- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.721
Merak etme canım almazsan maşallahDün diyetisyene gittim 83,7 kg çıktım. Son gittiğime göre 2 kg sırf göbekten olmak üzere 2,5 kg yağ vermişim 1 kg kas yapmışım. Onun için 1,5 kilo görüyorum baskülde.
Diyetisyene başladığımdan beri kas ve su kilom birebir aynı verdiğim kilolar sırf yağ olmuş oldu.
Perşembe tatile gidiyorum 3 gün muhtemelen kilo veremem inşallah almam.
Bende öyleyim yakın çıldırıcam dışarda çalışıyorum çok sıcak 50 dereceyi buluyor hergün ağlayarak uyanıyorum of sen erken çekemez misin tatilinimeraba cnm. tükenmişlik sendromundayım. ay hiçbir şey keyif vermiyor. benim tatilim geldi bence. ama teee eylülü beklemem gerek oyy oyy
Ne olucak bu halimiz rabbim hepimizin yardımcısı olsunmerhabalar arkadaşlar. uzun zamandır giremedim. diye mi?? kör topal devam ediyor. yani hiçbir şey yapasım yok. diyette buna dahil. iteleye iteleye götürüyorum resmen.
en son tam hatırlamıyorum kaç dedim kiloma. am abuğun 65.2 gösteriyordu. tartı. başından beri 10.2 vermişim yani.
Sağol canım Allah razı olsun bende bugün havuza gideceğim özel ders aldım Salı-perşembe bakalım bugün artık inşallah bozmazsam tekrardan karatayı bıktım başla boz yapmaktanHava o kadar sıcakki bahçedeki havuza bile inmiyorum evde kızlar beni çok yoruyor klimanın altında kalan zamanı geciriyorum sabahtan temizlik yaptım birazdan büyük kızımı kardeşime vericem havuza indiricek bende kucukle biraz uyusam muhteşem olacak sıcakta hiçbirşey yok yapasim yok ziraMiyav_su canım sana da Allah kolaylık versin sıcaklarda zor işin
Bende öyleyim yakın çıldırıcam dışarda çalışıyorum çok sıcak 50 dereceyi buluyor hergün ağlayarak uyanıyorum of sen erken çekemez misin tatilini
Ne olucak bu halimiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Dün diyetisyene gittim 83,7 kg çıktım. Son gittiğime göre 2 kg sırf göbekten olmak üzere 2,5 kg yağ vermişim 1 kg kas yapmışım. Onun için 1,5 kilo görüyorum baskülde.
Diyetisyene başladığımdan beri kas ve su kilom birebir aynı verdiğim kilolar sırf yağ olmuş oldu.
Teşekkür ederimOlsun canım afiyet olsun
Benim tartı bozulduKızlar dün giremedim hiç tüm gün dışarıdaydım kusura bakmayın.
mlyt @burhan @KarincaKadin qubis @sincerelyesra ISILDURU Excited_00 kil bildirimi yapabilir misiniz.
Kızlar nasılsınız neler yaptınız bende çok yoğunum uğrayamadım
Bende öyle çok sıcak hayır hiçbirşey yolunda değil canımSıcaklarla boğuşuyorum :)
Sen neler yapıyorsun, herşey yolunda mı ?
Dün diyetisyene gittim 83,7 kg çıktım. Son gittiğime göre 2 kg sırf göbekten olmak üzere 2,5 kg yağ vermişim 1 kg kas yapmışım. Onun için 1,5 kilo görüyorum baskülde.
Bende öyle çok sıcak hayır hiçbirşey yolunda değil canım
İnşallah canım aminÜzüldüm , umarım bir an önce yoluna girer.
Sen güçlüsün eminim herşeyi halledeceksin.
Sağol canım Allah razı olsun bende bugün havuza gideceğim özel ders aldım Salı-perşembe bakalım bugün artık inşallah bozmazsam tekrardan karatayı bıktım başla boz yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?