- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.741
İnşallah canım çok sağol iyi oldu yüzme çıkışı eve yürüdüm 45 dk harikaydıÇok sevindim yüzmeye başlamış olmana.
Bak güzel bir adım atmışsın, herşey bunun arkasından pozitif ilerler inşallah.
İnşallah canım çok sağol iyi oldu yüzme çıkışı eve yürüdüm 45 dk harikaydı
Günaydın herkesler nirde
Burdayim canım :)) bende cok yorgunum kac gündür bahçeye gidince ev işleri birikti utu falan derken simdi toz alinacak yerler silinecek ordanda annemgile gidip yemek yapacam sabah 5:00 de bahceye gitmek icin 10 defa aramislar yorgunluktan duymamisim :)) esimde yok babasigile yardima gitti böyle gün gecirdim bu hafta saat 10 da yatiyorum yorgunluktan..reglim bugun bitti tartildim 300 gr vere vere 300 grGünaydın herkesler nirde
Reglim bitsin geçer o açlık krizlerin benimde öyle ama sizin şu bahçe işleri de ne çok Allah yardımcınız olsun sadece kendiniz için mi ekip biciyorsunuz yoksa ciftcimisinizBurdayim canım :)) bende cok yorgunum kac gündür bahçeye gidince ev işleri birikti utu falan derken simdi toz alinacak yerler silinecek ordanda annemgile gidip yemek yapacam sabah 5:00 de bahceye gitmek icin 10 defa aramislar yorgunluktan duymamisim :)) esimde yok babasigile yardima gitti böyle gün gecirdim bu hafta saat 10 da yatiyorum yorgunluktan..reglim bugun bitti tartildim 300 gr vere vere 300 gr( bu bir haftadir sabahlari saat 5-6 da midem feci sekilde acliktan kivraniyorum vugun dedim elbet aclik krizim gececek dedim uyudum nolduysa cok sık yemek yiyorum bu duruma sinir oluyom
Bahcemiz 6 donum kendimize ekip dikiyoruz fazlasini satiyoruz bina onunde organik urun bahcenin masraflarini çıkarıyoruz yedigimiz yanina kar sadece, annemle çok kavga ettim 6 donum ekilirmi etimiz ne budumuz ne diyorum 200 tanede meyve agaclarimiz var daha yeni fidan seneye allah izin verirse meyvelerini toplariz,gelecek sene allah izin verirse üç donumu ekerim çok zor 4kisiyle calisiyoruz ne tatilimiz var ne gezebiliyoruz yazin ama isin iyi yani bize spor oluyor temiz hava ayagimiz bol bol topraga basiyor işte öyle ..Reglim bitsin geçer o açlık krizlerin benimde öyle ama sizin şu bahçe işleri de ne çok Allah yardımcınız olsun sadece kendiniz için mi ekip biciyorsunuz yoksa ciftcimisiniz
Çok güzel ama çok zorBahcemiz 6 donum kendimize ekip dikiyoruz fazlasini satiyoruz bina onunde organik urun bahcenin masraflarini çıkarıyoruz yedigimiz yanina kar sadece, annemle çok kavga ettim 6 donum ekilirmi etimiz ne budumuz ne diyorum 200 tanede meyve agaclarimiz var daha yeni fidan seneye allah izin verirse meyvelerini toplariz,gelecek sene allah izin verirse üç donumu ekerim çok zor 4kisiyle calisiyoruz ne tatilimiz var ne gezebiliyoruz yazin ama isin iyi yani bize spor oluyor temiz hava ayagimiz bol bol topraga basiyor işte öyle ..
Günaydın hayırlı cumalar kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?