Evliliğim için 35 kilo

aramıza hoş geldin. ben de bu topiği görünce diyet yapmaya karar verdim. ve 2 ayda 10 kilo vererek hedefime ulaştım. umarım sen de benim gibi şanslılardan olursun. bu arkadaşlar bi harika

aramıza hoş geldin. ben de bu topiği görünce diyet yapmaya karar verdim. ve 2 ayda 10 kilo vererek hedefime ulaştım. umarım sen de benim gibi şanslılardan olursun. bu arkadaşlar bi harika

Yaaa ne güzel kilo vermişsin. Umarım ben de sizin gibi kilolarımdan kurtulurum

Topik gerçekten harika

kesinlikle paylaş. spor da harika olmuş. gelsin eksiler :)

kedikedi84 elbiseni güzel günlerde giy inş. ve çabucak bolalsın inş
Pek güzel yorumlar almadım sadece incelme oluyor kilo vs gitmiyor demişler ama ben yine de denemeye değer diyip kayıt oldum :)

Kızlar bugün menüm
Sabah omlet
2 dilim ekmek
Zeytin
Domates salatalık

Öğlen
Fırında tavuk sebze vs
1 kase çorba

Akşam
Yoğurt

Su 2 litre kadar

Spor 30 dk b fit
Bide kaçamak yaptım 1 gofret yedim

Bugün çok tuhaf beslendim. Ben bile anlamadım ne olduğunu ama acıkmadım şükür

Son yazdığımdan sonra gidip hunharca yüzdüm. Omuzlarımın genişliğini attığım kulaçlara borçluyum

Kızlar bir de benim kalçalarım kendimi bildim bileli çıkık. Top gibi. Bu kilo verme sürecinde squata başlamalı mıyım yoksa şeklini korur mu acaba

Iyi akşamlar bende menumu yazimm bugün iy degil ama yarin daha iyi olacak
Sabah cocuklara tost yaptimdi yemeyince ben yedim bi daha olmucak
Aksam bir porsiyon gabak yemeği salata uc catal karpuz kavun
Iki lt su bugün böyle normalde uc lt icerim 20dk yürüyüş

Yaaa ne güzel kilo vermişsin. Umarım ben de sizin gibi kilolarımdan kurtulurum

Topik gerçekten harika

amin amin.

Pek güzel yorumlar almadım sadece incelme oluyor kilo vs gitmiyor demişler ama ben yine de denemeye değer diyip kayıt oldum :)

ya bence bütün sporlar diyetle desteklenmeli. plates için de öyle derler. ama ben plates artı diyetle 5 ay da falan 82 den 59 a inmiştim. sonra evlilik hamilelik şu bu derken 75 de aldım soluğu. bak gene 82 olmadım. hatta az dikkat etsem gene de çok kilo almazdım. hayırlı olsun

Kızlar bugün menüm
Sabah omlet
2 dilim ekmek
Zeytin
Domates salatalık

Öğlen
Fırında tavuk sebze vs
1 kase çorba

Akşam
Yoğurt

Su 2 litre kadar

Spor 30 dk b fit
Bide kaçamak yaptım 1 gofret yedim

bak akşam öğününü atlamasan sonra da tarçınlı bir meyve ya da süt içsen yemezdin gofreti. bugün gofret yok ona göre

Karatay diyeti yapıyorum canım. Akşam yemekleri o yüzden Yok . Ama bugün kaçamak Yok dikkat edecem :)

Selam kızlar.

Sabah sıkı bir kahvaltı yaptım. 2 dilim ekmek yedim bol yeşillik ve yeşil çay

Ara öğün olarak yoğurt yedim içine meyve doğradım.

Öğle yemeğinde sebze yemeği, bizim yöresel bir yemeğimiz var kara lahanadan yapılır biraz ondan ve yayla çorbası yedim

Akşam için ara öğün yapmadım ve acıkmadım henüz. Acıkırsam ayran içmeyi düşünüyorum

Spor yaptın mı kuzum

bu gün menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Yeşil zeytin
Domates salatalık

Araöğün süt

Öğlen
Tavuk
Çorba
Akşam
Yemedim acıkırsam yoğurt yerim
Spor 10000 adım
B-fit 30 dk
Su 3 olmuştur sanırım

Bende karatay yapiyorum iki öğün saat 10 ve akşam 5 gibi ya da 6 ne zaman fırsat olursa siz öğlen derken 13:00 i mi kastettiniz . acaba gece den sabaha kaç saat kalıyor onu merak ettim.

Bende karatay yapiyorum iki öğün saat 10 ve akşam 5 gibi ya da 6 ne zaman fırsat olursa siz öğlen derken 13:00 i mi kastettiniz . acaba gece den sabaha kaç saat kalıyor onu merak ettim.
Yok canım öğlen derken 4 5 kastettiğim 13 gibi yersem açlıktan ölürüm gece :) sabahta ortalama 10 gibi yapıyorum.ama 5 gibi çok yememek için öncesinden 1 bardak süt veya yoğurt yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…