• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kızlar yazamadım kusura bakmayın tatile gitmeden yatılı misafir vardı sonra biz gittik çok dağıldım eski düzenimi özledim resmen. Tatil de biraz eh işte şeklinde geçti otel çok kötüydü. Daha önce 3-4 kere gitmiştik oraya ama bu sene berbatlaşmış herşeyden iğrendim. Adam gibi su içemedim bile akşamları dışarıdan yedik. 84,5 kiloyum. Bu hafta artık çok dikkat etmeliyim. Yoksa gider böyle...
2 kilo bişey değil ödemdir o hemen gider

Bodrum, luvi hotel duş bozuktu el duşu çalışıyordu,duşumu deniz kenarındaki duşlarda yapıp gittim odaya:KK45: çok seviyoduk önceden...

ay iyi oldu dediğin bu sıcakta duşun bozulması kabus gibi. biz de bodrum düşünüyorduk ama çocuklu aileler için uygun değil diyor kk da bodrumlu bayanlar. aydın düşünüyoruz artık.

Ilk liste benden gelsin dünkü listem
Sabah 1dilim ekmek 3dilim peynir zeytin reçel domates salatalık 2 çatal omlet
Öğlen 1nescafe 2si birarada
Akşam 1 tabak makarna
2 lt su

günaydın cnm. ama makarna cıs ;) onu yerine sebze et, tavuk, salata, yoğurt falan daha makbul bence.
ben menü vermiyorum zaten az ama herşeyden yiyorum. korumaya çalışıyorum kendimce işte.

günaydın cnm. ama makarna cıs :KK66: onu yerine sebze et, tavuk, salata, yoğurt falan daha makbul bence.
ben menü vermiyorum zaten az ama herşeyden yiyorum. korumaya çalışıyorum kendimce işte.
Bende herşeyden yiyorum ama az yiyiyorum makarna da eskideskiden 2 tabak yerdim şimdi 1 tabak yiyiyorum azaltmaya çalışıyorum

ay iyi oldu dediğin bu sıcakta duşun bozulması kabus gibi. biz de bodrum düşünüyorduk ama çocuklu aileler için uygun değil diyor kk da bodrumlu bayanlar. aydın düşünüyoruz artık.
Sentido belazuru öneririm bodrum akyarlarda çok güzel agirlandik iki çocuğumuz var sıkıntı olmadı havuz katı tercih ederseniz odanizi hiç yurumemis olursunuz biz deniz manzaralı 4. Katı tercih etmiştik e biraz yürüdük havuzdan çıkınca değişik bir mimarisi var

Sentido belazuru öneririm bodrum akyarlarda çok güzel agirlandik iki çocuğumuz var sıkıntı olmadı havuz katı tercih ederseniz odanizi hiç yurumemis olursunuz biz deniz manzaralı 4. Katı tercih etmiştik e biraz yürüdük havuzdan çıkınca değişik bir mimarisi var

sen çok meth edince inceledim cnm orayı da. ama fiyat fazla gelmişti sanki dur bir daha bakayım ;)

Kızlar kusura bakmayın ya hiç giremedim günlerdir 1-2 gün daha izninizi isteyeceğim. Tabloyu da yapamadım:olamaz: diyete devam ama düğün için elbise falan bakıyorum sabahları hepdışarıdayım görümceme yardım ediyorum arada alış veriş ev düzme falan.

Sizlerde iyisinizdir inşallah...
:KK54:Teşekkürler. İyi olmana sevindim.
İyiyim. Herşey yolunda çok şükür.
Bugün diyetistenimin tartısında 101 kg çıktım.
Evdeki tartımın sabah 102 kg ölçtüğünü söyledim. Baskülümün fazla tartıyor olabileceğini söyledi.
Kısmetse önümüzdeki 2 hafta süresince yıllık iznimi kullanacağım.
Bu iki hafta boyunca tartılma şansım olmayacak.
Her gününüz güzel geçsin. Selam ve sevgiler.:KK36:

:KK54:
5kilo.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Back