Evliliğim için 35 kilo

Merak etme canım almazsan maşallah

meraba cnm. tükenmişlik sendromundayım. ay hiçbir şey keyif vermiyor. benim tatilim geldi bence. ama teee eylülü beklemem gerek oyy oyy
Bende öyleyim yakın çıldırıcam dışarda çalışıyorum çok sıcak 50 dereceyi buluyor hergün ağlayarak uyanıyorum of sen erken çekemez misin tatilini

Ne olucak bu halimiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hava o kadar sıcakki bahçedeki havuza bile inmiyorum evde kızlar beni çok yoruyor klimanın altında kalan zamanı geciriyorum sabahtan temizlik yaptım birazdan büyük kızımı kardeşime vericem havuza indiricek bende kucukle biraz uyusam muhteşem olacak sıcakta hiçbirşey yok yapasim yok zira Miyav_su canım sana da Allah kolaylık versin sıcaklarda zor işin

Sağol canım Allah razı olsun bende bugün havuza gideceğim özel ders aldım Salı-perşembe bakalım bugün artık inşallah bozmazsam tekrardan karatayı bıktım başla boz yapmaktan

Bende öyleyim yakın çıldırıcam dışarda çalışıyorum çok sıcak 50 dereceyi buluyor hergün ağlayarak uyanıyorum of sen erken çekemez misin tatilini

Ne olucak bu halimiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin cnm amin. valla resmen kışı özledim. yok cnm imkanı yok. benim eşim polis. onların izinler sıkıntılı. kurayla izin alıyorlar. şu dönem baya giden vardır tatile. daha izin alabilecek mi o bile muamma. kura çekildikten sonra geldi yeni görev yerine. Allah sonumuzu hayır etsin inş. hani ben tek izin alsam evde oğlana bakacağım. o da sıkılır. mecbur aynı anda almalıyız.

çok iyi cnm. maşallah sana. ben 65 kiloyum ama çok yumuşağım ya. kesin çok duruyorumdur. hergün de yürüyorum üstelik. hoş ben çöp gibi olsam da yumuşağım

Süper başarı

Sağol canım Allah razı olsun bende bugün havuza gideceğim özel ders aldım Salı-perşembe bakalım bugün artık inşallah bozmazsam tekrardan karatayı bıktım başla boz yapmaktan

Çok sevindim yüzmeye başlamış olmana.

Bak güzel bir adım atmışsın, herşey bunun arkasından pozitif ilerler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…