalıştığı için bacaklarıma birikti fazlalıklarım. Kum saati tipinde bir vücudum var yani belim ince omuzlar ve basen geniş şeklinde.
Sanırım pzt günleri kilo bildirimi var. Menu ve sporları da paylaşıyor muyuz?
Benim en çok ihtiyacım olan şey yanımda birilerinin olması. Hatırlıyorum da eşli çalıştığım derslerde, eşli yaptığım spor çalışmalarında daha başarılıydım. 1.80 lik boyumla 55-58 leri gördüğüm, skletime uygun adam bulayım diye kilo almaya çalıştığım dönemler bile oldu
Sonra atandım, rahata erdim diye fena saldım sanırım. Bir de sakatlanmak çok fena psikolojimi bozdu. Yine bacağıma bir şey olur korkusuyla da yapmıyorum sanırım. Yani bahanem bu
Burda birbirinize nasıl sahip çıktığınızı gördüm. Nasıl desteklediğinizi gördüm ve içim gitti
Ve bir beye sevdalıyım. Adam boylu poslu 1.90 gayet fit ben de yanında merdane gibi olmayayım diye azmetmem lazım çoğu insan boyuma göre balık etli olduğumu söyler ama kendimi zayıflayınca daha iyi hissedeceğim sanırım.
Veeeee aklımda böyle bir şey hiç yoktu. Öyle topikleri dolaşırken buraya denk geldim. Belki bir tesadüftür kim bilir
aramıza hoş geldin. ben de bu topiği görünce diyet yapmaya karar verdim. ve 2 ayda 10 kilo vererek hedefime ulaştım. umarım sen de benim gibi şanslılardan olursun. bu arkadaşlar bi harika