• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Burdayım öğlen yine çarşıya çıkıcaz sabahtan gireyim yoksa kalıyor uğrayamıyorum dedim. Sen nasılsın?

valla eksikliğin çok fazla hissediliyor cnm. bence sen buranın baş motivasyonusun. sen olmayınca kaçan salan çok oluyor. :D hayırlısıyla bitsin şu düğün tatil iyice buralarda olursun inş. iyiyim cnm n'olsun. tatilim geldi :D takvimim 1 aydır eylül ayında bekliyor :D ona baka baka çalışıyorum.

Hoş geldin aramıza. Düğün telaşımız olduğundan ben çok uğrayamıyorum ama 14 ağustosta hiç aksatmamak üzere geri dönüş yapıcam. Pzt günleri kilo bildirimi istersen günlük menü paylaşımı ama ben bu aralar hiç yapamıyorum kusura bakmayın.
Hoşbuldum canım. Allah mesut etsin.baya koşturmalı oluyor dün hazırlığı o arada zaten kilo verisin.:KK49: Tamam pazartesi bildirim yaparım o zaman

saol cnm. evet paylaşıyoruz. yorumluyoruz gayet motive edici oluyor. ben genelde öğlen paylaşırdım ki kaçamak yapmayım diye :KK66: yemeden önce kızlara yazdım yememem gerek fazla olur bu diye yemiyordum :KK70:
Mantıklı aslında bende dün b-fite yazıldım bugün başladım diyete inşallah erkenden bende menü paylaşacam yememek için :KK23:

Yaaa çok sıcak ve neşelisiniz. Enerjinize baaayıııılllddıııııım :KK36:

24 yaşındayım. İngilizce Öğretmeniyim 1.80 boyum 97 kilom var. 14 yıl taekwondo yaptım fakat üniveristede sağ bacağımı kırıp sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım. Maalesef o vakitler sadece bacaklarım çok çalıştığı için bacaklarıma birikti fazlalıklarım. Kum saati tipinde bir vücudum var yani belim ince omuzlar ve basen geniş şeklinde.

Sanırım pzt günleri kilo bildirimi var. Menu ve sporları da paylaşıyor muyuz?

Benim en çok ihtiyacım olan şey yanımda birilerinin olması. Hatırlıyorum da eşli çalıştığım derslerde, eşli yaptığım spor çalışmalarında daha başarılıydım. 1.80 lik boyumla 55-58 leri gördüğüm, skletime uygun adam bulayım diye kilo almaya çalıştığım dönemler bile oldu :cry:

Sonra atandım, rahata erdim diye fena saldım sanırım. Bir de sakatlanmak çok fena psikolojimi bozdu. Yine bacağıma bir şey olur korkusuyla da yapmıyorum sanırım. Yani bahanem bu :olamaz:

Burda birbirinize nasıl sahip çıktığınızı gördüm. Nasıl desteklediğinizi gördüm ve içim gitti :rapci:

Ve bir beye sevdalıyım. Adam boylu poslu 1.90 gayet fit ben de yanında merdane gibi olmayayım diye azmetmem lazım :KK70: çoğu insan boyuma göre balık etli olduğumu söyler ama kendimi zayıflayınca daha iyi hissedeceğim sanırım.

Veeeee aklımda böyle bir şey hiç yoktu. Öyle topikleri dolaşırken buraya denk geldim. Belki bir tesadüftür kim bilir :KK25:

kedikedi84 kedikedi84 cimmm nerelerdesinn bebegim nerelerdesinn dugun bittimi gel gariii
Miyav_su Miyav_su ozlettin kendini yitegg gel artik
mlyt mlyt bacimm nirelerdesinn nirelerdesin hepinize ayri ayri turku yaziyomm
@Vilma 37 sende yoksun sendee:KK75::KK75::KK75::KK75: anam gelin su baciniza el atinn kilolar basini aldi gidiyor:hamarat::kk77::KK20: yiteggg garii yemek yemiyelimm:mapus: baa birseyler oldu gelinn garii:KK75::KK75: nasill turkumm :KK70::KK70: benegen imzalasin litfenn:mapus:
Geldim bacım geldiiiiim hazır ve nazır bekliyorum yardima hazırım :KK54:

24 yaşındayım. İngilizce Öğretmeniyim 1.80 boyum 97 kilom var. 14 yıl taekwondo yaptım fakat üniveristede sağ bacağımı kırıp sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım. Maalesef o vakitler sadece bacaklarım çok çalıştığı için bacaklarıma birikti fazlalıklarım. Kum saati tipinde bir vücudum var yani belim ince omuzlar ve basen geniş şeklinde.

Benim en çok ihtiyacım olan şey yanımda birilerinin olması. Hatırlıyorum da eşli çalıştığım derslerde, eşli yaptığım spor çalışmalarında daha başarılıydım. 1.80 lik boyumla 55-58 leri gördüğüm, skletime uygun adam bulayım diye kilo almaya çalıştığım dönemler bile oldu :cry:

Sonra atandım, rahata erdim diye fena saldım sanırım. Bir de sakatlanmak çok fena psikolojimi bozdu. Yine bacağıma bir şey olur korkusuyla da yapmıyorum sanırım. Yani bahanem bu :olamaz:

Burda birbirinize nasıl sahip çıktığınızı gördüm. Nasıl desteklediğinizi gördüm ve içim gitti :rapci:

Ve bir beye sevdalıyım. Adam boylu poslu 1.90 gayet fit ben de yanında merdane gibi olmayayım diye azmetmem lazım :KK70: çoğu insan boyuma göre balık etli olduğumu söyler ama kendimi zayıflayınca daha iyi hissedeceğim sanırım.

Veeeee aklımda böyle bir şey hiç yoktu. Öyle topikleri dolaşırken buraya denk geldim. Belki bir tesadüftür kim bilir :KK25:
Hoşgeldin canım biz burda birbirimize destek için varız birlikten kuvvet doğar dimi ama :KK19:

valla eksikliğin çok fazla hissediliyor cnm. bence sen buranın baş motivasyonusun. sen olmayınca kaçan salan çok oluyor. :KK70: hayırlısıyla bitsin şu düğün tatil iyice buralarda olursun inş. iyiyim cnm n'olsun. tatilim geldi :KK70: takvimim 1 aydır eylül ayında bekliyor :KK70: ona baka baka çalışıyorum.
Salmayalim o zaman menü paylaşımı spor detox ne bulursak yapalım gerçi sen
Hoşbuldum canım. Allah mesut etsin.baya koşturmalı oluyor dün hazırlığı o arada zaten kilo verisin.:KK49: Tamam pazartesi bildirim yaparım o zaman
Hoşgeldin canım

Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm... Senin baskül yağ ödem ölçüyodu yağ mı gösterdi? Ödem toplamıştır belki.
Bir anlasam yagmi odemmi :)) kg ya bakim ne ciktiysa o diyom evet kg ice firlamadan dur dedik bakalim sanada kolay gelsin tez gel buraya

Günaydın canım? Nasılsın moralin nasıl?
Moral iyi anam bizimki cami acmis gece kuş gibi ceyranda kaldim elim kolum kalkmiyor ben hemen alıyorum azcik esintiden ev ve isleri birikti artik dinleniyim biraz yaparim bugun farkli planlarim vardi ceyranda kalmak degil :)) neyse durum böyle

O zaman sabah menümü yazayım. Aslında öğle menüsü oldu :KK70:

12.20 de uyandım. (Uyku düzeni oturtmam lazım)
Huyumdur, önce evi toparlar sonra kahvaltı ederim. O yüzden evi toplamadan kendime limonlu ılık su yapıp içtim.

Şimdi de peynirli-zeytinli mevsim salatası yaptım. :KK68:

Evimin önü plaj. Akşamüstü de yüzmeye gideceğim :KK31:

O zaman sabah menümü yazayım. Aslında öğle menüsü oldu :KK70:

12.20 de uyandım. (Uyku düzeni oturtmam lazım)
Huyumdur, önce evi toparlar sonra kahvaltı ederim. O yüzden evi toplamadan kendime limonlu ılık su yapıp içtim.

Şimdi de peynirli-zeytinli mevsim salatası yaptım. :KK68:

Evimin önü plaj. Akşamüstü de yüzmeye gideceğim :KK31:
Nerede oturuyorsun? Ben denizi manzara olarak görüyorum ama havuza giriyorum evde

Hoşgeldin canım. Ne güzel enerjin var. Ayrıca çok güzel de bir nedenin inşallah istediğin kiloya gelirsin

Back