Evliliğim için 35 kilo

Slm güzeller bende reglim bitsin popisimi kaldırıp kızlarımı hergun havuza indiricem kısmetse sizler nslsnz

Günaydın herkesler nirde

günaydın cnm. ben kısmen diyeti bıraktım. hem sıcak hem ruhen kendimi iyi hissetmiyorum. bari biraz korumaya çalışayım dedim. bir de işte kısmen sorun yaşadım. o yüzden yazasım kalmadı. ama herkeste sıcaklıklarda bir bunalma vardır diye düşünüyorum

Günaydın herkesler nirde
Burdayim canım :)) bende cok yorgunum kac gündür bahçeye gidince ev işleri birikti utu falan derken simdi toz alinacak yerler silinecek ordanda annemgile gidip yemek yapacam sabah 5:00 de bahceye gitmek icin 10 defa aramislar yorgunluktan duymamisim :)) esimde yok babasigile yardima gitti böyle gün gecirdim bu hafta saat 10 da yatiyorum yorgunluktan..reglim bugun bitti tartildim 300 gr vere vere 300 gr ( bu bir haftadir sabahlari saat 5-6 da midem feci sekilde acliktan kivraniyorum vugun dedim elbet aclik krizim gececek dedim uyudum nolduysa cok sık yemek yiyorum bu duruma sinir oluyom

Reglim bitsin geçer o açlık krizlerin benimde öyle ama sizin şu bahçe işleri de ne çok Allah yardımcınız olsun sadece kendiniz için mi ekip biciyorsunuz yoksa ciftcimisiniz

Reglim bitsin geçer o açlık krizlerin benimde öyle ama sizin şu bahçe işleri de ne çok Allah yardımcınız olsun sadece kendiniz için mi ekip biciyorsunuz yoksa ciftcimisiniz
Bahcemiz 6 donum kendimize ekip dikiyoruz fazlasini satiyoruz bina onunde organik urun bahcenin masraflarini çıkarıyoruz yedigimiz yanina kar sadece, annemle çok kavga ettim 6 donum ekilirmi etimiz ne budumuz ne diyorum 200 tanede meyve agaclarimiz var daha yeni fidan seneye allah izin verirse meyvelerini toplariz,gelecek sene allah izin verirse üç donumu ekerim çok zor 4kisiyle calisiyoruz ne tatilimiz var ne gezebiliyoruz yazin ama isin iyi yani bize spor oluyor temiz hava ayagimiz bol bol topraga basiyor işte öyle ..

Çok güzel ama çok zor

kurumdan bir arkadaşın tayini çıktı. o gitmeden piknik düzenleyelim dediler. neyse efendim 6 hatun bir araya gelip neler yapmışız neler. hesaplayım dedim de nerdeyse 1000 kalorilik yemişim yuh bana!
dolma-sarma
etsiz çiğ köfte
kurabiye yediklerim. yazınca az gibi ama baya kalorili oldu

4 gündür akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum. Evde de ev işleri egzersiz gibi oluyor.
Evde oturmayıp, genelde hareket halinde olmaya çalışıyorum.
Çok mutluyum vallahi, çünkü egzersiz konusunda oldukça tembeldim son aylarda.
Hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum arkadaşlar.
Sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…