• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Günaydın kizlar:KK200::KK68: Nasılsıniz ben kac gündür yorgunluktan yoğunluktan ugrayamadim iki gunde bahcede calistik acayip kollarim sirtim ağrıyor dun cok sicak vard eridik :ruh: dun 4lt su ictim cok terledim uc defa ust baş degistim okadar ter attim bugun gidemedim yorgunluktan yarin giderim artik bana bayagi spor oldu
kedikedi84 kedikedi84 bugun tartilmicagim reglimin 3 cu günü tartilsam fazla cikarim korkuyorum umarim regl bitince kg vermis olurum öyle umuyorum:KK51: bakalim bugun kimler kg vermis kimler kg almis merak ediyorum eger kg veremedikse uzulmek yok tatilden yeni dönüş yaptik bu hafta toparlanma zamani inş...

Günaydın kizlar:KK200::KK68: Nasılsıniz ben kac gündür yorgunluktan yoğunluktan ugrayamadim iki gunde bahcede calistik acayip kollarim sirtim ağrıyor dun cok sicak vard eridik :ruh: dun 4lt su ictim cok terledim uc defa ust baş degistim okadar ter attim bugun gidemedim yorgunluktan yarin giderim artik bana bayagi spor oldu
kedikedi84 kedikedi84 bugun tartilmicagim reglimin 3 cu günü tartilsam fazla cikarim korkuyorum umarim regl bitince kg vermis olurum öyle umuyorum:KK51: bakalim bugun kimler kg vermis kimler kg almis merak ediyorum eger kg veremedikse uzulmek yok tatilden yeni dönüş yaptik bu hafta toparlanma zamani inş...

Çok güzel spor yamışsın , bahcede çalışmak gerçekten yorucu, bence güzel kilo vermişsindir.

Kızlar merhaba yaz ayına girince hepimizde bir uzaklaşma olmuş bende iş yerim çokk yoğun 17 vtemmuzda başka birrime işe başlacağım pc başında pek olmayacğım evden yetişirim size artık.İstanbull çoook sıcakk kesin hepimiz eririzzz günde valla 5-10 litre kesin su içiyorumdum :D:D:D::D şaka şaka ama 4-5 litre kesin ne yapayım canım istiyorr.Bıgün tartılmadım.sabah tartılıcam inşallah. Yzın yemekte sıkıntı yok ama dondruma delisiyim ne yapacağım bilmiyorum.Herkese erimişşş ericeyecek günler diliyorum :D

Kızlar nasılsınız neler yaptınız bende çok yoğunum uğrayamadım
İyiyim @miyavsu teşekkürler. Bayramda ailemin yanındaydım. Arada ufak bir tatlı ve dondurma kaçamağım oldu. :ıslık:
Onun dışında elimden geldiğince diyete devam ettim.
Seni gördüğüme sevindim. :KK5:
İşlerinde kolaylıklar dilerim.

Günaydınlar :KK200::KK24:

Dün menüm şöyle idi:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim esmer ekmek
Ara Öğün:
3 kayısı
1 bardak ayran
10 çiğ badem
Öğle Yemeği:
Yayla çorbası
Tavuk ızgara
Salata
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara Öğün:
1 galeta
Akşam Yemeği:
Biftek (100 gr)
Ara Öğün:
1 şeftali

merhabalar arkadaşlar. uzun zamandır giremedim. diye mi?? kör topal devam ediyor. yani hiçbir şey yapasım yok. diyette buna dahil. iteleye iteleye götürüyorum resmen.
en son tam hatırlamıyorum kaç dedim kiloma. am abuğun 65.2 gösteriyordu. tartı. başından beri 10.2 vermişim yani.

Dün diyetisyene gittim 83,7 kg çıktım. Son gittiğime göre 2 kg sırf göbekten olmak üzere 2,5 kg yağ vermişim 1 kg kas yapmışım. Onun için 1,5 kilo görüyorum baskülde.
Diyetisyene başladığımdan beri kas ve su kilom birebir aynı verdiğim kilolar sırf yağ olmuş oldu.
Perşembe tatile gidiyorum 3 gün muhtemelen kilo veremem inşallah almam.

Back